Transparent
Inloggen
Sluiten

Cyriel Dessers: 'Het eerste slechte moment bij Feyenoord'

16 oktober 2021 19:06

Feyenoord kwam zaterdagmiddag niet verder dan 2-2 tegen RKC Waalwijk. Een teleurstellend resultaat, zeker gezien het spelbeeld. Voor de camera’s van ESPN ging Cyriel Dessers in op zijn grote kans, die hij vlak voor tijd onbenut liet.

“Heel teleurstellend natuurlijk, zeker omdat ik op het eind nog een grote kans had natuurlijk. Dat doet dan wel pijn. Ze hielden het goed gesloten, maar ook na de goal van Guus hielden ze goed vol. Je moet blijven wachten op dat ene kansje en die kwam, maar jammer genoeg ging hij er niet in. De kansen lagen tussen hun backs en centrale verdedigers en af en toe kwamen we er wel door. Maar we hebben er niet genoeg gebruik van gemaakt.”

“Ik ga hier wel even slecht van slapen, maar morgen moet de knop om richting donderdag. Tot nu toe heb ik alleen maar mooie momenten meegemaakt bij Feyenoord, nu is het een minder moment. Het is het leven van een spits, helaas. Maar deze bal had ik natuurlijk heel graag gescoord. Je weet dat je hier niet zomaar de basis binnenwandelt, dus daar moet ik voor vechten. Het was jammer dat ik niet de 3-2 kon maken. Hopelijk maak in de volgende wel op een belangrijk moment en kan ik het team helpen.”




Tags

cyriel dessers binnenwandelt espn kansje knop onbenut rkc slapen spelbeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris