Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Gek, hè, dat Woerts gisteren bij voetbal inside zat en er met geen woord over repte dat amerikaanse investeerders renovatie van de Kuip wilde. Is ook logisch, want daar is echt geen rendement mee te maken. Alle rapporten stellen dat een renovatie niet exploitabel is. Sommigen beweren dat er rapporten bestaan die anders beweren, maar die worden desgevraagd nooit geproduceerd door die figuren.
Kijk ook maar hoe het met DMK gaat. Maandenlang op de internetfora braakballen over een renovatieplan, met veel tam-tam in april iets naar buiten brengen wat een onjuiste voorstelling van zaken is en daarna? Helemaal niets meer. De website is ook al dik 2 maanden lang ongewijzigd. Transparant als een betonblok, voortgangssnlheid van een sloomslak in de winterslaap. Dachten jullie nu echt dat Amerikaanse investeerders daar op zitten te wachten?

 

+1/-0

Typische doorgesnoven reactie van je Kermit.

Want in 2014 was het vooral Stadion Feyenoord dat geen sloop en nieuwbouw van de huidige Kuip wou volgens het plan van Volkerwessels. 3 jaar lang 25% inkomsten missen was teveel.Terwijl een overbruggingskrediet van 20 miljoen euro voor die periode ruimschoots had volstaan.

En nu heeft men al 20 miljoen euro uitgegeven aan , ik moet het toegeven want eerlijk = eerlijk , schitterende plaatjes. Nee , sprookjesachtig mooie plaatjes.

De sukkeltjes van Stadion Feyenoord hebben zich net als in 1994 , toen ze hun oren lieten hangen naar MOJO , zeer slechte onderhandelaars getoond.

 

+1/-0

Zojuist op rtv Rijnmond een onderwerp met drie voorstanders van een nieuw stadion. Goed om ook die eens een podium te geven.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 29 juni 2020 om 17:27:

Zojuist op rtv Rijnmond een onderwerp met drie voorstanders van een nieuw stadion. Goed om ook die eens een podium te geven.Ik wil wel graag weten waarom Schelvis de term failliet gebruikt. Ik wil graag een onderbouwing als een journalist dat zegt. Zo ontstaat er onrust.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 29 juni 2020 om 17:38:

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 29 juni 2020 om 17:27:

Zojuist op rtv Rijnmond een onderwerp met drie voorstanders van een nieuw stadion. Goed om ook die eens een podium te geven.Ik wil wel graag weten waarom Schelvis de term failliet gebruikt. Ik wil graag een onderbouwing als een journalist dat zegt. Zo ontstaat er onrust.Emile Schelvis is geen journalist joh! :D De zogenaamde Italië kenner :D

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw