Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Dennis te Kloese

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Nu was Stengs sowieso iedere euro dubbel en dwars waard omdat Kooij geen wedstrijden meer mag fluiten van Feyenoord :B

Hij zit nu inderdaad even niet in een lekkere periode, maar ik ben het ook volledig eens dat hij (tot nu toe) de enige aankoop is die wel voldoet. De rest bakt er tot nu toe helemaal niks van.

 

+1/-0

Het kampioensteam stak prima in elkaar en het was het collectief dat zo goed werkte ook het jaar ervoor veel spelers zijn inmiddels weer vertrokken en de nieuwkomers hebben nog niet een stempel kunnen drukken.

 

+1/-0

Dus met andere woorden: afgelopen zomer heeft hij gewoon gefaald

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 14 december 2023 om 16:55:

Dus met andere woorden: afgelopen zomer heeft hij gewoon gefaaldHet is tevroeg om nu al conclusies tetrekken we zijn in de eredivisie pas 15 wedstrijden onderweg. Sommige spelers hebben tijd nodig.

 

+1/-0

Pas 15 wedstrijden onderweg en de titel kun je al vergeten. In een zwakke poule in de Champions League al uitgeschakeld.

De conclusie kan zeker al getrokken worden dat er gewoon gefaald is afgelopen zomer. Sommige spelers zullen wellicht nog beter worden, maar feit is dat je een paar stappen terug hebt gedaan in plaats van dat je bent gaan doorselecteren en dat je de voorsprong die je had op PSV in een paar maanden volledig hebt verspeeld.

 

+1/-0

Van miljoenenaankopen had je mogen verwachten dat ze er nu wel hadden gestaan. Die zijn gehaald om Feyenoord weer mee te laten spelen om de titel en te overwinteren in de CL. Het is half december en we zijn kansloos voor de prijzen dus eens met Gio.

 

+1/-0

Ik ontken ook niet dat de 'tussenstand' er niet goed uitziet en sommige aanwinsten erg tegenvallen, maar spelers nu al afschrijven gaat me veel tever !

 

+1/-0

100% eens met Gio. Miljoenen (24 mil!!!) geinvesteerd in Ivanusec, Zerrouki en Ueda en de statistieken zijn treurig...

 

+1/-0

We hoeven spelers zeker nog niet af te schrijven, maar van spelers die rond de 9 miljoen hebben gekost mag je wel degelijk meer van verwachten. Dat er vervolgens kritiek komt is logisch. We zijn onder Slot financieel vooruit gegaan, maar zeker nog geen club die het zich kan veroorloven om achteloos bijna 30 miljoen te besteden aan een paar grote aankopen die vervolgens niet of nauwelijks renderen. Ook bij de prioriteiten qua transfers kan je wat vraagtekens bij zetten. Een Zerrouki was bijvoorbeeld veel minder noodzakelijk dan een kwaliteitsimpuls op de vleugels.

Er is alle reden voor een kritische evaluatie van het transferbeleid, iets dat overigens gezond beleid zou zijn bij elke normaal functionerende club. De genoemde spelers Ivanusec, Zerrouki en Ueda zijn gehaald om er direct te staan, mede gezien de leeftijdscategorie, fitheid en de ervaring die ze al hadden. Tevens vind ik het opvallend dat Feyenoord er alles aan heeft gedaan om Ivanusec en Zerrouki binnen te halen, zonder veel oog te hebben voor alternatieven of over te schakelen toen er grote obstakels waren qua prijs. Waarom was dit?

 

+1/-0

Ivanusec, Zerrouki en Ueda voegen op dit moment weinig toe, dat is idd zorgwekkend. Ze hebben alle drie wel een mooi doelpunt gemaakt maar 3 goals is veels teweinig.

 

+1/-0

Zou DtK nou tevreden zijn met zijn aankoopbeleid? We hebben voor ons doen een godsvermogen uitgegeven aan spelers die werkelijk waar niets laten zien. En we zitten dik over het salaris budget heen. Misschien een goede TD aanstellen die af en toe naar scouts luistert? Arnesen bijvoorbeeld.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 14 januari 2024 om 19:22:

Zou DtK nou tevreden zijn met zijn aankoopbeleid? We hebben voor ons doen een godsvermogen uitgegeven aan spelers die werkelijk waar niets laten zien. En we zitten dik over het salaris budget heen. Misschien een goede TD aanstellen die af en toe naar scouts luistert? Arnesen bijvoorbeeld.


De supporters zijn in ieder geval niet tevreden met het aankoopbeleid. Ivanusec en Lingr zullen ongetwijfeld goede voetballers zijn, maar het moet ook passen in het team. Ze moeten een aanvulling zijn. Zoals Stengs voetbalt, is het een leuke zaalvoetballer, maar niet geschikt voor het echte voetbal.

 

+1/-0

Sinds Stengs weer voor oranje gespeeld heeft laat hij zelden wat zien het is allemaal ook telief voor elkaar vind ik er wordt niet met deuren geslagen Kieft had vd week gelijk.

 

+1/-0

Ik mis een beetje de zelfkritiek bij Arne Slot en DtK. Hopelijk hebben ze dat intern wel.

Dit bericht is gewijzigd op 14 januari 2024, 22:28:23.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 14 januari 2024 om 21:12:

Sinds Stengs weer voor oranje gespeeld heeft laat hij zelden wat zien het is allemaal ook telief voor elkaar vind ik er wordt niet met deuren geslagen Kieft had vd week gelijk.Stengs is nog een grotere mooi weer voetballer dan ik dacht. Extreem talentvol maar als het er om gaat zie je hem niet. PSV thuis, Twente uit. Zakte volledig door het ijs. Vandaag ook. Als het er op aan komt in de tweede helft hoef je niet te verwachten dat meneer de boel op sleeptouw neemt. Schijnt een voor Feyenoord begrippen bizar salaris te verdienen en er zit een doorverkoop van 30 procent op (naast transfersom van 6) maar hij is de eerste die afhaakt.

 

+1/-0

Nou Te Kloese komt er nog wat van? De directie heeft dezelfde handelingsnelheid als die superaankoop vdBelt, zo traag als dikke stront. Wat een aanfluiting. Als er aanvallend niets bijkomt gaat gegarandeerd die tweede plaats in gevaar komen en dreig je miljoenen missteken lopen en stagnatie in de ontwikkeling van de hele organisatie.

 

+1/-0

De aankopen van Mislimtat waren beter dan die van DtK. Zerrouki, Ueda, Ivanusec. Zo 27 miljoen door de plee, met een aanvallend waardeloze selectie tot gevolg.

 

+1/-0

Het wordt tijd voor een TD AAnkoopbeleid van de zomer was zwaar ruk en nu lijkt het op Driouech uit de draaien. Dan kan je net zo goed Dilrson houden, ze zijn allebei niet goed genoeg.

 

+1/-0

Hoe was het in Doha Dennis? Lekker snoepreisje u aangeboden door de UEFA, en intussen bij je club mislukken alle transfers. Goed bezig!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Knakkie schreef op 01 februari 2024 om 08:10:

Hoe was het in Doha Dennis? Lekker snoepreisje u aangeboden door de UEFA, en intussen bij je club mislukken alle transfers. Goed bezig!Tuurlijk, daar zal het aan gelegen hebben. Je baseert je oordeel op niks, een half gerucht en een natte wind van zgn. ‘transfer-experts’ die ook niet van de hoed en de rand weten.

Beetje perspectief alsjeblieft…

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 17 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Dennis te Kloese