Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Gek, hè, dat Woerts gisteren bij voetbal inside zat en er met geen woord over repte dat amerikaanse investeerders renovatie van de Kuip wilde. Is ook logisch, want daar is echt geen rendement mee te maken. Alle rapporten stellen dat een renovatie niet exploitabel is. Sommigen beweren dat er rapporten bestaan die anders beweren, maar die worden desgevraagd nooit geproduceerd door die figuren.
Kijk ook maar hoe het met DMK gaat. Maandenlang op de internetfora braakballen over een renovatieplan, met veel tam-tam in april iets naar buiten brengen wat een onjuiste voorstelling van zaken is en daarna? Helemaal niets meer. De website is ook al dik 2 maanden lang ongewijzigd. Transparant als een betonblok, voortgangssnlheid van een sloomslak in de winterslaap. Dachten jullie nu echt dat Amerikaanse investeerders daar op zitten te wachten?

 

+1/-0

Typische doorgesnoven reactie van je Kermit.

Want in 2014 was het vooral Stadion Feyenoord dat geen sloop en nieuwbouw van de huidige Kuip wou volgens het plan van Volkerwessels. 3 jaar lang 25% inkomsten missen was teveel.Terwijl een overbruggingskrediet van 20 miljoen euro voor die periode ruimschoots had volstaan.

En nu heeft men al 20 miljoen euro uitgegeven aan , ik moet het toegeven want eerlijk = eerlijk , schitterende plaatjes. Nee , sprookjesachtig mooie plaatjes.

De sukkeltjes van Stadion Feyenoord hebben zich net als in 1994 , toen ze hun oren lieten hangen naar MOJO , zeer slechte onderhandelaars getoond.

 

+1/-0

Zojuist op rtv Rijnmond een onderwerp met drie voorstanders van een nieuw stadion. Goed om ook die eens een podium te geven.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 29 juni 2020 om 17:27:

Zojuist op rtv Rijnmond een onderwerp met drie voorstanders van een nieuw stadion. Goed om ook die eens een podium te geven.Ik wil wel graag weten waarom Schelvis de term failliet gebruikt. Ik wil graag een onderbouwing als een journalist dat zegt. Zo ontstaat er onrust.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 29 juni 2020 om 17:38:

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 29 juni 2020 om 17:27:

Zojuist op rtv Rijnmond een onderwerp met drie voorstanders van een nieuw stadion. Goed om ook die eens een podium te geven.Ik wil wel graag weten waarom Schelvis de term failliet gebruikt. Ik wil graag een onderbouwing als een journalist dat zegt. Zo ontstaat er onrust.Emile Schelvis is geen journalist joh! :D De zogenaamde Italië kenner :D

 

+1/-0

Al die plannen om te renoveren bieden geen soelaas. Want waar gaat het om? Juist, de blauwdruk plannen van de Uefa. De Kuip voldoet daar niet meer aan, en telkens dat boetebetalen als er bij EL of CL wedstrijden, supporters de trappen moeten bezetten zorgt ook voor geen oplossing. Als nu dat laatste bedrijf wilt verkassen, dan kan er ruimte komen. Natuurlijk eerst nieuwbouw woningen en daarna HNS. Er moet nu wel doorgehaald worden. Ook plannen om aandelen aan supporters aan te bieden is ook een goed gebaar.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 01 augustus 2020 om 19:59:

Al die plannen om te renoveren bieden geen soelaas. Want waar gaat het om? Juist, de blauwdruk plannen van de Uefa. De Kuip voldoet daar niet meer aan, en telkens dat boetebetalen als er bij EL of CL wedstrijden, supporters de trappen moeten bezetten zorgt ook voor geen oplossing. Als nu dat laatste bedrijf wilt verkassen, dan kan er ruimte komen. Natuurlijk eerst nieuwbouw woningen en daarna HNS. Er moet nu wel doorgehaald worden. Ook plannen om aandelen aan supporters aan te bieden is ook een goed gebaar.Ik weet er niet alles van dat moet ik toegeven, maar ik zou het wel mooi vinden als het financieel mogelijk zou zijn een nieuw stadion te laten bouwen.

Wat de plannen voor de supporters aandelen aan te bieden betreft, daar heb ik geen vertrouwen in er moet zoveel geld opgehaald worden dat zal heel moeilijk gaan worden.

Als het kan ben ik nog steeds een voorstander voor een nieuw stadion maar het moet wel haalbaar zij, en daar heb ik geen inzicht in en geen verstand van.

 

+1/-0

Bestlander; Toen Feyenoord het bidbook aan de Gemeente Rotterdam aanbood; werden er belangrijke punten in genoemd, waaronder dat de bouwkosten gedekt waren, en niet met de prijzen zouden stijgen. Ondertussen is die fase uitgelopen en zijn de prijzen gestegen, maar tijdens de bouw zou deze prijzen geen verhogingen kennen. Ook werd in de berekening meegenomen, dat HNS geen leefbaar heeft, als er gemiddeld 10.000 toeschouwers per wedstrijd zouden komen. Ja, nu met de corona wel, maar als alles weer normaal functioneert dan blijft het financieel nog steeds aantrekkelijk voor Feyenoord, vooral omdat er dan op 63.000 man wordt gerekend in plaats van de 47.500 man die nu in de Kuip komen. De Kuip kan niet aan de maatstaven van de UEFA worden aangepast omdat je met gebrek aan ruimte zit. De tribunes aan de zuidzijde, zoals HH enzovoort, die komen dan op de Coen Moulijnweg tercht. Zie je dat al voor je? Ook de vakken SS/TT enzovoort kunnen helemaal niet uitgevoerd worden, omdat de ruimte daar te weinig is. De Kuip is helaas outdated, en dat bij mij ook zeer, maar ik moet ook in het belang van de club ook kunnen accepeteren dat het renoveren, onbegonnen werk is. Dat oeverloze gezwets over renovatie blijft terugkeren omdat een ingenieur denkt dat dat allemaal kan worden uitgevoerd, en dat hij geen enkel maatstaven van de UEFA in zijn voorstel heeft meegenomen. Als hij snugger is, dan komt hij er tot inzicht, dat zijn plannen voor het groot archief bestemd zijn.

 

+3/-0

Goede onderbouwing Danall!

 

+1/-0

Het schijnt dat het voor de club moeilijk gaat worden dit allemaal te financieren, en je kan niet uitgaan dat er 60.000 bezoekers komen iedere thuiswedstrijd.

Ik hoop dat het gaat lukken, maar beseft ook dat het moeilijk zal worden anders was de beslissing allang genomen.

 

+1/-0

Bestlander, je mag er ook van uitgaan dat het uitkopen van bedrijven niet over een nacht ijs gaan plus daarbij de weerstand die in de Gemeente Raad ontstond omdat via D'66 er plots andere mogelijkheden werden aangehaald (Jos v. Veen, die mij later bedreigde) die niet uitgevoerd kon worden en onze vrienden, die zich uitgaven als afgevaardigden van ons allen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw