Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Opvolger Slot?

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 23 24 25 26 27

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 29 april 2024 om 00:02:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 april 2024 om 23:28:

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 28 april 2024 om 23:10:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 april 2024 om 21:49:

Arsenal’s ‘AirPod Albert’ Stuivenberg: ‘Incredible football brain’, master of detailed match scenarios


Stuivenberg and Arteta met privately to discuss their football philosophy. They found a match — Roberts’ hunch was right.

“I want to play recognisable football,” Stuivenberg has said. “For me, that means that we play dominantly both defensively and offensively.”

Roberts had met Stuivenberg during their time serving as Ryan Giggs’ assistants with Wales. Giggs had worked alongside Stuivenberg during Louis van Gaal’s tenure at Manchester United and was sufficiently impressed to bring the Dutchman into the national team setup.

Van Gaal had brought a modern take on coaching to Manchester United. His staff were specialists. They had clearly defined roles, were computer-literate and capable of producing their own presentations and analysis. Stuivenberg fitted the mould of a modern coach.

Fellow coach Tony Strudwick worked with Stuivenberg at both United and Wales. “Albert’s tactical knowledge and understanding of the game is excellent,” he says. “He’s got an incredible football brain.”

here’s the ‘man-manager’ type, who specialises in motivating players, getting the best out of individuals, and strong relationships. Then you’ve got the ‘teacher’ type — highly detailed, tactically-minded, with a big emphasis on (being a) coach.

“There’s usually some overlap. But I had to put Albert into one camp, I’d say he’s more of a ‘teacher’ coach.”

Neither Arteta nor Stuivenberg fits either description perfectly, but they clearly dovetail to form an effective partnership.

Stuivenberg takes an active role in designing Arsenal training sessions, helping the players hone their technique and providing Arteta with valuable feedback. On a matchday, he’ll scrutinise both teams’ warm-ups, looking for any insight that could help turn the tide in Arsenal’s favour.

https://theathletic.com/5108792/2023/12/08/arsenal-albert-stuivenberg-profile/linkInteressant, dank voor het delen.Graag gedaan wat ze in Engeland niet weten is dat Albert met Oranje onder 17 grote successen heeft gehaald twee keer Europees kampioen geloof ik dus hij kan ook goed met jeugd overweg.


Zal in elk geval begaan zijn met onze jeugd, gezien zijn vorige functie bij Feyenoord. ;)Yep en zijn vader was close met Wim Jansen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 april 2024 om 23:56:

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 28 april 2024 om 23:09:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 april 2024 om 15:26:

Die intensiteit en fitheid is hopelijk nu iets vd club, het kan niet zo zijn dat als een trainer weggaat dat ook verdwijnt.
Een exacte kopie van Slot is daarom niet nodig iedereen is anders en zal zijn eigen tactische dingen hebben.Zo werkt het helaas niet. Het is toch echt de hoofdtrainer die de toon zet. Als je Advocaat aanstelt krijg je weer afbraakvoetbal met het argument dat onze verdedigers niet met ruimte in hun rug kunnen spelen en zal hij in de rust hooguit eens roepen: "doet wat jongens". Dikke kans dat zo'n type nooit met een performance coach heeft gewerkt of, als dat wel het geval is, er geen enkele waarde aan hecht.Klopt maar de organisatie is nu anders van de Academy tot Feyenoord 1 het is nu dezelfde filosofie. Slot was daarin belangrijk maar niet de enige jeugdtrainers iedereen werkt nu hetzelfde en dan zal met de nieuwe trainer ook moeten.Ja maar zo werkt het echt niet. Het is de trainer die bepaald hoe er gespeeld wordt. Uiteraard zal Feyenoord er alles aan doen om een trainer te vinden die past bij het spelbeeld dat Feyenoord wil spelen.

Een trainer heeft bepaalde successen geboekt dmv een bepaalde strategie of spel. Dat spel/ strategie zal hij meenemen naar zijn nieuwe club. Daar koopt Feyenoord hem voor.

Hoe er in de academy gespeeld wordt heeft daar niets mee te maken.

 

+1/-0

Notoir Feyenoord hater Ronald Waterreus komt met Mark van Bommel op de proppen. Dan weet je al helemaal zeker dat je die niet moet nemen.

open/sluit de onderstaande quote:

Mark van Bommel is de ideale opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Dat schrijft Ronald Waterreus in zijn column in De Limburger. De oud-doelman, die bij PSV met Van Bommel samenspeelde, adviseert algemeen directeur Dennis te Kloese om aan te kloppen in Antwerpen.

Waterreus vraagt zich af wie het straks aandurft om de naar Liverpool vertrekkende Slot op te volgen. 'Talloze namen heb ik voorbij zien komen. Giovanni van Bronckhorst, Pascal Jansen, Henk Fraser en zelfs Danny Buijs. Maar één naam mis ik vooralsnog. De naam van degene die in mijn ogen de ultieme vervanger van Slot zou zijn bij Feyenoord. Mark van Bommel', stelt het PSV-icoon in de krant.

Waterreus zet zijn bewering kracht bij. 'Je kunt er niet omheen dat Van Bommel met zijn ervaring als speler van FC Barcelona en Bayern München wel weet hoe ‘het’ werkt in het internationale topvoetbal. Bovendien heeft hij als trainer nu dermate veel vlieguren gemaakt bij Royal Antwerp FC, dat hij niet meer de fouten zal maken die hij in zijn Eindhovense periode wél maakte. En qua mentaliteit past Van Bommel ook naadloos bij Feyenoord. Het ‘oude’ Feyenoord weliswaar misschien, maar waarom zou je heel geforceerd op zoek gaan naar een ‘tweede’ Arne Slot als zo iemand er vermoedelijk helemaal niet is?'

Volgens Waterreus zou hij het wel aandurven met Van Bommel als hij Feyenoord-directeur Te Kloese was. Idealiter wel in combinatie met schoonvader Bert van Marwijk. 'Hij zou, dankzij zijn succesvolle Feyenoord-verleden, perfect tegenwicht kunnen bieden aan criticasters die in Van Bommel te veel PSV-DNA zien. Die combinatie zie ik echt wel zitten.'

De toekomst van Mark van Bommel bij Antwerp is voer voor speculatie. Volgens Valentijn Driessen zouden de 47-jarige trainer en Marc Overmars al besloten hebben om te vertrekken bij de Belgische topclub.

 

+1/-0

Los van de vervelende persoonlijkheid die Van Bommel is, is hij ook gewoon een middelmatige trainer. Mislukt bij PSV en Wolfsburg, 1 heel goed jaar bij Antwerp en nu weer matig. En dan zou je Bange Bert met zijn afbraakfilosofie er nog even gratis bij krijgen. We moeten juist zoeken in de categorie innovatieve, talentvolle trainer. Daar hoort Van Bommel duidelijk niet bij. Ook zijn presentatie is wezenlijk anders dan die van Slot en veel minder sympathiek. Is alle goodwill zo weer weg.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 09:58:

Los van de vervelende persoonlijkheid die Van Bommel is, is hij ook gewoon een middelmatige trainer. Mislukt bij PSV en Wolfsburg, 1 heel goed jaar bij Antwerp en nu weer matig. En dan zou je Bange Bert met zijn afbraakfilosofie er nog even gratis bij krijgen. We moeten juist zoeken in de categorie innovatieve, talentvolle trainer. Daar hoort Van Bommel duidelijk niet bij. Ook zijn presentatie is wezenlijk anders dan die van Slot en veel minder sympathiek. Is alle goodwill zo weer weg.Ik ben onze grijze dakduif altijd dankbaar voor de UEFA CUP, maar een saaiere trainer ga je niet vinden met dat eindeloze langzame geschuif in balbezit. Zijn schoonzoon heeft precies dezelfde spelfilosofie. Moet er niet aan denken dat hij Slot opvolgt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 29 april 2024 om 10:01:

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 09:58:

Los van de vervelende persoonlijkheid die Van Bommel is, is hij ook gewoon een middelmatige trainer. Mislukt bij PSV en Wolfsburg, 1 heel goed jaar bij Antwerp en nu weer matig. En dan zou je Bange Bert met zijn afbraakfilosofie er nog even gratis bij krijgen. We moeten juist zoeken in de categorie innovatieve, talentvolle trainer. Daar hoort Van Bommel duidelijk niet bij. Ook zijn presentatie is wezenlijk anders dan die van Slot en veel minder sympathiek. Is alle goodwill zo weer weg.Ik ben onze grijze dakduif altijd dankbaar voor de UEFA CUP, maar een saaiere trainer ga je niet vinden met dat eindeloze langzame geschuif in balbezit. Zijn schoonzoon heeft precies dezelfde spelfilosofie. Moet er niet aan denken dat hij Slot opvolgt.Precies. Dat was in 2002. Zijn filosofie was toen al niet heel vooruitstrevend en we zijn nu 22 jaar verder met alle ontwikkelingen van dien. UEFA Cup was goud natuurlijk, maar in de competitie was het niet veel soeps toen. Lijkt me vooral een toernooi coach.

 

+1/-0

Ik moet wel zeggen dat ik blij verrast ben dat Henk Fraser nog niet is genoemd. Zouden we dan toch een beetje afscheid nemen van dat "jongen van de club - hard werken" syndroom?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 10:04:

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 29 april 2024 om 10:01:

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 09:58:

Los van de vervelende persoonlijkheid die Van Bommel is, is hij ook gewoon een middelmatige trainer. Mislukt bij PSV en Wolfsburg, 1 heel goed jaar bij Antwerp en nu weer matig. En dan zou je Bange Bert met zijn afbraakfilosofie er nog even gratis bij krijgen. We moeten juist zoeken in de categorie innovatieve, talentvolle trainer. Daar hoort Van Bommel duidelijk niet bij. Ook zijn presentatie is wezenlijk anders dan die van Slot en veel minder sympathiek. Is alle goodwill zo weer weg.Ik ben onze grijze dakduif altijd dankbaar voor de UEFA CUP, maar een saaiere trainer ga je niet vinden met dat eindeloze langzame geschuif in balbezit. Zijn schoonzoon heeft precies dezelfde spelfilosofie. Moet er niet aan denken dat hij Slot opvolgt.Precies. Dat was in 2002. Zijn filosofie was toen al niet heel vooruitstrevend en we zijn nu 22 jaar verder met alle ontwikkelingen van dien. UEFA Cup was goud natuurlijk, maar in de competitie was het niet veel soeps toen. Lijkt me vooral een toernooi coach.


Kan me vinden in de mening van de Forum-leden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dn_Kraaij schreef op 29 april 2024 om 08:44:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 april 2024 om 23:56:

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 28 april 2024 om 23:09:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 april 2024 om 15:26:

Die intensiteit en fitheid is hopelijk nu iets vd club, het kan niet zo zijn dat als een trainer weggaat dat ook verdwijnt.
Een exacte kopie van Slot is daarom niet nodig iedereen is anders en zal zijn eigen tactische dingen hebben.Zo werkt het helaas niet. Het is toch echt de hoofdtrainer die de toon zet. Als je Advocaat aanstelt krijg je weer afbraakvoetbal met het argument dat onze verdedigers niet met ruimte in hun rug kunnen spelen en zal hij in de rust hooguit eens roepen: "doet wat jongens". Dikke kans dat zo'n type nooit met een performance coach heeft gewerkt of, als dat wel het geval is, er geen enkele waarde aan hecht.Klopt maar de organisatie is nu anders van de Academy tot Feyenoord 1 het is nu dezelfde filosofie. Slot was daarin belangrijk maar niet de enige jeugdtrainers iedereen werkt nu hetzelfde en dan zal met de nieuwe trainer ook moeten.Ja maar zo werkt het echt niet. Het is de trainer die bepaald hoe er gespeeld wordt. Uiteraard zal Feyenoord er alles aan doen om een trainer te vinden die past bij het spelbeeld dat Feyenoord wil spelen.

Een trainer heeft bepaalde successen geboekt dmv een bepaalde strategie of spel. Dat spel/ strategie zal hij meenemen naar zijn nieuwe club. Daar koopt Feyenoord hem voor.

Hoe er in de academy gespeeld wordt heeft daar niets mee te maken.Er ligt een duidelijk profiel maar ik zou ook niet weten wie daar het best inpast eens met Van Eersel het wordt een verrassende naam.

 

+1/-0

Volgens Marca is Schreuder topkandidaat. Ik hoop maar dat hij stressbestendiger is dan zijn broer.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1196516/spaans-nieuws-over-feyenoord-dick-schreuder-op-pole-om-slot-op-te-volgen.htmllink

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 13:21:

Volgens Marca is Schreuder topkandidaat. Ik hoop maar dat hij stressbestendiger is dan zijn broer.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1196516/spaans-nieuws-over-feyenoord-dick-schreuder-op-pole-om-slot-op-te-volgen.htmllinkZe hebben niet echt bronnen zo lijkt het, behalve een uitspraak van Kenneth Perez :D . Dus grote korrel zout.

Maar zou het wel toejuichen

 

+1/-0

https://www.vi.nl/pro/rondje-eredivisie-van-bommel-bij-feyenoord-is-een-prikkelende-gedachtelink

Ook deze PSV-er en Ajaxied praten Van Bommmel naar Rotterdam.

Toch opvallend dat de steun voor deze move vooral uit hoek van de concurrentie komt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 13:44:

https://www.vi.nl/pro/rondje-eredivisie-van-bommel-bij-feyenoord-is-een-prikkelende-gedachtelink

Ook deze PSV-er en Ajaxied praten Van Bommmel naar Rotterdam.

Toch opvallend dat de steun voor deze move vooral uit hoek van de concurrentie komt.Heb dit niet geluisterd, maar die moeten toch maar wat lullen dan? Hoe past van Bommel ooit in de profielschets waar Slot zo perfect in paste? Zou eerder denken dat van Nistelrooy dan zou passen, maar goed.

Nog even los van het feit dat Van Bommel niet bepaalde geliefd is in de Kuip, althans bij het gedeelte dat hem nog als speler heeft meegemaakt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 13:21:

Volgens Marca is Schreuder topkandidaat. Ik hoop maar dat hij stressbestendiger is dan zijn broer.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1196516/spaans-nieuws-over-feyenoord-dick-schreuder-op-pole-om-slot-op-te-volgen.htmllinkLiever niet.
Heeft 1 seizoen ervaring in KKD (PEC)
Heeft 1 seizoen ervaring in Eredivisie (PEC) - PEC werd laatste
Heeft 1 seizoen ervaring bij 3e divisie club in Spanje

PEC Zwolle is het "hoogste" waar hij ooit als trainer voor de groep heeft gestaan. Daar zijn de belangen wel een stuk anders dan bij topclub. Laat hem eerst maar eens een subtopper trainen. De stap naar Feyenoord is ineens wel ontzettend groot, imo te groot.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dn_Kraaij schreef op 29 april 2024 om 14:01:

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 13:21:

Volgens Marca is Schreuder topkandidaat. Ik hoop maar dat hij stressbestendiger is dan zijn broer.

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1196516/spaans-nieuws-over-feyenoord-dick-schreuder-op-pole-om-slot-op-te-volgen.htmllinkLiever niet.
Heeft 1 seizoen ervaring in KKD (PEC)
Heeft 1 seizoen ervaring in Eredivisie (PEC) - PEC werd laatste
Heeft 1 seizoen ervaring bij 3e divisie club in Spanje

PEC Zwolle is het "hoogste" waar hij ooit als trainer voor de groep heeft gestaan. Daar zijn de belangen wel een stuk anders dan bij topclub. Laat hem eerst maar eens een subtopper trainen. De stap naar Feyenoord is ineens wel ontzettend groot, imo te groot.Schreuder heeft ook wat ervaring als assistent trainer bij Hoffenheim. Even wat context erbij nog. Het jaar dat hij instapte bij PEC in de Eredivisie stonden ze al stijf onderaan met 4 punten in november met een grote achterstand op de eerstvolgende club onderaan, na zijn komst hebben ze 23 punten in 20 wedstrijden gehaald. Toen het team eenmaal draaide onder Schreuder werd PEC 9e- over de tweede seizoenshelft bekeken. Dit overigens met uitermate matig materiaal. Inderdaad wel gedegradeerd, maar alsnog was dit geen slechte prestatie onder zijn bewind.

Het tweede jaar had hij iets minder materiaal dan Heracles en werden ze op een haar na kampioen. Overigens wel een smetje misschien, want ze stonden lang op de eerste plek (de reden dat vd Belt bijvoorbeeld niet direct een transfer mocht maken).

In zijn derde jaar aangesteld bij een hyperambitieuze dataclub in de derde liga, waar een steenrijke eigenaar hem had gescout -toen hij nog bij PEC zat- met het doel om in zes jaar naar la Liga te promoveren. Ze zijn kampioen geworden en gepromoveerd naar de tweede divisie.

Nog belangrijker vind ik echter dat alle spelers onder zijn leiding beter zijn geworden, veel jeugd wordt ingepast, dat er attractief aanvallend pressievoetbal wordt gespeeld op hoge intensiteit en met veel verticale passes.

Ik begrijp wel je argumenten, maar Schreuder blijft wat mij betreft de beste Nederlandse kandidaat en degene met de meeste potentie om Slotbal te verbeteren. Dat er waarschijnlijk betere kandidaten te vinden zijn in het buitenland kan ik me wel in vinden.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 29 april 2024, 14:58:35.

 

+1/-0

Wordt beetje lachwekkend al die namen die geopperd worden in de media volgens mij moet je juist niet of weinig genoemd worden. De kandidaat zal ook met een goed verhaal moeten komen bij de directie en dan vallen er veel af.

 

+1/-0

Weten jullie ook of Marino Pusic terug wordt gehaald?

 

+1/-0

Stuivenberg to return to Feyenoord after 21 years?
The 53-year-old has served as Arteta's right-hand man at the Emirates since the Spaniard took charge of the Gunners in December 2019, helping his side win one FA Cup and two Community Shields in that time.

https://www.google.com/amp/s/www.sportsmole.co.uk/football/arsenal/news/arsenal-coach-wanted-by-feyenoord-as-arne-slot-replacement_542484.htmllink

 

+1/-0

In die podcast van Alex Pastoor is Slot Lyrisch over Pepijn Lijnders. Dik mislukt bij NEC, maar toch...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Frank Arneslot schreef op 29 april 2024 om 18:19:

In die podcast van Alex Pastoor is Slot Lyrisch over Pepijn Lijnders. Dik mislukt bij NEC, maar toch...Yep hij en Stuivenberg dat zijn namen die interessant zijn moderne coaches die in de Engelse top werken ook al is het als assistent. Werken met computers data analyses.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 27 pagina's: 1 2 3 4 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 23 24 25 26 27

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Opvolger Slot?