Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena in definitieve selectie Nederlands Elftal

27 mei 2019 20:21 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena in definitieve selectie Nederlands Elftal; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft Kenneth Vermeer opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands Elftal. Voor de doelman van Feyenoord is het de eerste keer in ruim drie jaar dat hij weer deel uit maakt van de selectie, terwijl zijn laatste interland in maart 2015 was. Naast Vermeer is ook Tonny Vilhena van Feyenoord geselecteerd, terwijl Steven Berghuis is afgevallen uit de voorselectie.

Komende maand speelt Oranje in Portugal de Final Four van de Nations League. Engeland is op donderdag 6 juni de tegenstander, terwijl op zondag 9 juni de finale of de strijd om de derde en vierde plaats zal volgen.

Drie spelers van PSV maken deel uit van de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman heeft Steven Bergwijn, Denzel Dumfries en Luuk de Jong geselecteerd. In de voorlopige selectie zaten nog vijf spelers van PSV, maar Jeroen Zoet heeft zich afgemeld vanwege de aanstaande geboorte van zijn eerste kind, terwijl Pablo Rosario is afgevallen.

Nederland speelt op donderdag 6 juni tijdens de Final Four van de Nations League tegen Engeland. Op zondag 9 juni zal de finale of de strijd om de derde en vierde plaats volgen.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Mooi voor ze! Berghuis afgevallen kost ons weer geld. Vilhena zsm verkopen svp.

Laatste nieuws