Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Transfergeruchten

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 ... 65 66 67 68 69

Amad Diallo gaat wel komen lijkt me was al zo goed als rond gezien de uitspraken van Solksjear ze zien Feyenoord als de goede club voor hem en hij wil zelf ook graag.

 

+1/-0

Zirkzee: ''Er is ooit wel contact geweest, meer kan ik niet zeggen''

Joshua Zirkzee kwam via VV Hekelingen, Spartaan ’20 en de jeugd van ADO Den Haag bij Feyenoord terecht. Lange tijd leek het erop dat de Rotterdammers een spits uit de eigen jeugd klaar aan het stomen waren voor Feyenoord 1, maar Zirkzee besloot anders en maakte een overstap naar Bayern München. En dat terwijl zijn vader een Feyenoordsupporter is. Toch?

"Het gaat te ver om te zeggen dat hij een groot fan was. Maar bij een Klassieker waren we voor Feyenoord en als de club de beker won, zoals in 2016, stonden we op de Coolsingel", aldus Zirkzee tegen Voetbal International. "Of het vertrek bij Feyenoord pijn deed? Dat niet, maar het was wel jammer. Ik had graag willen blijven. Toch heb ik die echte teleurstelling niet gevoeld, doordat er al snel iets anders kwam. Een andere optie, of beter gezegd: een droom."

"Bayern had twee wedstrijden van mij bekeken op Varkenoord, tegen Sparta en Ajax. Ik scoorde wel, maar speelde heel matig. En dus was er twijfel bij de scouts. Maar ik wilde héél graag. Toen hebben mijn vader en ik gevraagd of het geen optie was op stage te komen. Dan kon ik me in Duitsland laten zien. En dat lukte", zo vervolgt de spits, die inmiddels verhuurd is aan Anderlecht. In de zomerstop waren er ook geruchten over een tijdelijke terugkeer naar Feyenoord. "Er is ooit wel contact geweest, meer kan ik niet zeggen. Ik heb natuurlijk bij Feyenoord gespeeld. Na al die geruchten komt er vanzelf contact. Maar uiteindelijk is het niet heel dichtbij gekomen."

 

+1/-0

Diallo reageert voor het eerst: ''Beetje frustrerend''

Amad Diallo stond afgelopen zomer op het punt om een huurtransfer naar Feyenoord te maken. De talentvolle aanvaller van Manchester United raakte echter geblesseerd en de Engelse club besloot Diallo dichtbij huis te laten revalideren.

Diallo was al persoonlijk akkoord en keek ernaar uit om voor Feyenoord te spelen. ''Dat was een beetje frustrerend voor mij. Je moet mentaal sterk zijn en dat gold vooral voor mij op dat moment. Ik had op huurbasis speelminuten kunnen maken, maar door mijn blessure ging het niet door'', vertelt de 19-jarige aanvaller in gesprek met Manchester United TV.

Diallo is momenteel hersteld en klaar om aan te sluiten bij de selectie. ''Het gaat heel goed. Vandaag is de laatste dag van mijn herstel. Ik denk dat ik morgen klaar ben om bij de groep aan te sluiten. Dat geeft een goed gevoel. Om er zo lang uit te zijn met een blessure is niet fijn. Nu ben ik terug en voel ik me goed. Ik hoop blessurevrij te blijven.''

Feyenoord gaat in de winterstop wederom een poging wagen om Diallo naar De Kuip te halen. De Rotterdammers willen de aanvaller voor een langere periode huren van Manchester United. De grote vraag is of het ook gaat lukken. Clubs uit de Premier League, Bundesliga en Championship azen ook op zijn komst

 

+1/-0

Als ze Diallo en Bjorkan kunnen halen doe je goede zaken dan heb je geen smalle selectie meer.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 ... 65 66 67 68 69

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Transfergeruchten