Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Larsson: 'Het voelt niet goed, maar het is in ieder geval een punt'

4 augustus 2019 16:46

In gesprek met Fox Sports gaf Sam Larsson aan ontevreden te zijn over de wedstrijd, ondanks dat hij in blessuretijd de gelijkmaker wist te scoren. "We zijn hier niet blij mee. Het voelt niet goed, maar het is in ieder geval een punt", aldus Larsson. "We hebben genoeg mogelijkheden gehad om meer te scoren en hadden de doelpunten zeker niet weg mogen geven zoals we gedaan hebben."

Larsson ging verder: "We hebben meer dan genoeg kansen gehad om te winnen. Dat moet zeker in eigen huis wel gebeuren. We moeten beter omgaan met de kansen. Maar het seizoen duurt nog lang, dus we hebben genoeg tijd om dit te herstellen."

Een gebrek aan vertrouwen in het team is het zeker niet. "Het team zit juist vol vertrouwen", zo gaf hij aan. "De buitenwereld kijkt er anders tegenaan, maar we hebben vertrouwen in onszelf. Het zal een goed seizoen gaan worden."


Discussieer mee op de forums


Tags

larsson fox

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen arrow belastinggeld berghuis blaak bodegom city deur dirkteur gebouwd gemeente gerenoveerd hanegem herik ivm jorien koevermans kristensen kuip lenen maas marsman parkeergarage rechtvaardigen rente socrates sparta superkuip verbouwing