Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Frank Arnesen (TD)

Deze normale topic is open en bestaat uit 43 pagina's: 1 2 3 4 ... 38 39 40 41 42 43

Verkoop van eigen opgeleide spelers is toch wat iedereen roept hier?! Dus dat heeft hij goed gedaan. Beleidsplan van Bosz en Jansen? Hoe kom je daarbij? Verlies gedraaid? vGeel heeft voor € 80 miljoen verkocht en voor € 45 miljoen aangekocht dat is geen verlies he! vGeel had last van het feit dat de RvC het geld niet wilde uitgeven aan de selectie/talenten maar aan gebouwen en stenen/beton. DAT is de reden waarom er geen Jong Feyenoord in de KKD speelt. Jullie luisteren te veel naar die achterlijke AJAX media die alles maar wat graag negatief verdraaid.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 05 januari 2022 om 15:09:

Verkoop van eigen opgeleide spelers is toch wat iedereen roept hier?! Dus dat heeft hij goed gedaan. Beleidsplan van Bosz en Jansen? Hoe kom je daarbij? Verlies gedraaid? vGeel heeft voor € 80 miljoen verkocht en voor € 45 miljoen aangekocht dat is geen verlies he! vGeel had last van het feit dat de RvC het geld niet wilde uitgeven aan de selectie/talenten maar aan gebouwen en stenen/beton. DAT is de reden waarom er geen Jong Feyenoord in de KKD speelt. Jullie luisteren te veel naar die achterlijke AJAX media die alles maar wat graag negatief verdraaid.Laat jullie maar weg, je hebt medestanders op dit forum. Niet iedereen denkt hetzelfde hier. Nogmaals, de eerste jaren van MVG waren relatief succesvol gezien de beperkte middelen. Naarmate er meer geld beschikbaar kwam deed hij het steeds slechter. Zeker na het kampioenschap heeft hij ons op structurele achterstand gezet tov concurrentie Ajax, PSV en zelfs AZ. Dat heb ik niet uit de Ajax media, maar op basis van mijn eigen waarneming en op basis van feiten (zie hieronder).

1. Verkopen van jeugdspelers opgeleid volgens het beleidsplan van een ander (Peter Bosz en Jansen, zie bijvoorbeeld https://www.nrc.nl/nieuws/2010/10/08/jeugdopleiding-is-heilig-bij-armlastig-feyenoord-11952959-a312302link) was waardoor MVG überhaupt op winst uit kwam, op zijn eigen aangekochte spelers maakte hij nauwelijks winst (misschien uiteindelijk zelfs verlies na vertrek Jorgensen, zou m'n excelsheet even moeten bijwerken). Zijn aan/verkoopbeleid was waardeloos, dat is het punt.

2A. De concurrentie, waaronder zelfs AZ, heeft het relatief beter gedaan dan MVG op financieel gebied. Onder andere door meer te investeren in jeugdspelers en scouting, die meer opleverden.

2B. Ajax en PSV wisten in deze periode vaker kampioen te worden. Zelfs na kampioenschapsjaar waarin Feyenoord financieel bijna op gelijke hoogte stond.

3. Het was MVG die niet in de KKD wilde spelen met Jong Feyenoord, meerdere keren heeft hij dit gezegd in interviews.

4. Na komst MVG werd Feyenoord nauwelijks nog hofleverancier Oranje jeugdelftallen en meerdere sterspelers in de jeugd zijn vertrokken naar Ajax, PSV of het buitenland omdat hij star was in schetsen van een toekomstplan.

 

+1/-0

Van Geel heeft met Koeman en Gio twee top trainers voor de groep gezet en Kuijt en Van Persie terug gehaald, daarnaast zijn er ook wat misperen geweest maar dat heeft elke technisch manager/directeur.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 05 januari 2022 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 05 januari 2022 om 12:52:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 januari 2022 om 23:13:

Dat een De Haan een veteraan als Arnesen op deze manier buitenspel zet had ik niet verwacht, mischien Ferry maar naar De Kuip halen in de toekomst?Bij slome frank ligt het altijd aan een ander, terwijl die zelf al wist dat de prijs hoger was dan zijn bod en Heerenveen daar niet vanaf zou wijken.


Ach ach wat 'n onzin weer dit verhaal. Arnesen is niet buitenspel gezet door de Haan maar door PSV dat de vraagprijs wil betalen. Maar laten we vooral blijven kankeren op alles wat Feyenoord is. Daar wordt de club zooooooo veel beter van ... NIET dus! Dit soort 'sentimenten' zijn er de hoofdoorzaak van dat en spelers en vooral sponsors afhaken bij Feyenoord. Wanneer dringt dit nu eindelijk eens door in jullie hersentjes?!Wil je op je bewoordingen letten?
En NEE het is GEEN normaal taalgebruik om met ziektes te gooien.

Daarnaast is mijn verhaal gebaseerd op feiten en je moet eens de inhoud lezen van wat ik aangeef.
Dat heeft niks met sentimenten te maken, maar iemand beoordelen op z'n prestaties en die zijn gewoon ronduit dramatisch.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 05 januari 2022 om 15:09:

Verkoop van eigen opgeleide spelers is toch wat iedereen roept hier?! Dus dat heeft hij goed gedaan. Beleidsplan van Bosz en Jansen? Hoe kom je daarbij? Verlies gedraaid? vGeel heeft voor € 80 miljoen verkocht en voor € 45 miljoen aangekocht dat is geen verlies he! vGeel had last van het feit dat de RvC het geld niet wilde uitgeven aan de selectie/talenten maar aan gebouwen en stenen/beton. DAT is de reden waarom er geen Jong Feyenoord in de KKD speelt. Jullie luisteren te veel naar die achterlijke AJAX media die alles maar wat graag negatief verdraaid.Je noemt maar de helft van de feiten.

Vergeet niet dat er een hele hoop spelers diverse clausules hadden waarvan heel veel naar investeerders en talentpools ging, ja dat was toen ook nog een uitloper.

Daardoor is er relatief weinig geld naar de club gevloeid en dat alles is geïnvesteerd in spelers die later nagenoeg gratis de deur uit zijn gelopen.

Arnesen heeft NIEMAND met winst verkocht en daar gewoon troep voor terug gehaald.
Van Geel heeft het inderdaad prima gedaan t/m het kampioenschap, daarna had die geld uit te geven en is het mis gelopen.
Eerst konden we de KKD niet in, omdat we geen middelen hadden om een extra selectie op de been te brengen, maar later heeft van Geel dat pertinent geweigerd en de kans laten lopen toen we wel konden.
De RVC wilde juist WEL de KKD in, maar dat blijft een controlerend orgaan en de directie maakt het beleid en voert dat uit.
De RVC grijpt alleen in indien nodig, maar in deze is het aan de directie om te bepalen of de club wel of niet die stap zou zetten.

Arnesen is veel te naïef en daarom koopt die troep en/of is die iedere keer veel te laat en klappen transfers.

Je mag uiteindelijk je mening hebben over van Geel, maar je hebt zo'n type nu nodig en dat is Brands veel meer.

 

+1/-0

Alleen is het wel een dingetje dat Brands gewend is met flinke budgetten te werken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 05 januari 2022 om 20:04:

Alleen is het wel een dingetje dat Brands gewend is met flinke budgetten te werken.RKC werkte die ook met klein budget en gedeelte van z'n AZ tijd ook toen DSB failliet ging.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 05 januari 2022 om 20:49:

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 05 januari 2022 om 20:04:

Alleen is het wel een dingetje dat Brands gewend is met flinke budgetten te werken.RKC werkte die ook met klein budget en gedeelte van z'n AZ tijd ook toen DSB failliet ging.Dan is het helemaal de vraag of hij terug zou willen van de weelde van bijna onbeperkte budgetten naar een situatie van zeer beperkte budgetten en torenhoge verwachtingen.
Maar waar ouwehoeren we over, grote kans dat Frankie gewoon gaat verlengen.

 

+1/-0

Hoezo heeft Arnesen troep gehaald? Heeft met scouting goede spelers gehaald waardoor wij nu nog meedoen om de bovenste plaatsen.
Heeft een goede trainer gehaald, waardoor er eindelijk eens een visie is op speltechnisch gebied.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dalfsen schreef op 06 januari 2022 om 08:59:

Hoezo heeft Arnesen troep gehaald? Heeft met scouting goede spelers gehaald waardoor wij nu nog meedoen om de bovenste plaatsen.
Heeft een goede trainer gehaald, waardoor er eindelijk eens een visie is op speltechnisch gebied.


Bozenik (4 mio, in samenspraak met Troost), Antonucci (2.2 mio), Conteh (0.4 mio), Diemers (1 mio), Pratto (0.5 mio huur),Spajic (0.5 mio huur), Teixeira (1.5 mio), Balde (0.1 mio), zijn (tot nu toe) in totaal ongeveer 10 mio aan miskleunen. Linssen was uiteindelijk de enige voltreffer (~1 mio tekengeld?).

Daarna Aursnes (0.5 mio), Trauner (1 mio), Alireza (1 mio?), Pedersen (1 mio), Dessers (huur, optie tot koop), Marciano (transfervrij), Til (huur, zonder optie), en Nelsson (huur, zonder optie). Voltreffers, waarvan alleen Pedersen significante restwaarde heeft in de toekomst.

Op technisch vlak heeft hij een wereldzet gedaan met het aanstellen van Arne Slot. En verder uitstekende zaken met aanstellen nieuwe scouting, aanstellen trainingsstaf Jong Feyenoord, extern doorlichten van Feyenoord en maken van een nieuwe visie + beleidsplan.

Ik vind het verre van een perfecte TD, hij maakt veel fouten. Op structureel beleidsmatig vlak doet hij het veel beter dan Martin van Geel, bijvoorbeeld met verbeteren van de jeugdopleiding, de scouting, visie voor de hele club en het aanstellen van uitstekende trainers.

Qua aan en verkopen is het niet bepaald een betere TD in zijn totaliteit. Afgelopen zomer heeft Arnesen veel hersteld tov zijn eerste transferperiode, maar qua restwaarde houdt het vooralsnog niet echt over.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 05 januari 2022 om 16:12:

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 05 januari 2022 om 15:09:

Verkoop van eigen opgeleide spelers is toch wat iedereen roept hier?! Dus dat heeft hij goed gedaan. Beleidsplan van Bosz en Jansen? Hoe kom je daarbij? Verlies gedraaid? vGeel heeft voor € 80 miljoen verkocht en voor € 45 miljoen aangekocht dat is geen verlies he! vGeel had last van het feit dat de RvC het geld niet wilde uitgeven aan de selectie/talenten maar aan gebouwen en stenen/beton. DAT is de reden waarom er geen Jong Feyenoord in de KKD speelt. Jullie luisteren te veel naar die achterlijke AJAX media die alles maar wat graag negatief verdraaid.Laat jullie maar weg, je hebt medestanders op dit forum. Niet iedereen denkt hetzelfde hier. Nogmaals, de eerste jaren van MVG waren relatief succesvol gezien de beperkte middelen. Naarmate er meer geld beschikbaar kwam deed hij het steeds slechter. Zeker na het kampioenschap heeft hij ons op structurele achterstand gezet tov concurrentie Ajax, PSV en zelfs AZ. Dat heb ik niet uit de Ajax media, maar op basis van mijn eigen waarneming en op basis van feiten (zie hieronder).

1. Verkopen van jeugdspelers opgeleid volgens het beleidsplan van een ander (Peter Bosz en Jansen, zie bijvoorbeeld https://www.nrc.nl/nieuws/2010/10/08/jeugdopleiding-is-heilig-bij-armlastig-feyenoord-11952959-a312302link) was waardoor MVG überhaupt op winst uit kwam, op zijn eigen aangekochte spelers maakte hij nauwelijks winst (misschien uiteindelijk zelfs verlies na vertrek Jorgensen, zou m'n excelsheet even moeten bijwerken). Zijn aan/verkoopbeleid was waardeloos, dat is het punt.

2A. De concurrentie, waaronder zelfs AZ, heeft het relatief beter gedaan dan MVG op financieel gebied. Onder andere door meer te investeren in jeugdspelers en scouting, die meer opleverden.

2B. Ajax en PSV wisten in deze periode vaker kampioen te worden. Zelfs na kampioenschapsjaar waarin Feyenoord financieel bijna op gelijke hoogte stond.

3. Het was MVG die niet in de KKD wilde spelen met Jong Feyenoord, meerdere keren heeft hij dit gezegd in interviews.

4. Na komst MVG werd Feyenoord nauwelijks nog hofleverancier Oranje jeugdelftallen en meerdere sterspelers in de jeugd zijn vertrokken naar Ajax, PSV of het buitenland omdat hij star was in schetsen van een toekomstplan.


Feiten??? vGeel werd in de zomer van 2011! TD bij Feyenoord. Dat stuk in de NRC heeft niets te maken met vGeel dus. Dat was het gevolg van het falende beleid van Been/Beenhakker, die € 8 miljoen aan sponsorgeld en vertrouwen verkwanselde aan spelers als vBeukering e.d.
1>pak je excelsheetje er dan maar bij. Voor € 80 miljoen verkocht en € 45 miljoen gekocht is 'n top resultaat. Veel van dat geld is gegaan naar juist de faciliteiten te creëren voor talent - 1908
2A> er was helemaal geen geld om in de jeugdopleiding en spelers te investeren. Dat AZ het relatief beter heeft gedaan is niet zo vreemd aangezien zij veel lager zitten in de algemene bedrijfskosten. AZ die geen enkele prijs heeft gewonnen na vGaal heeft inderdaad goed gehypte spelers verkocht maar werkelijk niet 1 is geslaagd in het buitenland.
2B> Feyenoord financieel op 'bijna' gelijke hoogte? Dus jij vindt PSV-€ 120 miljoen en Feyenoord € 70 miljoen op gelijke hoogte staan? Misschien is er iets mis met je excel sheet?
3> vGeel heeft nooit gezegd dat hij niet in de KKD wilde spelen maar dat er simpelweg geen geld voor was en dat kapitaal alleen met het 1e te verdienen was.
4> vGeel was geen hoofd jeugdopleiding maar viel alleen organisatorisch in zijn portefeuille. Brard was daar verantwoordelijk voor en die stelde dat hij spelers opleidde zonder naar het 1e te kijken waar er behoefte was om die doorstroming te realiseren. Dan loop je dus vast en komt er logischer wijs 'niks' door. De Vrij-Martins Indy-Clasie-Vilhena wel en dat is meer dan bij bijv PSV. Dat Feyenoord geen spelers levert aan 'n jong Oranje betreft slechts 1 lichting en die heb je er weleens tussen zitten. In Onder 18 spelen nu 5 Feyenoorders ....
Dus feiten? Nogmaals klakkeloos aannemen wat een of andere journalist beweerd lijkt mij niet zo snugger.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 05 januari 2022 om 19:28:

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 05 januari 2022 om 14:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 05 januari 2022 om 12:52:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 januari 2022 om 23:13:

Dat een De Haan een veteraan als Arnesen op deze manier buitenspel zet had ik niet verwacht, mischien Ferry maar naar De Kuip halen in de toekomst?Bij slome frank ligt het altijd aan een ander, terwijl die zelf al wist dat de prijs hoger was dan zijn bod en Heerenveen daar niet vanaf zou wijken.


Ach ach wat 'n onzin weer dit verhaal. Arnesen is niet buitenspel gezet door de Haan maar door PSV dat de vraagprijs wil betalen. Maar laten we vooral blijven kankeren op alles wat Feyenoord is. Daar wordt de club zooooooo veel beter van ... NIET dus! Dit soort 'sentimenten' zijn er de hoofdoorzaak van dat en spelers en vooral sponsors afhaken bij Feyenoord. Wanneer dringt dit nu eindelijk eens door in jullie hersentjes?!Wil je op je bewoordingen letten?
En NEE het is GEEN normaal taalgebruik om met ziektes te gooien.

Daarnaast is mijn verhaal gebaseerd op feiten en je moet eens de inhoud lezen van wat ik aangeef.
Dat heeft niks met sentimenten te maken, maar iemand beoordelen op z'n prestaties en die zijn gewoon ronduit dramatisch.


Misschien moet je je eigen advies gaan opvolgen? ;-) Ik zal je het verschil uitleggen op wat jouw perceptie is van taalgebruik. Psycho-analisten als Jung hebben 100 jaar geleden al vastgesteld dat het continu negatief oordelen over personen 'n ernstige (mentale) ziekte is, het woord kankeren is dus in deze context op z'n plaats. Wat jij bedoeld is iemand die ziekte toewensen of hem als persoon zo te kwalificeren, en dat doe ik dus niet, ongepast is en dat ben ik wel met je eens.
Ik lees maar heel weinig feiten waarbij je vaak het grotere geheel totaal uit het oog bent verloren. Appels met peren vergelijkt en dan alleen onze 'rotte appels' met de 'succes' peren van 'n andere club. Klinkt misschien vreemd voor jou maar PSV had, ten tijde van de periode vGeel bij Feyenoord, 'n negatief transfersaldo (-€ 2 miljoen) tegenover vGeel (+€ 8 miljoen) dat zijn feiten vriend.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

dalfsen schreef op 06 januari 2022 om 08:59:

Hoezo heeft Arnesen troep gehaald? Heeft met scouting goede spelers gehaald waardoor wij nu nog meedoen om de bovenste plaatsen.
Heeft een goede trainer gehaald, waardoor er eindelijk eens een visie is op speltechnisch gebied.Inderdaad geen enkele reden om negatief tezijn Slot is ook pas een half jaar bezig Feyenoord heeft een metamorfose ondergaan olv dit duo.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 06 januari 2022 om 13:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 05 januari 2022 om 16:12:

open/sluit de onderstaande quote:

F-N-W-A schreef op 05 januari 2022 om 15:09:

Verkoop van eigen opgeleide spelers is toch wat iedereen roept hier?! Dus dat heeft hij goed gedaan. Beleidsplan van Bosz en Jansen? Hoe kom je daarbij? Verlies gedraaid? vGeel heeft voor € 80 miljoen verkocht en voor € 45 miljoen aangekocht dat is geen verlies he! vGeel had last van het feit dat de RvC het geld niet wilde uitgeven aan de selectie/talenten maar aan gebouwen en stenen/beton. DAT is de reden waarom er geen Jong Feyenoord in de KKD speelt. Jullie luisteren te veel naar die achterlijke AJAX media die alles maar wat graag negatief verdraaid.Laat jullie maar weg, je hebt medestanders op dit forum. Niet iedereen denkt hetzelfde hier. Nogmaals, de eerste jaren van MVG waren relatief succesvol gezien de beperkte middelen. Naarmate er meer geld beschikbaar kwam deed hij het steeds slechter. Zeker na het kampioenschap heeft hij ons op structurele achterstand gezet tov concurrentie Ajax, PSV en zelfs AZ. Dat heb ik niet uit de Ajax media, maar op basis van mijn eigen waarneming en op basis van feiten (zie hieronder).

1. Verkopen van jeugdspelers opgeleid volgens het beleidsplan van een ander (Peter Bosz en Jansen, zie bijvoorbeeld https://www.nrc.nl/nieuws/2010/10/08/jeugdopleiding-is-heilig-bij-armlastig-feyenoord-11952959-a312302link) was waardoor MVG überhaupt op winst uit kwam, op zijn eigen aangekochte spelers maakte hij nauwelijks winst (misschien uiteindelijk zelfs verlies na vertrek Jorgensen, zou m'n excelsheet even moeten bijwerken). Zijn aan/verkoopbeleid was waardeloos, dat is het punt.

2A. De concurrentie, waaronder zelfs AZ, heeft het relatief beter gedaan dan MVG op financieel gebied. Onder andere door meer te investeren in jeugdspelers en scouting, die meer opleverden.

2B. Ajax en PSV wisten in deze periode vaker kampioen te worden. Zelfs na kampioenschapsjaar waarin Feyenoord financieel bijna op gelijke hoogte stond.

3. Het was MVG die niet in de KKD wilde spelen met Jong Feyenoord, meerdere keren heeft hij dit gezegd in interviews.

4. Na komst MVG werd Feyenoord nauwelijks nog hofleverancier Oranje jeugdelftallen en meerdere sterspelers in de jeugd zijn vertrokken naar Ajax, PSV of het buitenland omdat hij star was in schetsen van een toekomstplan.


Feiten??? vGeel werd in de zomer van 2011! TD bij Feyenoord. Dat stuk in de NRC heeft niets te maken met vGeel dus. Dat was het gevolg van het falende beleid van Been/Beenhakker, die € 8 miljoen aan sponsorgeld en vertrouwen verkwanselde aan spelers als vBeukering e.d.
1>pak je excelsheetje er dan maar bij. Voor € 80 miljoen verkocht en € 45 miljoen gekocht is 'n top resultaat. Veel van dat geld is gegaan naar juist de faciliteiten te creëren voor talent - 1908
2A> er was helemaal geen geld om in de jeugdopleiding en spelers te investeren. Dat AZ het relatief beter heeft gedaan is niet zo vreemd aangezien zij veel lager zitten in de algemene bedrijfskosten. AZ die geen enkele prijs heeft gewonnen na vGaal heeft inderdaad goed gehypte spelers verkocht maar werkelijk niet 1 is geslaagd in het buitenland.
2B> Feyenoord financieel op 'bijna' gelijke hoogte? Dus jij vindt PSV-€ 120 miljoen en Feyenoord € 70 miljoen op gelijke hoogte staan? Misschien is er iets mis met je excel sheet?
3> vGeel heeft nooit gezegd dat hij niet in de KKD wilde spelen maar dat er simpelweg geen geld voor was en dat kapitaal alleen met het 1e te verdienen was.
4> vGeel was geen hoofd jeugdopleiding maar viel alleen organisatorisch in zijn portefeuille. Brard was daar verantwoordelijk voor en die stelde dat hij spelers opleidde zonder naar het 1e te kijken waar er behoefte was om die doorstroming te realiseren. Dan loop je dus vast en komt er logischer wijs 'niks' door. De Vrij-Martins Indy-Clasie-Vilhena wel en dat is meer dan bij bijv PSV. Dat Feyenoord geen spelers levert aan 'n jong Oranje betreft slechts 1 lichting en die heb je er weleens tussen zitten. In Onder 18 spelen nu 5 Feyenoorders ....
Dus feiten? Nogmaals klakkeloos aannemen wat een of andere journalist beweerd lijkt mij niet zo snugger.


Precies mijn punt, van Geel teerde dus op het werk van zijn voorganger Peter Bosz. Vrijwel de volledige winst van zijn aan/verkoopbeleid is te danken aan de jeugdopleiding, waar je zelf nu van zegt dat alleen organisatorisch in zijn portefeuille zat. Dus hij heeft er volgens jou niets mee te maken gehad, waarom zou je het succes ervan qua verkopen dan aan MVG toeschrijven?

1. Toon die bedragen eens aan. Waar is het op gebaseerd? Welke bron gebruik je?

2A. Het gaat er niet om of ze in het buitenland succesvol zijn, het gaat om het feit dat AZ door slim beleid qua scouting, marketing en inzetten van jeugd voor hogere bedragen dan MVG de spelers in de markt wist te zetten. Verkopen is ook een kunst.

Na 2015 was er een positief eigen vermogen en na 2017 (CL kwalificatie) was er al helemaal geld. Dat had voor een deel prima naar de jeugdopleiding kunnen gaan. Bijvoorbeeld naar de jeugdscouting en naar betere jeugdtraining. Waar je hem inderdaad wel terecht de credits voor mag geven zijn de nieuwe jeugdcomplexen. Maar dat was ook wel long overdue. Hij heeft verder werkelijk niets extra's toegevoegd qua visie, ideeën of aannemen van personeel. Hetgeen je een TD mag aanrekenen.

2B. Zijn eigen aankopen zijn te duur gekocht, veelal mislukt en daarna voor weinig verkocht (zie ook: https://www.vi.nl/pro/waarom-feyenoord-de-enige-club-is-die-geld-verliest-op-de-transfermarkt/share/34055e4671link en https://nos.nl/artikel/2370350-feyenoords-financiele-moeras-al-jaren-geen-klappers-op-de-transfermarktlink). Zeker na het kampioensjaar is er met bord op schoot gescout, terwijl er veel meer mogelijk was. We zijn op extreme achterstand gezet tov PSV en Ajax. En financieel stonden we ongeveer gelijk met PSV na het kampioensjaar.

3. Incorrect wat jij beweert. Dat heeft hij wel gezegd, op google vind je direct een aantal hits met deze uitspraken. Een voorbeeld (2019): https://www.fr-fans.nl/nieuws/39794/van-geel-looft-jong-feyenoord-er-breken-heel-veel-spelers-door-uit-de-academylink.

4. Tussen 2013 en maart 2019 heeft van Geel zelf de HJO aangesteld (Hertog en Grootscholten) en die hebben nooit gerendeerd (zie ook dit artikel: https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/jeugdopleiding-feyenoord-van-kroonjuweel-tot-hoofdpijndossier~a420e7e4/link). Er was geen clubwijde visie over opleiden en tevens geen breed gedeelde spelopvatting, ze deden maar wat. Van Geel heeft het allemaal laten begaan. De verkopen van jeugdspelers (zoals de spelers die jij noemt) zijn met name gebaseerd op spelers die VOOR 2013 in de jeugdopleiding zijn gekomen en zijn opgeleid naar aanleiding van de visie+beleidsplan van Peter Bosz en Wim Jansen.

Daarnaast is meerdere keren bekend geworden dat van Geel totaal geen plan aanbood aan de meest talentvolle jeugdspelers, waardoor we nu geen Zirkzee, Chong en Timbers (vervoerskosten van Almere naar Rotterdam) hebben rondlopen in het eerste. Dat zijn in potentie miljoenen die je daardoor misloopt. Zal vast ook met geld te maken hebben gehad bij een aantal, maar dat ze allemaal weg zijn gegaan is verwijtbaar aan MVG.

We hebben nu al meerdere lichtingen gehad die nauwelijks geselecteerd worden voor de nationale jeugdelftallen. Ook dat is een teken dat er te weinig aandacht is geweest voor onze jeugdopleiding. Waarom werd er bijvoorbeeld niet meer ingezet op individuele technische training zoals bij Ajax?

Het enige waar ik het mee eens ben is dat Stanley Brard ook geen succesvolle visie had, maar daar kwam in elk geval nog meer uit dan Hertog en Grootscholten.

Edit: Nu lijkt het overigens alsof Martin van Geel er helemaal niets van bakte, maar tot en met 2016 vond ik hem grosso modo naar behoren presteren met beperkte middelen. Daarna is de klad er ingekomen en heeft hij niet een goede basis weten te leggen voor verder succes. Helaas is dat ons wel erg duur komen te staan in de afgelopen jaren.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 6 januari 2022, 14:48:32.

 

+1/-0

Het tweede seizoen presteerd Arnesen beter als het eerste.

- Goede Trainer(s) aangesteld.
- Goede scouting.
- KKD opgezet.
- Aursnes - Trauner - Alireza - Pedersen - Dessers - Til - Nelsson gehaald.

Er zijn ook spelers die zijn gehuurd, maar er was geen geld en dan valt er weinig te kopen.
Ik kan nog niet oordelen of Arnesen goed of slecht is, de komende tijd kan je Arnesen beter beoordelen.
Het was een matige tot slechte start, mijn gedachte is dat hij zich heeft hersteld, de komende tijd kunnen wij zien wat en hoe hij handeld.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 6 januari 2022, 22:52:26.

 

+2/-0

Ik vind het tot nu toe volkomen ruk wat hij 'presteert' als TD

Slot is een regelrecht schot in de roos, daar valt niets over te zeggen. Maar wat is er goed aan de scouting? De onbekende spelers tot dit seizoen zijn allemaal hopeloos mislukt. De transfers van dit seizoen komen allemaal uit de koker van Slot/AZ. Met uitzondering uiteraard van Dessers, die jaren in de Eredivisie heeft gespeeld. Nelson is de enige onbekende, maar daar valt nu nog niets over te zeggen. De spelers waar Feyenoord nu mee bezig is/was hebben allemaal een verleden in de Eredivisie. Dus wat is er precies goed aan de scouting?

Wat heeft Arnesen opgezet met de KKD? Aan die beloftencompetitie nemen alle ploegen deel, muv van de vier die al actief zijn in de KKD. Dan moeten ze eerst kampioen worden om kans te maken om de promoveren naar de Tweede Divisie (afhankelijk van wat de Jong-teams in de Tweede Divisie doen. Zowel vorig seizoen als dit seizoen is het volslagen genant wat Feyenoord in die competitie presteert.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 06 januari 2022 om 16:52:

Ik vind het tot nu toe volkomen ruk wat hij 'presteert' als TD

Slot is een regelrecht schot in de roos, daar valt niets over te zeggen. Maar wat is er goed aan de scouting? De onbekende spelers tot dit seizoen zijn allemaal hopeloos mislukt. De transfers van dit seizoen komen allemaal uit de koker van Slot/AZ. Met uitzondering uiteraard van Dessers, die jaren in de Eredivisie heeft gespeeld. Nelson is de enige onbekende, maar daar valt nu nog niets over te zeggen. De spelers waar Feyenoord nu mee bezig is/was hebben allemaal een verleden in de Eredivisie. Dus wat is er precies goed aan de scouting?

Wat heeft Arnesen opgezet met de KKD? Aan die beloftencompetitie nemen alle ploegen deel, muv van de vier die al actief zijn in de KKD. Dan moeten ze eerst kampioen worden om kans te maken om de promoveren naar de Tweede Divisie (afhankelijk van wat de Jong-teams in de Tweede Divisie doen. Zowel vorig seizoen als dit seizoen is het volslagen genant wat Feyenoord in die competitie presteert.Slot is ook zelf aan komen wandelen, daar heeft slome frank ook NIKS in gedaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 06 januari 2022 om 14:54:

Het tweede seizoen presteerd Arnesen beter als het eerste.

- Goede Trainer(s) aangesteld.
- Goede scouting.
- KKD opgezet.
- Aursnes - Trauner - Alireza - Pedersen - Dessers - Til - Nelsson gehaald.

.0.00 zijn spelers die zijn gehuurd, maar er was geen geld en dan valt er niets te kopen.
Ik kan nog niet oordelen of Arnesen goed of slecht is, de komende tijd kan je Arnesen beter beoordelen.
Het was een matige tot slechte start, mijn gedachte is dat hij zich heeft hersteld, de komende tijd kunnen wij zien wat en hoe hij handeld.De spelers die zijn gehaald zijn allemaal uit de koker van Slot.Slot is zelf aan komen wandelen en daar heeft slome frank niks in gedaan.

Schouting misschien opgezet, maar o21 elftal is ver onder de maat om direct mee te kunnen draaien.

Alles bij elkaar genomen doet hij het veel slechter dan van Geel, als je die z'n gehele periode bekijkt.

 

+1/-0

ja van Geel scoutte ook in Noorwegen en
Oostenrijk ??

 

+1/-0

AZ wel

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 43 pagina's: 1 2 3 4 ... 38 39 40 41 42 43

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Frank Arnesen (TD)