Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen speeltijd voor Steven Berghuis bij ruime overwinning Oranje

19 november 2019 22:33
Foto: Pro Shots

Geen speeltijd voor Steven Berghuis bij ruime overwinning Oranje; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft de kwalificatiereeks dinsdagavond afgesloten met een ruime overwinning. Estland werd in Amsterdam met 5-0 verslagen. Waar Steven Berghuis afgelopen zaterdag nog een basisplaats had, kreeg hij nu geen speeltijd. Oud-Feyenoorder Georginio Wijnaldum was de aanvoerder en hij was met drie treffers de man van de wedstrijd.




Tags

berghuis oranje estland wijnaldum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Had niet anders verwacht. Hopelijk krijgt hij de kans tijdens het e.k. toernooi.
Wie het weet mag het zeggen.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Stengs toptalent maar nu nog niet beter hoor. Boadu dit jaar net bij jong oranje is ook wat snel. Dat gehype wordt ik wel moe van, zeker tegen een matige tegenstander. Ik denk dat de Vrij nu beter is dan te Ligt die meer potentie heeft maar om op deze leeftijd al voor zijn potentie te gaan... De Vrij kan dan net zo goed bedanken voor oranje. Frenkie prachtig natuurlijk allemaal en soms idd heel mooi maar zoals van Basten terecht zei bij fox Proper is nagenoeg vergelijkbaar. Ik was in de arena en dat ge-oe en ah en oh bij elke bal is echt overdreven. Te ligt en te jong krijgen nooit meer kritiek. Als de bal niet aan komt hoor je mensen zeggen dat het aan de ontvanger van de pass ligt...zucht... Had een keer levensgevaarlijk balverlies omdat die ene lichaamsbeweging die hij altijd doet naar rechts of links (uitvoering kwikzilverachtig en prachtig) niet werkt tov 3 man tegelijk. Ze verzuimden de grote kans af te maken.
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda