Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: 'Lazio kon steeds onder de druk uitspelen'

9 september 2022 00:24

Met een alleraardigste invalbeurt had Alireza Jahanbakhsh een positieve inbreng in de wedstrijd tegen Lazio. De buitenspeler zag zijn ploeg de eerste helft onwijs veel moeite hebben met de Romeinen, die al snel afstand namen. Na rust ging het een stuk beter bij Feyenoord. Het grote verschil zat hem in het druk zetten, zo zei de Iraniër bij ESPN.

"We begonnen natuurlijk niet goed. We wilden druk zetten vanaf de eerste minuut, maar dat ging niet zoals gepland. Ze konden er steeds onderuit spelen. Dat was ook het grote verschil tussen de eerste en tweede helft. Daarnaast speelden zij goed aan de bal, bijna elke kans was meteen gevaarlijk. In de tweede helft ging het met druk zetten een stuk beter. Dat was het grote verschil. De tweede helft hebben ook veel kansen gecreëerd."

Het gemis van de fans was volgens Jahanbakhsh groot: "We spelen natuurlijk altijd fijn in eigen huis. Onze fans zijn de beste in Europa. Voor ons is dat een groot voordeel. Dat zal ons de komende week ook gaan helpen. Als we elke wedstrijd net zo beginnen als we vandaag in de tweede helft deden, zal het beter gaan. Eerst moeten we ons focussen op de competitiewedstrijd van zondag, maar we weten dat elke Europese wedstrijd belangrijk is. We gaan ervoor zorgen dat we klaar zijn voor Sturm Graz."




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza lazio alleraardigste espn gemis graz iranier onwijs romeinen sturm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda