Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje gelijk, Kuyt geblesseerd

8 oktober 2006 09:39

Verslaggever: Q

Het Nederlands elftal heeft niet kunnen winnen van Bulgarije, in aanloop naar het WK 2008. Oranje keek in Sofia lang tegen een achterstand aan, die na een uur spelen werd omgezet in 1-1, via oud-Feyenoorder Van Persie. Verder kwam men niet. Bondscoach Van Basten was tevreden: "We hebben goed gespeeld, dat we niet winnen is het enige smetje".

Dirk Kuyt viel overigens al vroeg in de wedstrijd uit met een blessure. In een poging een te hoge bal te onderscheppen liep de spits een kwetsuur aan het onderbeen op. Hij kon niet verder. Onduidelijk is nog hoe ernstig de blessure is, maar verwacht wordt dat hij niet zal kunnen spelen tegen Albani?, komende week.

Meer op




Tags

kuyt oranje albani basten bulgarije kwetsuur onderbeen onderscheppen persie poging smetje sofia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda