Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Frank Arnesen (TD)

Deze normale topic is open en bestaat uit 56 pagina's: 1 2 3 4 ... 51 52 53 54 55 56

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 31 augustus 2022 om 12:43:

Inderdaad mij bekruipt ook het gevoel dat Arnesen nu de dupe is van zijn eigen ingezette beleid.Zoals Michel van Egmond gisteren ook stelde: 'De hoofdverantwoordelijken die een koerswijziging inzetten, halen zelden het einde van dit proces en krijgen de credits als het succes oplevert.'

 

+1/-0

Ik baal er ontzettend van, hoe ken het toch dat mensen die goed funcioneren aan de kant geschoven worden, ik ken daar zo kwaad om worden.
En ik wil zo graag weten hoe dit zo is gegaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 31 augustus 2022 om 16:28:

Ik baal er ontzettend van, hoe ken het toch dat mensen die goed funcioneren aan de kant geschoven worden, ik ken daar zo kwaad om worden.
En ik wil zo graag weten hoe dit zo is gegaan.Had ook gehoopt dat hij langer zou blijven als 2,5 jaar, maar bij de meeste clubs hield hij het niet langer vol. Alleen zijn eerste PSV en 5 jaar Chelsea.

Dit bericht is gewijzigd op 1 september 2022, 00:39:57.

 

+1/-0

Gaf ook zelf aan dat dit zijn laatste seizoen zou zijn. Wil met pensioen , is 66

 

+1/-0

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese ontkent een mogelijk vertrek van de technische beleidsman Frank Arnesen. De Rotterdammers zouden aansturen op een vertrek van de technisch directeur, maar Te Kloese wil naar de toekomst kijken.

"We zijn in gesprek over zijn persoonlijke en professionele situatie", vertelt Te Kloese in gesprek met NOS. "Het is belangrijk om naar de toekomst te kijken. Onze relatie is goed en we hebben een heldere en open communicatie. Wij wilden hem gewoon zo veel mogelijk ontlasten zodat hij zich kon focussen op zijn herstel. We hebben wel minder vaak contact gehad, maar op de belangrijke momenten spraken we met hem."

 

+1/-0

Beste TD sinds tijden, misschien wel ooit. Het binnenhalen van Slot en het reorganiseren van de scouting hebben onze club er bovenop geholpen.

Ik hoop maar dat ze weten wat ze doen. Mijn dank is in ieder geval groot. Het ga je goed Frank! En sterkte met je gezondheid.

 

+3/-0

had hem graag nog als adviseur van het technisch hart gezien.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 02 september 2022 om 12:20:

had hem graag nog als adviseur van het technisch hart gezien.Precies of dat hij zich volledig op de jeugd richt daar ligt zijn hart. Een iets minder intensieve functie als TD.

 

+2/-0

Wat een triest zooitje. Man is ziek, heeft naar eer en geweten alles gegeven voor Feyenoord, risico's met zijn eigen gezondheid genomen om de klus af te kunnen maken om deze club opnieuw te laten herrijzen. En dit is hoe hij wordt bedankt, oh u bent ziek, dan kunnen we u niet meer gebruiken. Wat een niveau dit.

 

+1/-0

Ziek maar ook meer dan dat. Ook bij Anderlecht liep het op een wat vreemde manier verkeerd. Iemand zei eens dat Arnesen niet echt geschikt is voor de harde zakelijke voetbalwereld. Ik denk dat hij een van de weinige TD's is die er iets van wilde maken, maar de professionele voetbalwereld is een slangenkuil.

 

+1/-0

Laat ik voorop stellen dat ik het ontzettend vervelend vind dat er heen en weer gesproken word, en ergens bekruipt je gevoel dat er iets is.

Arnesen heb toch de grote lijnen bij Feyenoord goed uitgezet, goede trainer binnen gehaald, scouting opgezet en goed werk verricht, daar hebben ze nu ook hun profijten van.

Ik hoop dat de club en Arnesen snel met duidelijkheid komt, voor mij is het vreemd de TD aan de kant te zetten terwijl hij ziek is en hij het goed heeft gedaan.??????????????

 

+1/-0

Op zich is er helemaal niets vreemds/verkeerds aan het 'aan de kant zetten van Arnesen. Hij is al een paar maanden ziek en hij heeft nog een half jarig contract.
Daarnaast schat Feyenoord Arnesen zijn gezondheid als broos in en is het onder Ten Kloese een bepaalde weg ingeslagen. Voor de lange termijn, waarvoor je een TD in dienst neemt, ziet men door bovenstaande factoren geen rol weggelegd voor Arnesen. Dan is het afkopen van het nog halfjarige contract de beste oplossing voor beide partijen. Als Arnesen beter wordt, loopt hij de paar maandjes dat hij er nog is, alleen maar anderen voor hun voeten.

 

+1/-0

https://www.feyenoord.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/frank-arnesen-keert-niet-terug-bij-feyenoord---050922

Uiteindelijk denk ik dat de wijzigingen die onder Arnesens verantwoordelijkheid zijn doorgevoerd in beleid, koers en (technische) organisatie essentieel zijn geweest voor het (positieve) proces waar de club in zit.

Hij heeft de eerste stappen gezet en de basis gelegd; er is een negatieve tendens doorbroken.

Ik denk dat iedereen die de club een warm hart toedraagt, Arnesen daar veel dank voor verschuldigd is.

 

+2/-0

Arnesen is in organisatorische zin de beste TD die deze club ooit heeft gehad, Arnesen staat aan de basis van het formuleren van een club brede visie en de renovatie van het technische beleid van Feyenoord. Op het terrein van aan/verkoopbeleid deed hij voor de komst van Slot zowat alles fout (grotendeels gestuurd door de onbegrijpelijke transfervoorkeuren van Dick Advocaat), maar dat is hem na afgelopen seizoen vergeven.

Hij sluit af als de beste, zo niet een van de betere TD's die de club ooit heeft gehad, waarbij wel aangetekend dient te worden dat de lat zeer laag ligt op dat gebied (de meeste voorgangers waren helaas incapabel). De afgelopen transferzomer, waarbij Arnesen nog zijdelings betrokken was, wordt door mij gezien als onze beste transferzomer ooit. Ik denk dat we met de scouting (opgetuigd door Arnesen) en het netwerk + de onderhandelingsvaardigheden van Te Kloese in goede handen zijn. Wellicht zou de club er nog voor kunnen kiezen om een technisch manager aan te stellen die de scouting en de jeugdopleiding overziet onder DtK.

 

+1/-0

Eventueel kan de club voor adviezen nog wel bij hem terecht dus dat is positief prima klankbord voor Slot. Dat hij snel weer beter wordt is het belangrijkst want zie Frank nog niet achter de geraniums zitten.

 

+1/-0

dacht dat Arnesen met pensioen wilde gaan, maar gaar naar PSV. John de Jong wordt de wacht aangezegd

 

+1/-0

Als hij het doet als hij beter is snap ik hem wel heeft zolang gewerkt daar en ze kunnen iemand als hem gebruiken. Als hij per direct instapt roept dat wel vraagtekens op over zijn vertrek bij Feyenoord.

 

+2/-0

Als hij het doet dan weet je in ieder geval zeker dat dat afscheidspraatje van beide kanten gelul was. Het zaakje stonk toch al dus zou me niks verbazen. Ben benieuwd en als hij daar naar toe gaat dan koestert ie ook nog een wrok en heb je kans dat hij psv in dezelfde vijver laat vissen want hij kent al onze lijstjes.

 

+1/-0

Ik dacht dat Arnesen met pensioen ging, dus dat verhaal klopt ook al niet.
Het zou jammer zijn als hij naar psv gaat, hij heeft zoals boven mij is geschreven de gegevens van ons is bij hem bekend en kan hij ook gebruiken bij psv.

 

+1/-0

Op dit moment is Arnesen niet formeel door PSV benaderd. De verantwoordelijken bij de club verwachten nu ook niet dat hij de baan van De Jong gaat overnemen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 56 pagina's: 1 2 3 4 ... 51 52 53 54 55 56

Feyenoord Forum » Home of History » Frank Arnesen (TD)