Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 24 25 26 27 28

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 28 september 2020 om 12:45:

Zijn vervanger is nog minder als Nicolai, je zal iemand anders in de spits moeten zetten.NJ is 29 speelt hier al jaren dan mag je wel veel meer verwachten dan van een 20 jarige uit de Slowaakse competitie. Bozenik heeft gewoon ook tijd nodig en vertrouwen!

 

+1/-0

Met tijd en vertrouwen ga je echt niet sneller worden of er beter door mee voetballen Marc Acardipane.

De speler Bozenik past niet in het advocaat systeem. Dan heb je op de counter een sneller afmaker voorin nodig die ook mee kan voetballen en kan renderen in de combinatie en af en toe zelf wat creëert.

 

+1/-0

Een spits wordt uiteindelijk beoordeeld op zijn goals en daar heeft hij wel een neusje voor hebben we vorig seizoen kunnen zien. Wie hebben nu gewoon niet beter of zie je liever Vente?

 

+1/-0

@Marc Acardipane
Gewoon een valse spits op 9 zetten. Mss kan linssen dat wel. Kan koppen heeft een goed schot en kan beter mee voetballen, beter in de combinatie en is sneller dan Bozenik.

Als teixeira ook bewijst goed in de afronding te zijn kan je hem zelfs nog als valse 9 proberen.

Maar ik zou eigenlijk alles aan doen om lens transfervrij te halen die uit de selectie van besiktas is gezet.

Wie weet kan je Bozenik nog met winst verkopen als je hoort dat er interesse voor is.

 

+1/-0

Lens moet je niet willen, FON1.

 

+1/-0

@danall
Waarom niet? Hij kan in de spits en links op de vleugel waar we een probleem hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 september 2020 om 19:17:

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 28 september 2020 om 12:45:

Zijn vervanger is nog minder als Nicolai, je zal iemand anders in de spits moeten zetten.NJ is 29 speelt hier al jaren dan mag je wel veel meer verwachten dan van een 20 jarige uit de Slowaakse competitie. Bozenik heeft gewoon ook tijd nodig en vertrouwen!Natuurlijk hoop ik dat jij gelijk heb, ik heb geen vertrouwen in Bozenik was zondag toch ook weer een drama, hij is niet voor niets naar Feyenoord gekomen, als hij een talent is was hij nooit weggekomen bij zijn vorige club.
Wij moeten Nicolai vergeten en Bozenik eerst maar wat meer ervaring opdoen voordat hij weer in de spits komt te staan.
Ik heb op het foru al wat opties geplaatst, ik denk dat een mogelijkheid is om eens te proberen het kan nooit slechter als nu.

 

+1/-0

Ik vertrouw erop dat Arnesen het goed heeft gezien met Bozenik, hij was niet voor niks trots dat Feyenoord hem kon halen.

Aanvankelijk leek Feyenoord kansloos in de race om de handtekening van Róbert Bozeník. Het lukte de Rotterdammers echter toch om de Slowaakse spits over te nemen van MSK Zilina en technisch directeur Frank Arnesen is daar trots op.

Hij vertelt in gesprek met De Telegraaf: "Naast het zelf opleiden past Róbert precies in onze filosofie qua aankopen. We kijken naar jonge talentvolle spelers, die hier aan spelen moeten toekomen, beter worden en nadat ze belangrijk zijn geweest voor het eerste elftal hopen we ze met winst door te verkopen aan een club uit een grote competitie. Zo willen we graag zaken doen."

De beleidsbepaler is ontzettend blij met de komst van Bozeník: "Mijn speler. Kijk eens hoe hij loopt. Rechtop, hij is groot. Róbert moet het worden. Geef hem wat tijd, want hij is jong en komt uit het buitenland, maar ik geloof in hem als spits van de toekomst bij Feyenoord. Goede eerste aanname, sterk voor het doel, gaat voor de eerste paal, aanspeelpunt, snel genoeg voor een spits en in de lucht staat hij z'n mannetje."

Natuurlijk zijn er nog wel verbeterpunten: "Róbert moet sterker worden en ervaring opdoen, maar dat is een kwestie van tijd. In de combinatie moet hij misschien iets zuiniger spelen, maar daar zorgt Dick Advocaat wel voor door er bovenop te zitten."

 

+1/-0

@marc Acardipane

Ik vind Arnesen een prima kerel met veel kwaliteiten en voetbal verstand. Maar de talenten die hij haalt ook bij de voorgaande ploegen waar hij werkte braken die allemaal door tot het eerste...

Hij vind jonge spelers halen leuk en die helpen ontwikkelen maa ris het wel rendabel en efficiënt?

Hij is niet voor niks vaker als td er uit gegooid. Zijn jeugd aankopen renderen echt niet allemaal. Er is nu ook al meer dan 10 miljoen uitgegeven... We gaan zien of de spelers die hij heeft gehaald dat terug gaan verdienen... Want als je ze weer verkoopt gaat er zovele kosten af dat je er minimaal 15 miljoen voor moet krijgen.

Daarom pleit ik er hier ook voor om de hele td functie af te schaffen en anders in te richten. Er worden teveel matige spelers gehaald wat je bakken met geld kost. Richt je vooral op de jeugd opleiding. En haal verder transfervrije of huur spelers die al iets bewezen hebben bij minimaal een niveau eredivisie club sub top niveau.

 

+1/-0

In zijn lange loopbaan als technische man heeft Arnesen heus wel wat miskopen gedaan, bij HSV bijvoorbeeld, maar door de bank genomen heeft hij echt wel veel toppers gehaald zowel bij PSV als Spurs en Chelsea. Maar om Bozenik nu al afteschrijven zoals de mannen van VI deden vanavond terwijl Kieft vorig seizoen wel lovend was is belachelijk.

 

+1/-0

Zo zie je dat hij en wij mensen van de dag zijn. De ene dag worden we de hemel ingeprezen, de volgende dag worden de poten onder je stoel vandaan gestolen.

 

+2/-0

Dat Nicolai gewoon is weggegaan zonder iets tezeggen tegen Dick wordt hem wel kwalijk genomen.

 

+1/-0

Arnesen moet nu wel een spits halen als er onverhoopt iets met Bozenik gebeurt hebben we alleen Vente als echte spits dat kan niet de bedoeling zijn.

 

+1/-0

Ik zie een goede suppoost in hem. Wederom een cadeau’ tje van Sintersjaak.

 

+2/-0

Jorgensen oplappen en niet meer in de spits zetten. Probeer hem maar op het middenveld. van Bronkhorst werkt nu in china met Zivkovic mss daar bij Gio vinger aan de pols houden of die het feyenoord niveau heeft. En was een gerucht dat ze al bezig zijn met jong oranje speler Alessio da Cruz die kan ook in de spits. In mijn beleving kan het spitsen probleem enkel betaalbaar worden opgelost met de transfervrije komst van lens. Maar dan moet je hopen dan van beek snel hersteld en kan verhuren in de winterstop om salaris ruimte vrij te maken.

 

+1/-0

Hopelijk is hij er snel weer bij een fitte NJ kan nog steeds een meerwaarde zijn vooral in een goed lopend team. Maar zou hem heel voorzichtig terug brengen met invalbeurten.

 

+1/-0

Het is elke keer wel wat met die gozer, hij mag het nu onderhand wel weer gaan presteren. Hij moet gewoon het aanspeelpunt voorin zijn en niet elke keer terugzakken naar de middencirkel.
Hopelijk is hij snel weer fit en blijft hij dat ook voor een langere periode. We hebben hem nodig.

 

+1/-0

Mss heeft die jorgensen ook een on ontdekte stofwisselingsziekte net als die gotze die ook steeds geblesseerd raakte en men opeens achter kwam wat het probleem was. Want jorgensen blijkt ook om de haver klap geblesseerd. Robben heeft dat mss ook wel.

 

+1/-0

Volgens mij is het met hem fout gegaan twee jaar geleden toen hij op WK de beslissende penalty mistte. Hij is toen verguisd in Denemarken. Daarna lijkt hij altijd zonder vertrouwen tespelen het is niet alleen fysiek ook mentaal.

 

+1/-0

Je kan wel eens gelijk hebben... Dan dus eens een mental coach (nee niet die gasten achter van breukelen aub lol) of iemand die dat trauma kan doen vergeten in huren. Die zijn er namelijk die dat kunnen met therapie.

Maar in zijn periode voor Feyenoord was hij ook vaak geblesseerd. Wellicht omdat hij toen faalde in het buitenland en daar mentaal mee liep te sukkelen...

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 24 25 26 27 28

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen