Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24 25 26 27 28

Kom op willem, mee naar de Erasmusbrug om Nico een hart onder de riem te steken. Het is toch net dat die bal ietsje hoger komt dan je voet en deze de bal schampte en naast ging. Een spits heeft of geluk of het zit tegen. Nico zit nog steeds in die dip, maar is bezig hier uit te komen. Als wij maar regelmatig op de brug voor hem staan, dan zal je zien, dat hij hier moed uit put en uit dat voor hem diepe dal komt. Samen staan we sterker.

 

+2/-0

Nee beste danall, dit gebeurt hem te vaak. Hopelijk is dit zijn laatste ( ergernis) jaar....pfft.

 

+1/-0

Verwacht dat Advocaat toch weer om een spits gaat vragen in de winter, hopelijk Zirkzee.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 27 november 2020 om 11:48:

Verwacht dat Advocaat toch weer om een spits gaat vragen in de winter, hopelijk Zirkzee.


Hopelijk wel zeg met alleen Jorgensen red je het niet.

 

+2/-0

Even Joshua Zirkzee has hardly featured for Bayern this season. He’s only clocked a total of 98 minutes with the first team and seems to have regressed after making a big impact towards the end of the Hinrunde and beginning of the Rückrunde last season. Of course, this hasn’t been helped with Bayern’s acquisition of Eric Maxim Choupo-Moting from Paris Saint-Germain to serve as a backup to Robert Lewandowski. Flick also mentioned that for Zirkzee it’s also “a bit about the mentality, the attitude, the unconditional will,” so maybe he doesn’t see the same effort from the striker as he did last season.

Additionally, Zirkzee himself said he could envision a loan move away from Bayern in the winter transfer window: “If I can change by loan during the winter break, that might be an option”.

 

+1/-0

Als het volgens Flick ook beetje aan zijn mentaliteit ligt lijkt me Advocaat de perfecte trainer om hem weer te motiveren hij liet vorig seizoen toch een periode zien heel goed tekunnen voetballen. Maar ja hij weet zelf dat hij nu 3e/4e keus is die jongen moet gewoon veel meer spelen nu.

 

+2/-0

Ik hoop dat Bozenik ook weer snel fit is, maar dat zal wel pas na de winterstop zijn.

Er moet gewoon een extra spits bij die ook op de flanken kan spelen. Ik ben benieuwd of ze die Argentijnse speler nog volgen, dat leek mij wel een redelijk talent.

Zirkzee lijkt mij ook leuk, maar dan wel met een optie tot koop anders schiet je er nog niks mee op.

Voorlopig moet Jorgensen het gaan doen en hopelijk komt hij snel weer in vorm. Donderdag zal Advocaat wel weer Linssen in de spits zetten.

 

+1/-0

Nicolai wil mischien wel tegraag, persoonlijk had ik hem met invalbeurten terug laten komen niet met een basisplek. De wedstrijden nu zijn leuk maar hij moet pas topfit zijn in Januari.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 november 2020 om 12:33:

Nicolai wil mischien wel tegraag, persoonlijk had ik hem met invalbeurten terug laten komen niet met een basisplek. De wedstrijden nu zijn leuk maar hij moet pas topfit zijn in Januari.We hebben geen goed alternatief voor hem, dus het is logisch dat hij weer gelijk in de basis stond. Er is gewoon geen serieuze concurrent voor handen.

Bannis is gewoon te klein voor in de spits bij een topclub en Vente is gewoon niet goed genoeg.

 

+1/-0

Bannis zal Dick alleen gebruiken als hij niet anders kan, die heeft wel het talent maar hele wedstrijden de kar trekken kan je nu nog niet verwachten. Over Vente eens die mist gewoon het talent voor de top.

 

+1/-0

toch pleit ik voor afscheid van Nicolai in de winterstop. Hij wordt echt een blok aan je been op zo'n manier. Al 4 jaar klote van de bok

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 28 november 2020 om 14:11:

toch pleit ik voor afscheid van Nicolai in de winterstop. Hij wordt echt een blok aan je been op zo'n manier. Al 4 jaar klote van de bokPrecies voor hem zelf ook goed andere club andere omgeving, Bozenik, Bannis en evt Zirkzee kan je beter energie in steken.

 

+2/-0

dat negatieve moet ook niet overslaan op de rest op zo'n manier

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 28 november 2020 om 14:20:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 28 november 2020 om 14:11:

toch pleit ik voor afscheid van Nicolai in de winterstop. Hij wordt echt een blok aan je been op zo'n manier. Al 4 jaar klote van de bokPrecies voor hem zelf ook goed andere club andere omgeving, Bozenik, Bannis en evt Zirkzee kan je beter energie in steken.Hij is nog steeds de beste spits die we hebben en hij blijft ons. Je wilt met alleen toch geen Bozenik internationale wedstrijden gaan spelen?
We moeten nog maar afwachten of er geld beschikbaar is voor het huren van Zirkzee. Zolang we geen spelers verkopen is er praktisch geen geld aanwezig.

Laat Bannis zich eerst maar eens bewijzen, hij is naar mijn mening te klein en niet de benodigde snelheid voor topvoetbal. Hij heeft ook nóg eens geen actie in huis.
Ik ben bang dat we tegen een tweede Achabar aankijken.

 

+1/-0

Hij heeft veel meer ervaring die anderen moeten het nog allemaal laten zien. Maar er is altijd wat met hem nu weer twee gele kaarten is ook geen toeval hoor, is ie weer een wedstrijd geschorst.

 

+1/-0

Ramesoe de beste(?) spits ach dat laat hij al 4 jaar niet zien. Wegdoen en er eentje huren dat geeft meer veel meer energie. Nicolai loopt er - sorry - lamlendig bij

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 28 november 2020 om 16:30:

Ramesoe de beste(?) spits ach dat laat hij al 4 jaar niet zien. Wegdoen en er eentje huren dat geeft meer veel meer energie. Nicolai loopt er - sorry - lamlendig bijJe raakt hem aan de straatstenen nog niet kwijt met dat salaris en zeker niet in de huidige markt.
We zullen het moeten doen met hem dit seizoen. Heel misschien dat we een speler kunnen huren, maar dat zal ook weer een gemankeerde speler zijn.
Er valt gewoon niet zo heel veel soeps te halen zonder geld tijdens de winterstop.

 

+1/-0

Met contract tot medio '22 zal je hem toch in de zomer moeten verkopen wil je nog wat vangen kan ook best zijn dat hij bij een andere club wel weer opleeft. In elk geval moet Feyenoord nu kijken naar de toekomstige spitsen.

 

+1/-0

Een type spits zoals Jorgensen is niet meer van deze tijd. Kijk naar andere clubs, zoals Ajax, PSV, Liverpool en Man City. Allemaal clubs met snelle bewegenlijke, voetbalvaardige spelers voorin. Dat moet Feyenoord ook doen, tenzij de club kiest voor echte buitenspelers, dus een rechtsbenige speler op rechts en een linksbuiten op links. Dan kan een spits als Jorgensen wel.

 

+1/-0

In de winterstop contract verbreken. Hij si een blok aan het been geworden

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 28 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 24 25 26 27 28

Feyenoord Forum » Home of History » Nicolai Jorgensen