Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw

Deze normale topic is open en bestaat uit 32 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 30 31 32

Exact REALIST Ik ga er ook vanuit dat Feyenoord City = levensader van Rotterdam er gaat komen. Zo'n geflopte Chris Woerts krijgt plots weer een podium bij VI.....en als het nieuwe stadion er is zit hij en die snor daar als eerste...

 

+1/-0

Nou ja je moet er op het eind wel beter van worden natuurlijk.

 

+1/-0

2025 wordt 2030 of misschien nog wel later voordat de bouw begint van het nieuwe stadion. Waarschijnlijk is de oplevering in 2037 , exact 100 jaar nadat....

Ik denk dat ze daar bewust op aansturen.

 

+1/-0

Toch maar eens afwachten hoe de corona-crisis uit gaat pakken, Misschien moet het hele stadion wel met enorme fauteuils ingericht worden. als je dan toch 1,5 meter uit elkaar moet zitten, kun je dat maar beter gerieflijk doen. en iedere stoel een minibar.

 

+2/-0

Ja idd wietblowende 'realist' , 63000 toeschouwers is een mooi aantal voor het nieuwe stadion. We hebben allemaal weleens gedacht dat 70.000 of nog meer beter zou zijn maar dat is zooooo 2006..

 

+2/-0

Legioen is best wel loyaal, maar denken ze nou echt dat er 60K man naar Feyenoord - RKC gaat zitten gluren? Alleen tegen de snavels krijg je in de competitie die bak vol dan....

 

+1/-0

Ligt eraan hoeveel succes er komt. Als we meedoen om het kampioenschap krijg je 60k vol. Je kunt met 60k plaatsen ook de prijzen iets omlaag gooien voor mensen die het nou niet kunnen betalen. Studenten, ouderen en gehandicapten kunnen dan makkelijker komen.

 

+1/-0

Mijn voorkeur gaat uit naar Stadion nieuw!

Het moet financieel wel verantwoord zijn, dat kan ik en de supporters niet beoordelen.

Er zijn toch mensen binnen de club die daar zicht op hebben, anders laat je het bekijken door iemand die dat wel goed kan beoordelen.

Kijkende naar het heden en dat meenemen naar het bouwen van een nieuw stadion.

Levert het genoeg op ook als er geen 60.000 mensen komen, zijn er gegadigden genoeg voor de Business Seats, en levert dit voldoende op, stijgen de andere inkomsten die er (ik heb daar geen zicht op) binnen de organisatie ook zijn dat dit voldoende is om het bouwen van het nieuwe stadion te kunnen bekostigen en uiteindelijk financieel netto meer aan over houd?

Dat kunnen wij als supporters alleen maar naar gissen, maar dit moet van te voren goed berekend worden.


.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 16 mei 2020 om 01:42:

Ligt eraan hoeveel succes er komt. Als we meedoen om het kampioenschap krijg je 60k vol. Je kunt met 60k plaatsen ook de prijzen iets omlaag gooien voor mensen die het nou niet kunnen betalen. Studenten, ouderen en gehandicapten kunnen dan makkelijker komen.Goed punt, kern van waarheid. Maar de prijzen zouden juist fors omhoog moeten om een dergelijk stadion te kunnen bekostigen.
En, over de linie zijn we nou niet vaak dichtbij de titel / doen we meestal niet lang genoeg mee voor zoveel aanloop

 

+1/-0

De Kuip verbouwen is de enig juiste optie. Een nieuw stadion geeft 0 garanties en zal als een molensteen om de nek van de club hangen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Een nieuw stadion geeft 0 garanties en zal als een molensteen om de nek van de club hangen.Valt wel mee die molensteen , volgens de huidige tarieven zou Feyenoord aan rente + aflossingen 35 miljoen euro / jaar moeten ophoesten. Ongeveer de helft van de huidige begroting. Maar daarvoor heb je dan wél 225 miljoen euro van de bank geleend én een gloednieuw stadion.

Vaak ben je gewoon te bang als club zijnde , blijkt ook bij Feyenoord weer.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 16 mei 2020 om 12:33:

De Kuip verbouwen is de enig juiste optie. Een nieuw stadion geeft 0 garanties en zal als een molensteen om de nek van de club hangen.

Allang afgeschoten:

- geen extra inkomsten
- binnen 10/ 15 jaar wederom hetzelfde probleem
- verschil tussen verbouw en nieuwbouw = financieel gezien niet al te groot

 

+2/-0

Nee aub geen verbouw , want dan blijven de krappe stoeltjes op de 1e en 2e ring nog exact hetzelfde.
Dan komen er zeker geen 60K toeschouwers bij Feyenoord - Fortuna Sittard.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 17 mei 2020 om 14:56:

Nee aub geen verbouw , want dan blijven de krappe stoeltjes op de 1e en 2e ring nog exact hetzelfde.
Dan komen er zeker geen 60K toeschouwers bij Feyenoord - Fortuna Sittard.


Ik was in december nog in San Siro, nou daar kan ik geeneens op een stoeltje zitten omdat ik mijn benen nergens kwijt kon. Daar zit je pas krap. Nu zijn die Italianen ook wel 3 koppen kleiner dan mij, maar toch.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Vuist schreef op 17 mei 2020 om 15:04:

Ik was in december nog in San Siro, nou daar kan ik geeneens op een stoeltje zitten omdat ik mijn benen nergens kwijt kon. Daar zit je pas krap. Nu zijn die Italianen ook wel 3 koppen kleiner dan mij, maar toch.Ik herhaal: Feyenoord zou de huidige oude gedateerde rotzooi compleet moeten afbreken en weer opnieuw laten opbouwen zoals Volkerwessels wou in 2014 met de Superkuip , nu voor 300 miljoen euro. Dat is en blijft het beste voor elke partij in mijn ogen.

Maar dan geen spuuglelijke immense staantribune , maar doorlopende ringen aub.

 

+1/-0

Ik ben nog steeds voor het bouwen voor een nieuw stadion, als het betaalbaar is voor de club en voldoende opbrengt.

Het nieuwe stadion daar moet het publiek wel weer dicht naar het veld zitten.

De offerte uit 2014 voor 300 miljoen om het huidige stadion af te breken en een nieuw stadion te plaatsen dat is wel een offerte van zes jaar geleden de prijzen zijn inmiddels gestegen daar bouwen ze hem niet meer voor.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 20 mei 2020 om 20:25:

De offerte uit 2014 voor 300 miljoen om het huidige stadion af te breken en een nieuw stadion te plaatsen dat is wel een offerte van zes jaar geleden de prijzen zijn inmiddels gestegen daar bouwen ze hem niet meer voor.Bestlander ook al ben je 80+ zoals je laatst hier mede deelde , dat geeft je nog niet het recht om zo'n onnozele en gelogen conclusie te trekken.

De offerte uit 2014 van VW was 240 miljoen euro.IK gokte zelf dat deze fantastische optie anno 2020 op 300 miljoen euro uit zou komen als je goed had gelezen . 240M was toen mijlenver onder de prijs , het nieuwe stadion aan de Maas is dat ook.

 

+2/-0

Joh, wat reageer je boos.
Ik las 300 miljoen, dan hoef je toch niet zo heftig reageren joh.
En even nog iets noemt mij geen leugenaar,
ik ben een eerlijk mens.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 30 april 2020 om 07:55:

Exact REALIST Ik ga er ook vanuit dat Feyenoord City = levensader van Rotterdam er gaat komen. Zo'n geflopte Chris Woerts krijgt plots weer een podium bij VI.....en als het nieuwe stadion er is zit hij en die snor daar als eerste...Ik heb er ook geloof in en hoopt het ook.

Renoveren zit je over 15 jaar weer, afbreken en nieuw bouwen zie ik helemaal niet zitten daar komen veel problemen bij kijken, waar moet je spelen in tussentijd.

Nieuwbouw past bij Feyenoord, zo'n historie, zoveel supporters, er moet een keer een mooi nieuw stadion komen.

Er als ik alles zo hier en daar leest dan moet het financieel haalbaar zijn, al zitten wij nu wel met die rot corona toestanden, dat maakt het nu even moeilijk.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

afbreken en nieuw bouwen zie ik helemaal niet zitten daar komen veel problemen bij kijken, waar moet je spelen in tussentijd.Feyenoord zou blijven spelen in de huidige Kuip , maar de omzet zou dalen met 25%. Dat was de grootste reden om dit project af te blazen in 2014. Wat had het toch een hoop gelul en ergernis bespaard. . .

Deze optie komt pas terug als de provincie Feyenoord City definitief afkeurt.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 32 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 30 31 32

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Stadion nieuw- of toch verbouw