Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Overige onderwerpen » Politieke Partijen

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 49 50 51 52

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 29 november 2022 om 18:21:

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 28 november 2022 om 01:13:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 27 november 2022 om 00:36:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 26 november 2022 om 21:26:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 25 november 2022 om 20:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 25 november 2022 om 19:59:

De afgelopen tien jaar is roofbouw gepleegd op ons land. De verschillende coalities van VVD, CDA, PvdA, D66 en ChristenUnie waaraan Mark Rutte leiding gaf kozen voor records aan immigratie, honderden miljarden aan 'klimaatbeleid' en steeds maar meer macht voor de EU. De lasten stegen naar ongekende hoogtes en de publieke sector werd verwaarloosd. Over de hele linie viel ons land ten prooi aan een duizelingwekkend aftakelingsproces: ziekenhuisbedden werden wegbezuinigd, de thuiszorg werd uitgekleed, het onderwijs holde achteruit, de aangiftebereidheid daalde, de woningnood rees de pan uit en agrariërs werden structureel weggepest. En onze energie reist de pan uit omdat Rutte zo nodig de oorlog tussen Rusland en de Oekraine onze oorlog moest maken en omdat het referendum werd afgeschaft konden burgers niet eerder aan de bel trekken:
Dit is al veel langer aan de gang en zal helaas nog wel een tijdje doorgaan.
Helaas is de FvD geen oplossing maar meer een soort protest stem.
Zal wel leuk zijn om te zien wat we dan gaan krijgen mochten ze ooit aan de macht komen maar ik denk niet dat het ooit gaat gebeuren.Het is de enige partij die voor de zaken die spelen openlijk voor uit komen ook in de tweede kamer.
Wat denk je waarom ze stiekem met een stelletje tweede kamer partijen gesproken hebben om partijen te verbieden, de waarheid mag niet gesproken worden.

De mensen geloven de partij niet, en dat begrijp ik je verwacht toch dat de regering en de partijen eerlijk handelen, en dat ze voor jou in de weer zijn.

Het is zo jammer dat ze deze partij en de mensen daar omheen niet serieus nemen.
De rottigheid komt nog, heb je je wel eens afgevraagd waarom het verboden is mensen die overlijden te onderzoeken waaraan ze zijn overleden.Dat de partij niet serieus word genomen ligt toch echt door de partij zelf.
Weet niet als je er slechter van word maar beter lijkt me ook niet.
Zijn in mijn ogen toch wel een paar gekken.
Begrijp me niet verkeerd want wat er nu zit ben ik ook niet blij mee.
Ik sta op dit maar achter 1 iemand en dat is Pieter Omtzigt.
De enige die echt met feiten komt en oplossingen en de juiste vragen stelt.


Ze komen in uw ogen over als een paar gekken en dat begrijp ik Het volk ik zal niet zeggen klootjesvolk maar mensen die minder out of the box kunnen denken beetje fantasieloze ongeleerde geraniumridders
die kunnen de informatie van Baudet nog voorlopig lang niet aan, die zijn daar nog niet klaar voor. Ze horen het woord kartel en schieten in een stress. Logisch. Die mensen kijken Linda de mol Zingen met Holland Ons land heeft toch geen kartel in de regering? Die is geeeek zeg!!

Baudet ziet het wel degelijk goed allemaal en probeert dat aan de man te brengen maar hij gaat veel te snel. Dat komt over als taboe en dat geeft angst Angst stoot af.
Dat is jammer In de toekomstige 10 jaar zal blijken dat bijna alles klopt wat hij zegtIk ga me hier toch even in mengen...

Dat je het überhaupt in je hoofd haalt om te roepen dat die fascist het allemaal goed ziet en gelijk heeft en dergelijke, dat nog loopt te verdedigen.

Dan laat je gewoon zien er helemaal niks van te snappen, in een fantasiewereld te leven en fascisme te steunen.

fvd dient volledig verboden te worden, het liefst met de pvv er bij nog ook.

Het zijn gevaarlijke partijen die apartheid, discriminatie en fascisme najagen in alles wat ze doen.
Alles wat niet fatsoenlijk kan nadenken zit bij die partijen.

Zo is het en niet anders.

Alles wat je van dat soort partijen gelooft laat gewoon zien dat je in een of andere fantasiewereld leeft.

Er worden door de huidige partijen voldoende fouten gemaakt en er moet ook echt wel wat veranderen, maar op een normale fatsoenlijke manier en niet op de manier als die droef toeters willen doen of te wel: de wappie manier.Ik zie hier wat typische extreem (s)linkse veroordelingen die nogal contradictionair zijn.
FvD moet weg! PVV moet weg! Want roept een van de door de NOS en NPO gehersenspoelde arme schapen. Zij zijn de fascisten! Het zijn wappies! Dus:
Alleen sLinks mag regeren en maar roepen dat rechts fascisten zijn(?)
Want dat is democratisch Nederland anno nu.
Je bent sLinks of je bent een fascist; Geen andere keus.
Is onze regering dan nog wel een democratie of meer een verkapte groep mafioso die mbv NOS staatsnieuws en NPO huigelTV iedereen bedonderen en vooral tegen elkaar opzetten? Het klokprikken in Brussel gaat lekker door. Ook worden miljarden gegeschonken deze week nog zelfs wederom door Rutte aan een Afrikaanse corrupt verzamelpotje terwijl hier de bevolking geeneens de verwarming aan durft te zetten of iets te vreten heeft. Lekker blijven stemmen op sLinks dan gaan we alleen steeds verder naar de sodemieter.

Krankzinnig zijn ze deze geel-blauw vlaggetjes wapperende idioten met een regenbooghoedje op. Zelfbewust is er geen één, om over verdere wetenschap economie of geschiedenis maar niet eens te beginnen.
Totaal niet bewust van wat er werkelijk gebeurt op de wereld. Politiek? Firma: List en bedrog
Bijna een cartoon als het niet om te janken zou zijn.
In en in triest is het met name voor de toekomstloze kinderen, zolang mensen blijven stemmen op dit geldverslindende in allerlei bochten glibberende addergebroed krijgen deze alleen maar meer en meer macht wat meer armoede en andere ellende voor de Nederlanders betekent.
Ik hoop dat de linkse Slappies snel wakker worden mocht dat überhaupt mogelijk zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 07 november 2022 om 10:16:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 05 november 2022 om 15:37:

(...)Uit de EU en terug naar de gulden klinkt leuk, maar Wilders weet wel dat daar niet veel draagvlak voor is in het bedrijfsleven. Onder de bevolking mischien wel, maar een Nexit lijkt me niet haalbaar.Nederland kan niet in haar eentje uit de Euro stappen, dat zou het failliet van ons land betekenen.

Los daarvan zie ik de Euro wel als een probleem, het is een politiek instrument geworden (net als de EU) en haar initiele, beoogde doel is allang niet meer bepalend. De munt wordt kunstmatig overeind gehouden, en ik zie niet in hoe dat zonder grote gevolgen kan worden afgebouwd. Sterker, de Euro zal nog vaker gered moeten worden en uiteindelijk denk ik dat uitstel van executie is. Het gaat nog een keer klappen, en hoe langer we dat weten te rekken; hoe ingrijpender de consequenties.

De interne markten van de Euro-lidstaten zijn te verschillend. De soevereiniteit van ieder land is zodanig van belang dat de ECB geen macht/middelen heeft gekregen om een norm af te dwingen als lidstaten daaraan niet voldoen. Dat is ook weer een politieke keuze geweest, waar tijdens de komst van de Euro met name toenmalige minister Zalm* tegen geageerd heeft.

Europa is een kunstmatige federatie, waar teveel op aan te merken is en te weinig tasbaar uit voort komt voor de burgers die in de lidstaten leven. Er is geen historische grondslag, en we zijn teveel verschillend. De huidige situatie met Rusland zou kunnen helpen, in die zin dat er een wezenlijke, gezamenlijke vijand is opgestaan die Europa ook op moreel vlak kan verenigen.

Toch verwacht ik niet dat de 'endgame' van Brussel (een politieke unie) waar steeds maar meer op wordt voorgesorteerd, op veel instemming bij de burger kan rekenen. Er lijkt geen weg terug. De Euro moet ook overleven. Ik heb er een hard hoofd in, ik zie uiteindelijk een zwaar gedevalueerde munt tov. de dollar (van het niveau Lire tov. de gulden, ooit) omdat de sterkere Europese economieen de zwakkere gewoonweg niet op sleeptouw kunnen blijven nemen. Alles wat de Euro had moeten opleveren. Iedere lidstaat 'dealt' ook nog eens met eigen issues.

Een Noordelijke- en Zuidelijke Euro zou vanaf een economisch/financieel perspectief wellicht de oplossing zijn, maar dat gaat er politiek gezien nooit doorheen komen.

*=Hij wordt vaak als kwade genius gezien en verantwoordelijk gehouden voor alles wat er mis is met de Euro. Maar hij zag dat in, en was het er ook niet mee eens. Hij kon, toen er besloten was het toch zo te doen, echter niet en public zijn bezwaren uitten. Dan had de Euro helemaal geen kans gehad.Wrijven helpt niet...
NEXIT WEL!!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 09 november 2022 om 09:33:

Rutte is echt een marionet van zijn coalitie-vrinden die zich aan de linkerzijde van het spectrum bevinden. En 'Mark' heeft iedereen met een eigen, rechtsere mening vakkundig uit zijn fractie gesloopt; die bestaat echt nog alleen uit ja-knikkers, tassendragers en pluche-plakkers.

Ze hebben even heul stoer gedaan en een 'pittig' gesprek gevoerd met de premier, naar verluidt. Maar de uitkomst stond al vast, de kadaverdiscipline binnen de VVD-fractie is stuitend, het politiek dualisme is dood. (Maar dat wisten we al)

Uiteindelijk moet dit een keer tot een enorme electorale afrekening leiden. Maar ik vrees waarin dat gaat resulteren.Het politiek dualisme is niet dood maar het volk is monddood gemaakt.
Alles wat je nu zegt zonder er een grote regenboog omheen te presenteren pas dan maar op want dan bent u een fascistische racistische rechts stemmende wappie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 02 december 2022 om 19:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 29 november 2022 om 18:21:

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 28 november 2022 om 01:13:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 27 november 2022 om 00:36:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 26 november 2022 om 21:26:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 25 november 2022 om 20:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 25 november 2022 om 19:59:

De afgelopen tien jaar is roofbouw gepleegd op ons land. De verschillende coalities van VVD, CDA, PvdA, D66 en ChristenUnie waaraan Mark Rutte leiding gaf kozen voor records aan immigratie, honderden miljarden aan 'klimaatbeleid' en steeds maar meer macht voor de EU. De lasten stegen naar ongekende hoogtes en de publieke sector werd verwaarloosd. Over de hele linie viel ons land ten prooi aan een duizelingwekkend aftakelingsproces: ziekenhuisbedden werden wegbezuinigd, de thuiszorg werd uitgekleed, het onderwijs holde achteruit, de aangiftebereidheid daalde, de woningnood rees de pan uit en agrariërs werden structureel weggepest. En onze energie reist de pan uit omdat Rutte zo nodig de oorlog tussen Rusland en de Oekraine onze oorlog moest maken en omdat het referendum werd afgeschaft konden burgers niet eerder aan de bel trekken:
Dit is al veel langer aan de gang en zal helaas nog wel een tijdje doorgaan.
Helaas is de FvD geen oplossing maar meer een soort protest stem.
Zal wel leuk zijn om te zien wat we dan gaan krijgen mochten ze ooit aan de macht komen maar ik denk niet dat het ooit gaat gebeuren.Het is de enige partij die voor de zaken die spelen openlijk voor uit komen ook in de tweede kamer.
Wat denk je waarom ze stiekem met een stelletje tweede kamer partijen gesproken hebben om partijen te verbieden, de waarheid mag niet gesproken worden.

De mensen geloven de partij niet, en dat begrijp ik je verwacht toch dat de regering en de partijen eerlijk handelen, en dat ze voor jou in de weer zijn.

Het is zo jammer dat ze deze partij en de mensen daar omheen niet serieus nemen.
De rottigheid komt nog, heb je je wel eens afgevraagd waarom het verboden is mensen die overlijden te onderzoeken waaraan ze zijn overleden.Dat de partij niet serieus word genomen ligt toch echt door de partij zelf.
Weet niet als je er slechter van word maar beter lijkt me ook niet.
Zijn in mijn ogen toch wel een paar gekken.
Begrijp me niet verkeerd want wat er nu zit ben ik ook niet blij mee.
Ik sta op dit maar achter 1 iemand en dat is Pieter Omtzigt.
De enige die echt met feiten komt en oplossingen en de juiste vragen stelt.


Ze komen in uw ogen over als een paar gekken en dat begrijp ik Het volk ik zal niet zeggen klootjesvolk maar mensen die minder out of the box kunnen denken beetje fantasieloze ongeleerde geraniumridders
die kunnen de informatie van Baudet nog voorlopig lang niet aan, die zijn daar nog niet klaar voor. Ze horen het woord kartel en schieten in een stress. Logisch. Die mensen kijken Linda de mol Zingen met Holland Ons land heeft toch geen kartel in de regering? Die is geeeek zeg!!

Baudet ziet het wel degelijk goed allemaal en probeert dat aan de man te brengen maar hij gaat veel te snel. Dat komt over als taboe en dat geeft angst Angst stoot af.
Dat is jammer In de toekomstige 10 jaar zal blijken dat bijna alles klopt wat hij zegtIk ga me hier toch even in mengen...

Dat je het überhaupt in je hoofd haalt om te roepen dat die fascist het allemaal goed ziet en gelijk heeft en dergelijke, dat nog loopt te verdedigen.

Dan laat je gewoon zien er helemaal niks van te snappen, in een fantasiewereld te leven en fascisme te steunen.

fvd dient volledig verboden te worden, het liefst met de pvv er bij nog ook.

Het zijn gevaarlijke partijen die apartheid, discriminatie en fascisme najagen in alles wat ze doen.
Alles wat niet fatsoenlijk kan nadenken zit bij die partijen.

Zo is het en niet anders.

Alles wat je van dat soort partijen gelooft laat gewoon zien dat je in een of andere fantasiewereld leeft.

Er worden door de huidige partijen voldoende fouten gemaakt en er moet ook echt wel wat veranderen, maar op een normale fatsoenlijke manier en niet op de manier als die droef toeters willen doen of te wel: de wappie manier.Ik zie hier wat typische extreem (s)linkse veroordelingen die nogal contradictionair zijn.
FvD moet weg! PVV moet weg! Want roept een van de door de NOS en NPO gehersenspoelde arme schapen. Zij zijn de fascisten! Het zijn wappies! Dus:
Alleen sLinks mag regeren en maar roepen dat rechts fascisten zijn(?)
Want dat is democratisch Nederland anno nu.
Je bent sLinks of je bent een fascist; Geen andere keus.
Is onze regering dan nog wel een democratie of meer een verkapte groep mafioso die mbv NOS staatsnieuws en NPO huigelTV iedereen bedonderen en vooral tegen elkaar opzetten? Het klokprikken in Brussel gaat lekker door. Ook worden miljarden gegeschonken deze week nog zelfs wederom door Rutte aan een Afrikaanse corrupt verzamelpotje terwijl hier de bevolking geeneens de verwarming aan durft te zetten of iets te vreten heeft. Lekker blijven stemmen op sLinks dan gaan we alleen steeds verder naar de sodemieter.

Krankzinnig zijn ze deze geel-blauw vlaggetjes wapperende idioten met een regenbooghoedje op. Zelfbewust is er geen één, om over verdere wetenschap economie of geschiedenis maar niet eens te beginnen.
Totaal niet bewust van wat er werkelijk gebeurt op de wereld. Politiek? Firma: List en bedrog
Bijna een cartoon als het niet om te janken zou zijn.
In en in triest is het met name voor de toekomstloze kinderen, zolang mensen blijven stemmen op dit geldverslindende in allerlei bochten glibberende addergebroed krijgen deze alleen maar meer en meer macht wat meer armoede en andere ellende voor de Nederlanders betekent.
Ik hoop dat de linkse Slappies snel wakker worden mocht dat überhaupt mogelijk zijn.Grappig dat je allerlei aannames maakt en aan alle kanten de plank mis slaat.
Je toont daarmee mijn gelijk gewoon keihard aan en meer hoeft er ook niet over gezegd te worden.

Ik zie je ook complete onzin over de Nexit roepen, waarbij je op geen enkel moment nadenkt over de gevolgen daarvan.

Je roept heel veel, maar zegt heel weinig of eigenlijk helemaal niks.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 november 2022 om 17:11:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 30 november 2022 om 14:06:

Even los van de discussie die hier nu gaande is en mijn inziens weinig met Politieke Partijen te maken heeft, ik las hier een reactie van iemand die ervoor pleitte partijen als Forum voor Democratie te verbieden.

Persoonlijk ben ik tegenstander van een verbod op een politieke partij, en daarmee een bepaalde (politieke) beweging/stroming die er binnen een samenleving bestaat. Ik vind dat ook niet passen in een open, vrije samenleving en democratie die we ondanks alle problemen mijn inziens nog steeds kennen in Nederland.

Je kan mijn inziens geen vrije samenleving en democratisch bestuur voorstaan, en daarin politieke partijen verbieden op basis van hun standpunten en opvattingen. Omdat deze een bedreiging zijn voor die vrije samenleving. Ik vind dat pogingen van het establishment om deze partijen te verbieden uiteindelijk een groter gevaar vormen voor de grondwettelijke vrijheden binnen een open samenleving, dan het daadwerkelijke gevaar die de betreffende politieke partijen vertegenwoordigen.

Daarnaast; als je een politieke partij verbiedt, verdwijnt de onvrede en teleurstelling van haar electoraat in de andere partijen (of het systeem als zodanig) niet. Ze raken nog verder verwijderd van het democratisch bestuur wat we in Nederland kennen, en hebben geen mogelijkheid meer hun onvrede op een democratische manier kenbaar te maken. Er kunnen situaties ontstaan waarin burgers zich hierdoor gedwongen voelen op ondemocratische manier hun onvrede kenbaar te maken, dan krijg je misschien wel te maken met terreur en ondergronds verzet.Populistische partijen zijn al steeds vaker onderdeel van regeringen in Europa. Op termijn kan dat ook hier gebeuren want populisme gaat niet meer weg. Ze trekken met een nationalistische anti-islampolitiek grote groepen kiezers.Ik probeer de typering ‘populisme’ meestal te vermijden, daar het niets zegt over de positie van de betreffende partij in het politieke spectrum en haar standpunten.

Echter, het wordt door traditionele partijen en partijen aan de linkerzijde wel gebruikt om (nieuwe) partijen op de rechterflank te duiden. Daardoor heeft het begrip een bepaalde ‘klank’ gekregen die gewoonweg onjuist is. Populisme heeft in die zin weinig te maken met anti-islam en/of nationalisme. Net zo goed als dat het niets te maken heeft met dierenrechten en anti-bio industrie. In die zin is de PvdD net zo populistisch, even als GL en Bij1.

Een partij die een ruk naar links maakt in haar standpunt over klimaat, omdat het kennelijk het topic is waar een groot deel van haar potentiële kiezers veel waarde aan hecht, is ook populistisch.

Noem ze gewoon een wat ze zijn; nieuwe, rechtse partijen. Partijen die vanuit een nationalistische, anti-establishment hoek de traditionele politiek onder vuur nemen en daar wonderwel in slagen in sommige landen.

Er is kennelijk behoefte aan vanuit het electoraat, dat voedt de opkomst en invloed. Dat is dan misschien wel populistisch, maar populisme is niet enkel aan ‘rechts’ voorbehouden.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 04 december 2022 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 november 2022 om 17:11:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 30 november 2022 om 14:06:

Even los van de discussie die hier nu gaande is en mijn inziens weinig met Politieke Partijen te maken heeft, ik las hier een reactie van iemand die ervoor pleitte partijen als Forum voor Democratie te verbieden.

Persoonlijk ben ik tegenstander van een verbod op een politieke partij, en daarmee een bepaalde (politieke) beweging/stroming die er binnen een samenleving bestaat. Ik vind dat ook niet passen in een open, vrije samenleving en democratie die we ondanks alle problemen mijn inziens nog steeds kennen in Nederland.

Je kan mijn inziens geen vrije samenleving en democratisch bestuur voorstaan, en daarin politieke partijen verbieden op basis van hun standpunten en opvattingen. Omdat deze een bedreiging zijn voor die vrije samenleving. Ik vind dat pogingen van het establishment om deze partijen te verbieden uiteindelijk een groter gevaar vormen voor de grondwettelijke vrijheden binnen een open samenleving, dan het daadwerkelijke gevaar die de betreffende politieke partijen vertegenwoordigen.

Daarnaast; als je een politieke partij verbiedt, verdwijnt de onvrede en teleurstelling van haar electoraat in de andere partijen (of het systeem als zodanig) niet. Ze raken nog verder verwijderd van het democratisch bestuur wat we in Nederland kennen, en hebben geen mogelijkheid meer hun onvrede op een democratische manier kenbaar te maken. Er kunnen situaties ontstaan waarin burgers zich hierdoor gedwongen voelen op ondemocratische manier hun onvrede kenbaar te maken, dan krijg je misschien wel te maken met terreur en ondergronds verzet.Populistische partijen zijn al steeds vaker onderdeel van regeringen in Europa. Op termijn kan dat ook hier gebeuren want populisme gaat niet meer weg. Ze trekken met een nationalistische anti-islampolitiek grote groepen kiezers.Ik probeer de typering ‘populisme’ meestal te vermijden, daar het niets zegt over de positie van de betreffende partij in het politieke spectrum en haar standpunten.

Echter, het wordt door traditionele partijen en partijen aan de linkerzijde wel gebruikt om (nieuwe) partijen op de rechterflank te duiden. Daardoor heeft het begrip een bepaalde ‘klank’ gekregen die gewoonweg onjuist is. Populisme heeft in die zin weinig te maken met anti-islam en/of nationalisme. Net zo goed als dat het niets te maken heeft met dierenrechten en anti-bio industrie. In die zin is de PvdD net zo populistisch, even als GL en Bij1.

Een partij die een ruk naar links maakt in haar standpunt over klimaat, omdat het kennelijk het topic is waar een groot deel van haar potentiële kiezers veel waarde aan hecht, is ook populistisch.

Noem ze gewoon een wat ze zijn; nieuwe, rechtse partijen. Partijen die vanuit een nationalistische, anti-establishment hoek de traditionele politiek onder vuur nemen en daar wonderwel in slagen in sommige landen.

Er is kennelijk behoefte aan vanuit het electoraat, dat voedt de opkomst en invloed. Dat is dan misschien wel populistisch, maar populisme is niet enkel aan ‘rechts’ voorbehouden.Klopt populisme is al zo oud als de weg naar Rome volgems mij ook als eerst in het oude Rome ontstaan. Op zich is er ook niks mis mee onterecht heeft het een negatieve klank maar is ook een geuzennaam geworden.
Rechts en links extremisme gaat veel verder.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 4 december 2022, 16:29:34.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 december 2022 om 16:17:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 04 december 2022 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 november 2022 om 17:11:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 30 november 2022 om 14:06:

Even los van de discussie die hier nu gaande is en mijn inziens weinig met Politieke Partijen te maken heeft, ik las hier een reactie van iemand die ervoor pleitte partijen als Forum voor Democratie te verbieden.

Persoonlijk ben ik tegenstander van een verbod op een politieke partij, en daarmee een bepaalde (politieke) beweging/stroming die er binnen een samenleving bestaat. Ik vind dat ook niet passen in een open, vrije samenleving en democratie die we ondanks alle problemen mijn inziens nog steeds kennen in Nederland.

Je kan mijn inziens geen vrije samenleving en democratisch bestuur voorstaan, en daarin politieke partijen verbieden op basis van hun standpunten en opvattingen. Omdat deze een bedreiging zijn voor die vrije samenleving. Ik vind dat pogingen van het establishment om deze partijen te verbieden uiteindelijk een groter gevaar vormen voor de grondwettelijke vrijheden binnen een open samenleving, dan het daadwerkelijke gevaar die de betreffende politieke partijen vertegenwoordigen.

Daarnaast; als je een politieke partij verbiedt, verdwijnt de onvrede en teleurstelling van haar electoraat in de andere partijen (of het systeem als zodanig) niet. Ze raken nog verder verwijderd van het democratisch bestuur wat we in Nederland kennen, en hebben geen mogelijkheid meer hun onvrede op een democratische manier kenbaar te maken. Er kunnen situaties ontstaan waarin burgers zich hierdoor gedwongen voelen op ondemocratische manier hun onvrede kenbaar te maken, dan krijg je misschien wel te maken met terreur en ondergronds verzet.Populistische partijen zijn al steeds vaker onderdeel van regeringen in Europa. Op termijn kan dat ook hier gebeuren want populisme gaat niet meer weg. Ze trekken met een nationalistische anti-islampolitiek grote groepen kiezers.Ik probeer de typering ‘populisme’ meestal te vermijden, daar het niets zegt over de positie van de betreffende partij in het politieke spectrum en haar standpunten.

Echter, het wordt door traditionele partijen en partijen aan de linkerzijde wel gebruikt om (nieuwe) partijen op de rechterflank te duiden. Daardoor heeft het begrip een bepaalde ‘klank’ gekregen die gewoonweg onjuist is. Populisme heeft in die zin weinig te maken met anti-islam en/of nationalisme. Net zo goed als dat het niets te maken heeft met dierenrechten en anti-bio industrie. In die zin is de PvdD net zo populistisch, even als GL en Bij1.

Een partij die een ruk naar links maakt in haar standpunt over klimaat, omdat het kennelijk het topic is waar een groot deel van haar potentiële kiezers veel waarde aan hecht, is ook populistisch.

Noem ze gewoon een wat ze zijn; nieuwe, rechtse partijen. Partijen die vanuit een nationalistische, anti-establishment hoek de traditionele politiek onder vuur nemen en daar wonderwel in slagen in sommige landen.

Er is kennelijk behoefte aan vanuit het electoraat, dat voedt de opkomst en invloed. Dat is dan misschien wel populistisch, maar populisme is niet enkel aan ‘rechts’ voorbehouden.Klopt populisme is al zo oud als de weg naar Rome volgems mij ook als eerst in het oude Rome ontstaan. Op zich is er ook niks mis mee onterecht heeft het een negatieve klank maar is ook een geuzennaam geworden.
Rechts en links extremisme gaat veel verder.


Populisme gaat verder terug dan Rome, maar het woord vindt daar zijn oorsprong inderdaad. Het is afkomstig van de populares onder leiding van de Gracchus broers en de succesvolle generaal Gaius Marius die opkwamen voor de lagere klassen en een andere verdeling van het land/bezit beoogden. In de VS had je later de People's Party in de laat 19e eeuw die opkwamen voor boeren en arbeiders, zij wilden het monetaire stelsel veranderen zodat het de elite minder zou bevoordelen, economisch links en cultureel rechts.

Extremisme is een stempeltje dat vaak door centristische liberalen op partijen wordt geplakt om ze als te extreem af te beelden. Er is niets mis met een duidelijke visie hebben die afwijkt van het "gematigde" midden. Anders dan het gezegde luidt ligt de waarheid niet per se in het midden namelijk. Populisme is opkomen voor het volk tegen de gevestigde orde. Dat sluit aan bij de visie van veel gewone mensen die zich niet vertegenwoordigd voelen. Zowel links als rechts heb je populisten, vaak zetten zij zich af tegen de belangen van de globalistische elite in het liberale midden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 05 december 2022 om 13:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 december 2022 om 16:17:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 04 december 2022 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 november 2022 om 17:11:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 30 november 2022 om 14:06:

Even los van de discussie die hier nu gaande is en mijn inziens weinig met Politieke Partijen te maken heeft, ik las hier een reactie van iemand die ervoor pleitte partijen als Forum voor Democratie te verbieden.

Persoonlijk ben ik tegenstander van een verbod op een politieke partij, en daarmee een bepaalde (politieke) beweging/stroming die er binnen een samenleving bestaat. Ik vind dat ook niet passen in een open, vrije samenleving en democratie die we ondanks alle problemen mijn inziens nog steeds kennen in Nederland.

Je kan mijn inziens geen vrije samenleving en democratisch bestuur voorstaan, en daarin politieke partijen verbieden op basis van hun standpunten en opvattingen. Omdat deze een bedreiging zijn voor die vrije samenleving. Ik vind dat pogingen van het establishment om deze partijen te verbieden uiteindelijk een groter gevaar vormen voor de grondwettelijke vrijheden binnen een open samenleving, dan het daadwerkelijke gevaar die de betreffende politieke partijen vertegenwoordigen.

Daarnaast; als je een politieke partij verbiedt, verdwijnt de onvrede en teleurstelling van haar electoraat in de andere partijen (of het systeem als zodanig) niet. Ze raken nog verder verwijderd van het democratisch bestuur wat we in Nederland kennen, en hebben geen mogelijkheid meer hun onvrede op een democratische manier kenbaar te maken. Er kunnen situaties ontstaan waarin burgers zich hierdoor gedwongen voelen op ondemocratische manier hun onvrede kenbaar te maken, dan krijg je misschien wel te maken met terreur en ondergronds verzet.Populistische partijen zijn al steeds vaker onderdeel van regeringen in Europa. Op termijn kan dat ook hier gebeuren want populisme gaat niet meer weg. Ze trekken met een nationalistische anti-islampolitiek grote groepen kiezers.Ik probeer de typering ‘populisme’ meestal te vermijden, daar het niets zegt over de positie van de betreffende partij in het politieke spectrum en haar standpunten.

Echter, het wordt door traditionele partijen en partijen aan de linkerzijde wel gebruikt om (nieuwe) partijen op de rechterflank te duiden. Daardoor heeft het begrip een bepaalde ‘klank’ gekregen die gewoonweg onjuist is. Populisme heeft in die zin weinig te maken met anti-islam en/of nationalisme. Net zo goed als dat het niets te maken heeft met dierenrechten en anti-bio industrie. In die zin is de PvdD net zo populistisch, even als GL en Bij1.

Een partij die een ruk naar links maakt in haar standpunt over klimaat, omdat het kennelijk het topic is waar een groot deel van haar potentiële kiezers veel waarde aan hecht, is ook populistisch.

Noem ze gewoon een wat ze zijn; nieuwe, rechtse partijen. Partijen die vanuit een nationalistische, anti-establishment hoek de traditionele politiek onder vuur nemen en daar wonderwel in slagen in sommige landen.

Er is kennelijk behoefte aan vanuit het electoraat, dat voedt de opkomst en invloed. Dat is dan misschien wel populistisch, maar populisme is niet enkel aan ‘rechts’ voorbehouden.Klopt populisme is al zo oud als de weg naar Rome volgems mij ook als eerst in het oude Rome ontstaan. Op zich is er ook niks mis mee onterecht heeft het een negatieve klank maar is ook een geuzennaam geworden.
Rechts en links extremisme gaat veel verder.


Populisme gaat verder terug dan Rome, maar het woord vindt daar zijn oorsprong inderdaad. Het is afkomstig van de populares onder leiding van de Gracchus broers en de succesvolle generaal Gaius Marius die opkwamen voor de lagere klassen en een andere verdeling van het land/bezit beoogden. In de VS had je later de People's Party in de laat 19e eeuw die opkwamen voor boeren en arbeiders, zij wilden het monetaire stelsel veranderen zodat het de elite minder zou bevoordelen, economisch links en cultureel rechts.

Extremisme is een stempeltje dat vaak door centristische liberalen op partijen wordt geplakt om ze als te extreem af te beelden. Er is niets mis met een duidelijke visie hebben die afwijkt van het "gematigde" midden. Anders dan het gezegde luidt ligt de waarheid niet per se in het midden namelijk. Populisme is opkomen voor het volk tegen de gevestigde orde. Dat sluit aan bij de visie van veel gewone mensen die zich niet vertegenwoordigd voelen. Zowel links als rechts heb je populisten, vaak zetten zij zich af tegen de belangen van de globalistische elite in het liberale midden.Voor mij is en blijft populisme het simpel inspelen op de onderbuikgevoelens. Ik zie het in mijn stad waar de PVV, Forum en SP zijn vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad. Is er een bewonersgroep ergens tegen, maakt niet uit wat, de pvv en ook de SP schaart zich erachter. Landelijk zie je hetzelfde beeld. Maar de grootste populist in het parlement is Geert Wilders en toevallig ook een van de lang zittende kamerleden die in die dertig jaar geen kloten bereikt heeft behalve overal tegen zijn en roepen dat alle Marokkanen eruit geflikkerd moeten worden. Het is toch een grote farce die Wilders met zijn geroep over de elite dit en dat. Die plucheplakker maakt zelf al bijna 30 jaar deel uit van die elite.

Dit bericht is gewijzigd op 5 december 2022, 16:56:06.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 05 december 2022 om 13:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 december 2022 om 16:17:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 04 december 2022 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 30 november 2022 om 17:11:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 30 november 2022 om 14:06:

Even los van de discussie die hier nu gaande is en mijn inziens weinig met Politieke Partijen te maken heeft, ik las hier een reactie van iemand die ervoor pleitte partijen als Forum voor Democratie te verbieden.

Persoonlijk ben ik tegenstander van een verbod op een politieke partij, en daarmee een bepaalde (politieke) beweging/stroming die er binnen een samenleving bestaat. Ik vind dat ook niet passen in een open, vrije samenleving en democratie die we ondanks alle problemen mijn inziens nog steeds kennen in Nederland.

Je kan mijn inziens geen vrije samenleving en democratisch bestuur voorstaan, en daarin politieke partijen verbieden op basis van hun standpunten en opvattingen. Omdat deze een bedreiging zijn voor die vrije samenleving. Ik vind dat pogingen van het establishment om deze partijen te verbieden uiteindelijk een groter gevaar vormen voor de grondwettelijke vrijheden binnen een open samenleving, dan het daadwerkelijke gevaar die de betreffende politieke partijen vertegenwoordigen.

Daarnaast; als je een politieke partij verbiedt, verdwijnt de onvrede en teleurstelling van haar electoraat in de andere partijen (of het systeem als zodanig) niet. Ze raken nog verder verwijderd van het democratisch bestuur wat we in Nederland kennen, en hebben geen mogelijkheid meer hun onvrede op een democratische manier kenbaar te maken. Er kunnen situaties ontstaan waarin burgers zich hierdoor gedwongen voelen op ondemocratische manier hun onvrede kenbaar te maken, dan krijg je misschien wel te maken met terreur en ondergronds verzet.Populistische partijen zijn al steeds vaker onderdeel van regeringen in Europa. Op termijn kan dat ook hier gebeuren want populisme gaat niet meer weg. Ze trekken met een nationalistische anti-islampolitiek grote groepen kiezers.Ik probeer de typering ‘populisme’ meestal te vermijden, daar het niets zegt over de positie van de betreffende partij in het politieke spectrum en haar standpunten.

Echter, het wordt door traditionele partijen en partijen aan de linkerzijde wel gebruikt om (nieuwe) partijen op de rechterflank te duiden. Daardoor heeft het begrip een bepaalde ‘klank’ gekregen die gewoonweg onjuist is. Populisme heeft in die zin weinig te maken met anti-islam en/of nationalisme. Net zo goed als dat het niets te maken heeft met dierenrechten en anti-bio industrie. In die zin is de PvdD net zo populistisch, even als GL en Bij1.

Een partij die een ruk naar links maakt in haar standpunt over klimaat, omdat het kennelijk het topic is waar een groot deel van haar potentiële kiezers veel waarde aan hecht, is ook populistisch.

Noem ze gewoon een wat ze zijn; nieuwe, rechtse partijen. Partijen die vanuit een nationalistische, anti-establishment hoek de traditionele politiek onder vuur nemen en daar wonderwel in slagen in sommige landen.

Er is kennelijk behoefte aan vanuit het electoraat, dat voedt de opkomst en invloed. Dat is dan misschien wel populistisch, maar populisme is niet enkel aan ‘rechts’ voorbehouden.Klopt populisme is al zo oud als de weg naar Rome volgems mij ook als eerst in het oude Rome ontstaan. Op zich is er ook niks mis mee onterecht heeft het een negatieve klank maar is ook een geuzennaam geworden.
Rechts en links extremisme gaat veel verder.


Populisme gaat verder terug dan Rome, maar het woord vindt daar zijn oorsprong inderdaad. Het is afkomstig van de populares onder leiding van de Gracchus broers en de succesvolle generaal Gaius Marius die opkwamen voor de lagere klassen en een andere verdeling van het land/bezit beoogden. In de VS had je later de People's Party in de laat 19e eeuw die opkwamen voor boeren en arbeiders, zij wilden het monetaire stelsel veranderen zodat het de elite minder zou bevoordelen, economisch links en cultureel rechts.

Extremisme is een stempeltje dat vaak door centristische liberalen op partijen wordt geplakt om ze als te extreem af te beelden. Er is niets mis met een duidelijke visie hebben die afwijkt van het "gematigde" midden. Anders dan het gezegde luidt ligt de waarheid niet per se in het midden namelijk. Populisme is opkomen voor het volk tegen de gevestigde orde. Dat sluit aan bij de visie van veel gewone mensen die zich niet vertegenwoordigd voelen. Zowel links als rechts heb je populisten, vaak zetten zij zich af tegen de belangen van de globalistische elite in het liberale midden.


Het opstarten van een nieuwe partij?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 03 december 2022 om 00:07:

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 02 december 2022 om 19:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 29 november 2022 om 18:21:

open/sluit de onderstaande quote:

DeWitteHond schreef op 28 november 2022 om 01:13:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 27 november 2022 om 00:36:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 26 november 2022 om 21:26:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 25 november 2022 om 20:48:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 25 november 2022 om 19:59:

De afgelopen tien jaar is roofbouw gepleegd op ons land. De verschillende coalities van VVD, CDA, PvdA, D66 en ChristenUnie waaraan Mark Rutte leiding gaf kozen voor records aan immigratie, honderden miljarden aan 'klimaatbeleid' en steeds maar meer macht voor de EU. De lasten stegen naar ongekende hoogtes en de publieke sector werd verwaarloosd. Over de hele linie viel ons land ten prooi aan een duizelingwekkend aftakelingsproces: ziekenhuisbedden werden wegbezuinigd, de thuiszorg werd uitgekleed, het onderwijs holde achteruit, de aangiftebereidheid daalde, de woningnood rees de pan uit en agrariërs werden structureel weggepest. En onze energie reist de pan uit omdat Rutte zo nodig de oorlog tussen Rusland en de Oekraine onze oorlog moest maken en omdat het referendum werd afgeschaft konden burgers niet eerder aan de bel trekken:
Dit is al veel langer aan de gang en zal helaas nog wel een tijdje doorgaan.
Helaas is de FvD geen oplossing maar meer een soort protest stem.
Zal wel leuk zijn om te zien wat we dan gaan krijgen mochten ze ooit aan de macht komen maar ik denk niet dat het ooit gaat gebeuren.Het is de enige partij die voor de zaken die spelen openlijk voor uit komen ook in de tweede kamer.
Wat denk je waarom ze stiekem met een stelletje tweede kamer partijen gesproken hebben om partijen te verbieden, de waarheid mag niet gesproken worden.

De mensen geloven de partij niet, en dat begrijp ik je verwacht toch dat de regering en de partijen eerlijk handelen, en dat ze voor jou in de weer zijn.

Het is zo jammer dat ze deze partij en de mensen daar omheen niet serieus nemen.
De rottigheid komt nog, heb je je wel eens afgevraagd waarom het verboden is mensen die overlijden te onderzoeken waaraan ze zijn overleden.Dat de partij niet serieus word genomen ligt toch echt door de partij zelf.
Weet niet als je er slechter van word maar beter lijkt me ook niet.
Zijn in mijn ogen toch wel een paar gekken.
Begrijp me niet verkeerd want wat er nu zit ben ik ook niet blij mee.
Ik sta op dit maar achter 1 iemand en dat is Pieter Omtzigt.
De enige die echt met feiten komt en oplossingen en de juiste vragen stelt.


Ze komen in uw ogen over als een paar gekken en dat begrijp ik Het volk ik zal niet zeggen klootjesvolk maar mensen die minder out of the box kunnen denken beetje fantasieloze ongeleerde geraniumridders
die kunnen de informatie van Baudet nog voorlopig lang niet aan, die zijn daar nog niet klaar voor. Ze horen het woord kartel en schieten in een stress. Logisch. Die mensen kijken Linda de mol Zingen met Holland Ons land heeft toch geen kartel in de regering? Die is geeeek zeg!!

Baudet ziet het wel degelijk goed allemaal en probeert dat aan de man te brengen maar hij gaat veel te snel. Dat komt over als taboe en dat geeft angst Angst stoot af.
Dat is jammer In de toekomstige 10 jaar zal blijken dat bijna alles klopt wat hij zegtIk ga me hier toch even in mengen...

Dat je het überhaupt in je hoofd haalt om te roepen dat die fascist het allemaal goed ziet en gelijk heeft en dergelijke, dat nog loopt te verdedigen.

Dan laat je gewoon zien er helemaal niks van te snappen, in een fantasiewereld te leven en fascisme te steunen.

fvd dient volledig verboden te worden, het liefst met de pvv er bij nog ook.

Het zijn gevaarlijke partijen die apartheid, discriminatie en fascisme najagen in alles wat ze doen.
Alles wat niet fatsoenlijk kan nadenken zit bij die partijen.

Zo is het en niet anders.

Alles wat je van dat soort partijen gelooft laat gewoon zien dat je in een of andere fantasiewereld leeft.

Er worden door de huidige partijen voldoende fouten gemaakt en er moet ook echt wel wat veranderen, maar op een normale fatsoenlijke manier en niet op de manier als die droef toeters willen doen of te wel: de wappie manier.Ik zie hier wat typische extreem (s)linkse veroordelingen die nogal contradictionair zijn.
FvD moet weg! PVV moet weg! Want roept een van de door de NOS en NPO gehersenspoelde arme schapen. Zij zijn de fascisten! Het zijn wappies! Dus:
Alleen sLinks mag regeren en maar roepen dat rechts fascisten zijn(?)
Want dat is democratisch Nederland anno nu.
Je bent sLinks of je bent een fascist; Geen andere keus.
Is onze regering dan nog wel een democratie of meer een verkapte groep mafioso die mbv NOS staatsnieuws en NPO huigelTV iedereen bedonderen en vooral tegen elkaar opzetten? Het klokprikken in Brussel gaat lekker door. Ook worden miljarden gegeschonken deze week nog zelfs wederom door Rutte aan een Afrikaanse corrupt verzamelpotje terwijl hier de bevolking geeneens de verwarming aan durft te zetten of iets te vreten heeft. Lekker blijven stemmen op sLinks dan gaan we alleen steeds verder naar de sodemieter.

Krankzinnig zijn ze deze geel-blauw vlaggetjes wapperende idioten met een regenbooghoedje op. Zelfbewust is er geen één, om over verdere wetenschap economie of geschiedenis maar niet eens te beginnen.
Totaal niet bewust van wat er werkelijk gebeurt op de wereld. Politiek? Firma: List en bedrog
Bijna een cartoon als het niet om te janken zou zijn.
In en in triest is het met name voor de toekomstloze kinderen, zolang mensen blijven stemmen op dit geldverslindende in allerlei bochten glibberende addergebroed krijgen deze alleen maar meer en meer macht wat meer armoede en andere ellende voor de Nederlanders betekent.
Ik hoop dat de linkse Slappies snel wakker worden mocht dat überhaupt mogelijk zijn.Grappig dat je allerlei aannames maakt en aan alle kanten de plank mis slaat.
Je toont daarmee mijn gelijk gewoon keihard aan en meer hoeft er ook niet over gezegd te worden.

Ik zie je ook complete onzin over de Nexit roepen, waarbij je op geen enkel moment nadenkt over de gevolgen daarvan.

Je roept heel veel, maar zegt heel weinig of eigenlijk helemaal niks.Waar slaat hij de plank mis en doet hij aannames dan? Het klopt bijvoorbeeld toch dat de bevolking hier de rekeningen niet meer kan betalen en daardoor in armoede belandt? Dat er door dit kabinet geld is voor van alles en nog wat behalve voor de eigen mensen.

En over Nexit kan je helemaal niet weten wat de gevolgen zullen zijn dus je doet daar zelf een aanname.

Bovendien als je partijen wil verbieden in een democratie, is die democratie natuurlijk geen democratie meer maar een verkapte dictatuur.

 

+2/-0

Ik zie hier wat typische extreem (s)linkse veroordelingen die nogal contradictionair zijn.
FvD moet weg! PVV moet weg! Want roept een van de door de NOS en NPO gehersenspoelde arme schapen. Zij zijn de fascisten! Het zijn wappies! Dus:
Alleen sLinks mag regeren en maar roepen dat rechts fascisten zijn(?)
Want dat is democratisch Nederland anno nu.
Je bent sLinks of je bent een fascist; Geen andere keus.
Is onze regering dan nog wel een democratie of meer een verkapte groep mafioso die mbv NOS staatsnieuws en NPO huigelTV iedereen bedonderen en vooral tegen elkaar opzetten? Het klokprikken in Brussel gaat lekker door. Ook worden miljarden gegeschonken deze week nog zelfs wederom door Rutte aan een Afrikaanse corrupt verzamelpotje terwijl hier de bevolking geeneens de verwarming aan durft te zetten of iets te vreten heeft. Lekker blijven stemmen op sLinks dan gaan we alleen steeds verder naar de sodemieter.

Krankzinnig zijn ze deze geel-blauw vlaggetjes wapperende idioten met een regenbooghoedje op. Zelfbewust is er geen één, om over verdere wetenschap economie of geschiedenis maar niet eens te beginnen.
Totaal niet bewust van wat er werkelijk gebeurt op de wereld. Politiek? Firma: List en bedrog
Bijna een cartoon als het niet om te janken zou zijn.
In en in triest is het met name voor de toekomstloze kinderen, zolang mensen blijven stemmen op dit geldverslindende in allerlei bochten glibberende addergebroed krijgen deze alleen maar meer en meer macht wat meer armoede en andere ellende voor de Nederlanders betekent.
Ik hoop dat de linkse Slappies snel wakker worden mocht dat überhaupt mogelijk zijn.


Ik reageer hier toch ook even op, al was ik het niet van plan.
Beste mensen allemaal, er is meer aan de hand als dat je denkt, ik moet het bovenstaande helemaal onderstrepen het klopt helemaal wat hij schrijft, het is zo jammer dat de mensen alles maar voor waarheid aannemen, al kan ik het wel begrijpen.
Maar kijk nou eens verder als de TV en de kranten, het wordt echt een chaos in ons land met de bewoners en niet alleen in dit land.
Heb je wel eens afgevraagd waarom de regering al diverse keren zaken niet aan de tweede kamer bekend wilde maken terwijl ze de plicht hebben.
Waarom is Rutte zo vergeet achtig, waarom heb hij twee telefoons en zegt hij dat hij een oude gebruikt die niet genoeg geheugen had en daarom al de berichten weggegooid had. Waarom willen ze zo graag de FVD weg hebben, waarom mochten en mag niemand als er iemand overlijd nakijken waaraan ze overleden zijn, omdat ze bang zijn dat de mensen er achter komen dat het met de corona vaccins te maken heb, Waarom is Rutte en de Koning met de Koninig met nog andere leden van de regering bij een grote vergadering met Klaus Swap geweest, wat hebben ze daar te zoeken. En dit is al meerdere keren gebeurd.
Over een tijd ik weet nog niet over hoelang, ze zijn heel slim nu weer de elektronisch munt, steeds een stapje verder.
Ik ken nog wel even door gaan zo
Ik zou maar eens beter op andere plaatsen kijken wat er allemaal geschreven wordt en eens goed nadenken hoe alles verkoopt in ons land, wij doen elkaar zoveel tekort wij moeten juist een zijn, de regering is bezig om te verdelen en ons land naar de knoppe te helpen.

 

+2/-0

Wow :I

 

+1/-1

Wat een goed bericht Bestlander en laat je niets miszeggen door andersdenkenden.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 09 december 2022 om 19:39:

Ik zie hier wat typische extreem (s)linkse veroordelingen die nogal contradictionair zijn.
FvD moet weg! PVV moet weg! Want roept een van de door de NOS en NPO gehersenspoelde arme schapen. Zij zijn de fascisten! Het zijn wappies! Dus:
Alleen sLinks mag regeren en maar roepen dat rechts fascisten zijn(?)
Want dat is democratisch Nederland anno nu.
Je bent sLinks of je bent een fascist; Geen andere keus.
Is onze regering dan nog wel een democratie of meer een verkapte groep mafioso die mbv NOS staatsnieuws en NPO huigelTV iedereen bedonderen en vooral tegen elkaar opzetten? Het klokprikken in Brussel gaat lekker door. Ook worden miljarden gegeschonken deze week nog zelfs wederom door Rutte aan een Afrikaanse corrupt verzamelpotje terwijl hier de bevolking geeneens de verwarming aan durft te zetten of iets te vreten heeft. Lekker blijven stemmen op sLinks dan gaan we alleen steeds verder naar de sodemieter.

Krankzinnig zijn ze deze geel-blauw vlaggetjes wapperende idioten met een regenbooghoedje op. Zelfbewust is er geen één, om over verdere wetenschap economie of geschiedenis maar niet eens te beginnen.
Totaal niet bewust van wat er werkelijk gebeurt op de wereld. Politiek? Firma: List en bedrog
Bijna een cartoon als het niet om te janken zou zijn.
In en in triest is het met name voor de toekomstloze kinderen, zolang mensen blijven stemmen op dit geldverslindende in allerlei bochten glibberende addergebroed krijgen deze alleen maar meer en meer macht wat meer armoede en andere ellende voor de Nederlanders betekent.
Ik hoop dat de linkse Slappies snel wakker worden mocht dat überhaupt mogelijk zijn.


Ik reageer hier toch ook even op, al was ik het niet van plan.
Beste mensen allemaal, er is meer aan de hand als dat je denkt, ik moet het bovenstaande helemaal onderstrepen het klopt helemaal wat hij schrijft, het is zo jammer dat de mensen alles maar voor waarheid aannemen, al kan ik het wel begrijpen.
Maar kijk nou eens verder als de TV en de kranten, het wordt echt een chaos in ons land met de bewoners en niet alleen in dit land.
Heb je wel eens afgevraagd waarom de regering al diverse keren zaken niet aan de tweede kamer bekend wilde maken terwijl ze de plicht hebben.
Waarom is Rutte zo vergeet achtig, waarom heb hij twee telefoons en zegt hij dat hij een oude gebruikt die niet genoeg geheugen had en daarom al de berichten weggegooid had. Waarom willen ze zo graag de FVD weg hebben, waarom mochten en mag niemand als er iemand overlijd nakijken waaraan ze overleden zijn, omdat ze bang zijn dat de mensen er achter komen dat het met de corona vaccins te maken heb, Waarom is Rutte en de Koning met de Koninig met nog andere leden van de regering bij een grote vergadering met Klaus Swap geweest, wat hebben ze daar te zoeken. En dit is al meerdere keren gebeurd.
Over een tijd ik weet nog niet over hoelang, ze zijn heel slim nu weer de elektronisch munt, steeds een stapje verder.
Ik ken nog wel even door gaan zo
Ik zou maar eens beter op andere plaatsen kijken wat er allemaal geschreven wordt en eens goed nadenken hoe alles verkoopt in ons land, wij doen elkaar zoveel tekort wij moeten juist een zijn, de regering is bezig om te verdelen en ons land naar de knoppe te helpen.die laatste alinea trickert mij wel. Waar moet ik kijken en lezen dan volgens jou? Wat zijn jou bronnen?

 

+2/-0

Het laatste wat ik schrijf op het forum, ik heb alles bij elkaar gepakt van andere schrijvers scrolt naar boven en je zal de personen die het schreven zien, ik schrijf alleen een reactie.

Het stuk van ik zie hier, dat schreef de De witte hond.

Het beste allemaal.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 13 december 2022, 21:19:42.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 13 december 2022 om 21:14:

Het laatste wat ik schrijf op het forum, ik heb alles bij elkaar gepakt van andere schrijvers scrolt naar boven en je zal de personen die het schreven zien, ik schrijf alleen een reactie.

Het stuk van ik zie hier, dat schreef de jongehond.

Het beste allemaal.Nou doei dan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 13 december 2022 om 21:18:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 13 december 2022 om 21:14:

Het laatste wat ik schrijf op het forum, ik heb alles bij elkaar gepakt van andere schrijvers scrolt naar boven en je zal de personen die het schreven zien, ik schrijf alleen een reactie.

Het stuk van ik zie hier, dat schreef DeWitteHond

Het beste allemaal.Nou doei dan.

 

+1/-0

Ik bedoelde De Witte Hond.

Groeten allemaal
Bestlander.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 52 pagina's: 1 2 3 4 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 48 49 50 51 52

Feyenoord Forum » Overige onderwerpen » Politieke Partijen