Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord zet jacht op direct Europees ticket voort op kunstgras in Almelo

24 januari 2020 19:25

Feyenoord zal zaterdagavond afreizen richting Overijssel voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De thuisploeg is bezig aan een redelijk seizoen en staat op de negende plek, twee punten achter een plek die aan het eind van het seizoen recht geeft op play-offs voor Europees voetbal.

Over het algemeen haalt Feyenoord uitstekende resultaten in Almelo. Het duel van zaterdag zal de 20ste keer worden in Eredivisie-verband en tot nu toe wist Feyenoord 11 keer te winnen. 4 keer kende het duel geen winnaar en 4 keer wist Heracles te winnen.

De grootste zege werd behaald in het seizoen 1964/1965 toen Feyenoord met 1-5 wist te winnen. In het seizoen 2005/2006 was Feyenoord met 0-4 ook veel te sterk. Vorig seizoen werd nog met 0-2 gewonnen op het kunstgras in Almelo, terwijl de thuiswedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Aan de zijde van Heracles treft Feyenoord één speler met een verleden in Rotterdam. Mats Knoester doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte een jaar geleden de overstap naar Almelo.




Tags

almelo heracles eredivisie knoester mats overijssel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris