Transparent
Inloggen
Sluiten

John Rep: 'Ik ben verkocht en heb van Orkun Kökcü genoten'

23 december 2019 00:51

John Rep was als rapporteur van De Telegraaf aanwezig bij FC Utrecht - Feyenoord. De oud-international van het Nederlands elftal is vol lof over de wedstrijd van Orkun Kökcü. "Kökcü was in balbezit heel goed, maakte weinig fouten en werkte ontzettend hard. Ja, ik ben verkocht en heb van hem genoten. Wát een prachtige speler", aldus Rep.

Volgens Rep is het duidelijk te zien dat de middenvelder opbloeit door het vertrouwen dat hij krijgt van Dick Advocaat. "Hij speelt frank en vrij. En voor de supporters is het natuurlijk mooi dat hij ook bij Feyenoord is opgeleid", zo geeft hij aan. "Dit soort jongens past bij de filosofie van de club, zoals je bij Ajax nu spelers als Noa Lang, Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp stap voor stap ziet doorbreken. Tegen FC Utrecht vond ik Kökcü de grote uitblinker."

Ook Jens Toornstra kon volgens Rep terugkijken op een goede wedstrijd. "Poeh, die maakte óók een lekker doelpunt, hoor. Veel kansen kreeg Feyenoord niet. Maar Toornstra staat dan toch weer op wanneer het wordt gevraagd en leidt zijn ploeg daarmee naar een heel belangrijke overwinning, zo voor de winterstop", zegt hij daarover. "Het was jammer dat hij daarna een tikkie kreeg, waardoor hij wat duizelig werd en uiteindelijk het veld moest verlaten. Maar verder staat het middenveld van Feyenoord wel aardig. Ze mogen niet klagen."




Tags

rep kokcu toornstra utrecht advocaat duizelig ekkelenkamp gravenberch klagen opbloeit poeh rapporteur telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda