Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 24 25 26 27 28

Daar hebben we het geld niet voor.

 

+1/-0

verkopen voor 5 ton in de winterstop en je bespaart ook 2 miljoen salaris. Hij is een blok-aan-het-been geworden en wordt ook een brok van desinspiratie voor de overige spelers

 

+1/-0

Nogmaals met hem in het veld speel je gewoon met 10 man en ik denk dat medespelers er ook van balen met hem erin,de laatste paar jaar loopt hij als een kip zonder kop in het veld,dan weer wel en dan weer niet auwtje hier auwtje daar telkens je elftal omzetten moet je nu ook wel met zoveel blessures maar een spits moet er nu eenmaal staan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 30 november 2020 om 12:54:

Een type spits zoals Jorgensen is niet meer van deze tijd. Kijk naar andere clubs, zoals Ajax, PSV, Liverpool en Man City. Allemaal clubs met snelle bewegenlijke, voetbalvaardige spelers voorin. Dat moet Feyenoord ook doen, tenzij de club kiest voor echte buitenspelers, dus een rechtsbenige speler op rechts en een linksbuiten op links. Dan kan een spits als Jorgensen wel.In elk geval kan een spits wel keihard werken, wat dat betreft heb je meer aan Linssen.
Maar klopt wat je zegt zou me ook niet verbazen als Sini weer in de spits gaat spelen, dat is juist wel een moderne aanvaller snel, technisch met een individuele actie in huis en scorend vermogen. Maar het lijkt er toch op dat NJ op weg naar de uitgang is.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 30 november 2020 om 22:24:

verkopen voor 5 ton in de winterstop en je bespaart ook 2 miljoen salaris. Hij is een blok-aan-het-been geworden en wordt ook een brok van desinspiratie voor de overige spelersNogmaals welke club wil nou Jorgensen overnemen met dat torenhoge salaris? Ze zijn in het buitenland ook niet gek hoor!

Plus je haalt er geen vervanger voor.

Het vervelende is gewoon dat Advocaat hem niet kan vervangen, er is geen alternatief voor handen.

 

+1/-0

Dit wordt van kwaad tot erger dan maar contract verbreken. In de winterstop Zirkzee huren plus is dan Bosenik ook bijna weer fit. Nicolai is niet meer houdbaar. Ik zit mij ook verschrikkelijk te ergeren en ik niet alleen

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 01 december 2020 om 11:27:

Dit wordt van kwaad tot erger dan maar contract verbreken. In de winterstop Zirkzee huren plus is dan Bosenik ook bijna weer fit. Nicolai is niet meer houdbaar. Ik zit mij ook verschrikkelijk te ergeren en ik niet alleenContract verbreken afkopen kost ons ook heel veel geld. Dan heb je al helemaal geen geld meer voor een andere spits.

 

+1/-0

Nou ik verwacht wel dat hij dadelijk dan tot de zomer op de bank gaat belanden, want zelfs tegen de cv van Zwolle had hij niks in te brengen. Gewoon lekker op het bankie laten zitten voorlopeg

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 01 december 2020 om 12:19:

Nou ik verwacht wel dat hij dadelijk dan tot de zomer op de bank gaat belanden, want zelfs tegen de cv van Zwolle had hij niks in te brengen. Gewoon lekker op het bankie laten zitten voorlopegWelnee joh die blijft voorlopig gewoon spelen. We hebben (helaas) geen vervanger voor hem in huis. Na de winterstop komt in ieder geval Bozenik weer terug. Ik verwacht er eigenlijk geen extra spits bij, daar hebben we de financiën niet voor.

 

+1/-0

ik wel, Zirkzee gaat gehuurd worden en dan mag Nicolai af en toe invallen, want meer kan hij niet (meer)

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 01 december 2020 om 14:19:

ik wel, Zirkzee gaat gehuurd worden en dan mag Nicolai af en toe invallen, want meer kan hij niet (meer)Het ging eerder niet door vanwege de financiën, waarom zou Feyenoord nu opeens wel ruimte hebben in het salarishuis?

Trouwens ik vind nog steeds als blijkt dat ze Zirkzee kunnen huren, dat ze wel een optie met koop moeten bedingen. Je schiet er anders nog niks mee op in de lange termijn.

 

+2/-0

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst in de lach schoot bij de waanzinnig slechte prestaties van een speler van Feyenoord. Wat is dit een hoopje treurnis geworden zeg. Parodie op een voetballer geworden. Echt heel zuur voor deze gast, maar die bal gewoon 20 meter terug het veld in schieten is echt wel tekenend voor wat deze jongen nog kan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Noud schreef op 10 december 2020 om 22:58:

Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst in de lach schoot bij de waanzinnig slechte prestaties van een speler van Feyenoord. Wat is dit een hoopje treurnis geworden zeg. Parodie op een voetballer geworden. Echt heel zuur voor deze gast, maar die bal gewoon 20 meter terug het veld in schieten is echt wel tekenend voor wat deze jongen nog kan.Momenteel kan hij echt helemaal niets, de rest is overigens niet veel beter.

 

+1/-0

Men krijgt gewoon medelijden met hem dat is nooit goed.

 

+1/-0

Aardige jongen met wie ik graag een biertje zou drinken. Maar ik weet niet wat ik als voetballer van hem moet vinden. Als spits is het niks. Ik zie in hem meer een 10 dan een 9. Waarom hem niet op de plek van Kokcu zetten?

(Waar zijn de tijden van Graziano Pelle gebleven?)

 

+1/-0

Nooit meer opstellen en contract nu echt ontbinden!

 

+1/-0

UIt de spits halen en opstellen op het middenveld want daar wil hij graag als ik zijn spel zie of zet hem bij jong Feyenoord

 

+2/-0

Liesblessure is toch ongelofelijk Frank gaat nu echt wel spits halen.

 

+1/-0

ja daar moet je echt vanaf en je verlies nemen, want hij is ergernis ten top de laatste jaren

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 24 december 2020 om 09:18:

Liesblessure is toch ongelofelijk Frank gaat nu echt wel spits halen.Ik weet niet hoor, alle spitsen die je nu kan halen met ons budget daar mankeert wat aan. De Turkse spits die ook haast nooit scoort, was al te duur.

Je komt dan op spelers als Sierhuis die misschien wat salaris wil inleveren, maar dat zou een enorme miskoop zijn.
Het ligt eraan wanneer Bozenik terug komt van zijn blessure, want als hij eerder fit is dan denk ik dat er niks bij komt.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 24 25 26 27 28

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen