Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'Als je met 0-4 wint is dat mooi'

24 april 2019 22:52

Eric Botteghin gaf in gesprek met Fox Sports aan niet verwacht te hebben dat het zo makkelijk zou gaan tegen NAC. "Ze spelen tegen degradatie en dan weet je dat ze alles of niets gaan spelen", aldus Botteghin. "Vandaag zijn we uitstekend begonnen. We hebben het goed gedaan. Al hadden we in de eerste helft al meer goals moeten maken. Maar als je met 0-4 wint is dat mooi."

De tegenstand van NAC was heel minimaal vond ook de verdediger. "Je merkt aan alles dat er geen vertrouwen is. Dat is jammer, want dit is een mooie club met mooie supporters, een mooi stadion en een mooie sfeer. Jammer dat ze in deze situatie zitten", zo gaf hij aan. "Ik vind het heel jammer dat ze gaan degraderen."

Botteghin was wel blij dat Feyenoord verzekerd is van Europees voetbal. "We houden van het spelletje en we houden van voetbal. We mogen nog twee keer aan de bak en dat gaan we ook zeker doen", zei hij daarover. "We gaan zorgen voor een mooi afscheid voor onze trainer en voor Van Persie. Wij gaan ook genieten."


Tags

botteghin eric nac afscheid bak degradatie fox merkt persie sfeer stadion supporters verdediger

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws