Transparent
Inloggen
Sluiten

Sven van Beek tekent nieuw contract tot 2021

5 november 2018 21:07 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het contract van Sven van Beek is verlengd tot de zomer van 2021. Het vorige contract van de verdediger zou aankomende zomer aflopen, maar nu ligt het product uit de eigen jeugdopleiding nog twee jaar langer vast. Van Beek speelde tot nu toe 130 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord.

De verdediger is blij dat hij een nieuw contract heeft getekend. "Feyenoord is mijn club, waar ik nog elke dag het beste uit mezelf wil halen", aldus Van Beek. "Het is fijn om ook in een fase waarin je minder speelt op deze manier het vertrouwen te krijgen. Ik blijf hard werken en mij ontwikkelen en heb er alle vertrouwen in dat ik er zal staan als mijn kans weer komt."

Ook technisch directeur Martin van Geel is blij dat Van Beek nog langer vast ligt. "Sven van Beek heeft zowel verdedigende als opbouwende kwaliteiten, wat hem als verdediger heel allround maakt", zo geeft hij aan. "Met het grote aantal wedstrijden dat hij zowel op nationaal als internationaal niveau in de benen heeft, is hij inmiddels één van onze meest ervaren verdedigers. Door zijn ervaring, karakter en kwaliteiten is hij op zijn nog altijd jonge leeftijd een zeer gewaardeerd selectielid."

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Sorry van Geel jou neem ik allang niet meer serieus. Dit is geen kwaliteit die Feyenoord verder helpt!
6 maanden geleden
Dit vind ik een goede zaak. Hoop ook dat Gio hem voorkeur gaat geven boven Botteghin, zodat zijn restwaarde weer wordt opgekrikt. Botteghin kan dan in de zomer vertrekken. Geertruida moet zo langzamerhand ook worden klaargestoomd voor een plek.
 
6 maanden geleden
Botteghin is 1000% beter!!!. Van Beek heeft een draaicirkel van een vrachtwagen en kan niet verdedigen. Ik neem aan dat zijn contract verlengd is om een transfersom veilig te stellen? Geertuida, Hendriks, Knoester en Lewis zijn veel beter!
6 maanden geleden
Slecht beleid. Deze jongen gaat Feyenoord niet naar een hoger niveau tillen. Hij is geen moderne verdediger die ook opbouwend iets toevoegd. Middelmatige techniek en opbouwend waardeloos,hij legt alle ballen breed omdat hij bang is voor balverlies daarmee geeft hij altijd de verantwoordelijkheid aan iemand anders. Kan hij 'm niet breed leggen dan hanteert hij altijd de lange pass, want als hij gaat dribbelen dan is het zeker balverlies.En dan iedere keer weer die voet op de bal alvorens hij 'm breed legt, afschuwelijk om te zien !
6 maanden geleden
Prima voor erbij. Als backup in de eredivisie kan hij prima mee en zoveel centrale verdedigers hebben we ook weer niet. Hopelijk komt hij weer op het niveau van voor zijn blessure.
6 maanden geleden
Ik ben blij dat Van Geel in ieder geval een stuk waarde voor de club heeft geregeld , maar dat ie snel weg moet is duidelijk .
 
6 maanden geleden
En dan te bedenken dat deze amateur voor een toptransfer stond naar Monaco net voordat hij geblesseerd raakte.
6 maanden geleden
Ach ja je moet wat..ze moeten na dit seizoen ook al vervangers halen voor Botje en vd Heijden. Er is geen geld om dan de back-ups ook nog eens te vervangen.

Van Geel zal wel weer gaan shoppen in de eredivisie en wat er op de bank zit in België....
6 maanden geleden
Prima blijft een redelijk goed speler. Als hij vertrouwen krijgt en zelfvertrouwen en zijn oude crosspas op de stropdas weer terug vindt bruikbaar. Is maar 2 jaartjes he ipv nul. Vilhena zsm optyfen (liefst winterstop loopt weer sneaky uit zijn contract), ayoub de kans geven en jorgensen en berghuis en clasie lang vastleggen met hoog salaris zijn de 3 beste. Larsson steeds beter dan 2 grote aankopen erbij en proberen een keer 2e te worden plus doorkomen voorronde CL dat moet het doel zijn (2e kan incidenteel als ajax of pisv leeg wordt gekocht 1e zeer lastig).

Laatste nieuws