Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Bart Nieuwkoop

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Mag gezegd: ook tegen Willem II speelde Nieuwkoop een degelijke pot en kwam hij een paar keer goed door in de combinatie met Berghuis. Laat hem nog maar even staan.

 

+2/-0

@sabau
Ik moet ook toegeven nieuwkoop laat verdedigend tot op heden minder steken vallen. En brengt aanvallend meer dan Geertruida. Ik zie hem er zeker tegen zwakke tegenstanders of gelijkwaardige tegenstanders rechts back liever spelen dan geertruida. Mss heeft hij bij Willem II echt een positieve stap gemaakt. Als hij een keer blessure vrij blijft kan er mss nog meer verbetering inzitten. Op mijn netvlies staan helaas nog al die verdedigende fouten waardoor Feyenoord dure punten verspeelde in de competitie en Champions league. Laat hem maar staan. Speelt hij een keer slecht kan je hem altijd wisselen. Maar zou intern wel kijken naar een andere speler die rechts back kan spelen.

 

+1/-0

Dank je wel, FON1.

 

+2/-0

Het was zijn beste wedstrijd tot nu toe, maar nog steeds is hij verdedigend erg kwetsbaar. Die linksbuiten van Willem II ging er een aantal keren met gemak langs.

 

+1/-0

God wat een domme speler is dit zeg! Een rechtsback die niet kan verdedigen...

 

+1/-0

Daarom had hij op het middenveld geposteerd worden en Lutsharel op rechtsachter.

 

+1/-0

liep op een gegeven moment linksbuiten. Alsnog JANMAAT vastleggen

 

+1/-0

Die is geblesseerd willem.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Spelers » Bart Nieuwkoop