Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 65 66 67 68 69

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 30 augustus 2023 om 09:21:

Ajax zet in op komst van Mannsverk

Die had Feyenoord ook kunnen halen, ipv. Zeroukki. Maar goed, dan had je in dezelfde situatie gezeten als nu en had hij óf Wieffer gespeeld.
Als Feyenoord echt overtuigd was hadden ze hem wel gehaald ipv Zerrouki.

Hij past er prima nu al praatjes Sivert Mannsverk: "Ik vergelijk mezelf soms met Frenkie de Jong"

 

+1/-0

Waarom is dat bij ons niet rondgekomen?
Waren er toch twijfels, of konden we het financieel niet eens worden?
Want Ajax lapt natuurlijk met gemak 2, 3 ton meer.
Dat noemen spelers dan vaak 'meer mogelijkheden zien'.

 

+1/-0

Het enige wat hierover bekend is kwam van FTM en die schreef destijds dat Slot niet overtuigd was van de motoriek van Mannsverk en liever een speler wilde hebben die Nederlandstalig is en er direct zou staan (Zerrouki). Als het waar is, dan ga ik straks extra letten op Mannsverk in vergelijking tot Zerrouki. Zeker als Mannsverk zich vergelijkt met Frenkie de Jong, die in mijn ogen een fantastische motoriek heeft.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 02 september 2023 om 13:54:

Het enige wat hierover bekend is kwam van FTM en die schreef destijds dat Slot niet overtuigd was van de motoriek van Mannsverk en liever een speler wilde hebben die Nederlandstalig is en er direct zou staan (Zerrouki). Als het waar is, dan ga ik straks extra letten op Mannsverk in vergelijking tot Zerrouki. Zeker als Mannsverk zich vergelijkt met Frenkie de Jong, die in mijn ogen een fantastische motoriek heeft.Als je op de highlight filmpjes kan afgaan lijken zijn dribbels wel wat op die van De Jong. Dat heeft hij voor op Zerrouki, die wel een vrij goede pass heeft maar aanvallend verder weinig inbrengt. Zerrrouki lijkt wat statischer, wat obligater. Ik vrees dat Slot hem een beetje overschat heeft, maar hoop dat ik het mis heb.

 

+1/-0

Oei ajax wel heel matig laatste wedstrijden Steijn is niet tebenijden, beste kansen zijn voor Fortuna.

 

+1/-0

Zonder de Latino,s is Ajax het cement tussen de stenen kwijt.

 

+1/-0

Is meer aan de hand als een nieuw team alleen tussen Steijn en die Duitser zit het niet goed. Heel anders als de verhouding tussen Dennis en Arne.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 03 september 2023 om 17:18:

Is meer aan de hand als een nieuw team alleen tussen Steijn en die Duitser zit het niet goed. Heel anders als de verhouding tussen Dennis en Arne.


Maar dat zijn Hollandse jongens... :tong

 

+1/-0

Driessen van De T. gooit hele grote vaten olie op het vuur daar. Heerlijk!

 

+1/-0

forumillustratie

 

+1/-0

Zou me nog niet te blij rekenen , ziet ajax wel vaak kut periode hebben en dan alsnog maar paar punten achterstaan op Feyenoord en wij lopen dan polonaise omdat het zo goed gaat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 04 september 2023 om 18:51:

Zou me nog niet te blij rekenen , ziet ajax wel vaak kut periode hebben en dan alsnog maar paar punten achterstaan op Feyenoord en wij lopen dan polonaise omdat het zo goed gaat.2 Bergjes deden ook niet mee en die Noor nog niet alleen de verwachtingen zijn toch weer torenhoog die Duitser had best goed verhaal maar zegt toch ook zelf dat ze voor kampioenschap gaan.

 

+1/-0

Haha Lowietje stookt het vuurtje nog even op, zal de roep om hem ook wel weer groter worden. Maar die stapt er niet meer in denk ik. :B

Van Gaal ziet vreemdelingenlegioen bij Ajax: 'Die spelers moet je zelf opleiden'
09.49,
Vandaag
120 Reacties
Louis van Gaal heeft zijn vraagtekens bij de huidige koers die Ajax is ingeslagen. De 72-jarige oud-trainer constateert dat de Amsterdammers niet langer de beste jeugdopleiding van Nederland hebben.


Dat was vroeger wel anders. In de tijd dat Van Gaal trainer was van Ajax, werd hij drie keer op rij kampioen van Nederland en won hij in 1995 de Champions League met een selectie vol jonge veelbelovende talenten als Edgar Davids, Patrick Kluivert en Clarence Seedorf. Toch is dat niet de prestatie waar Van Gaal het meest trots op is.

Dat is de landstitel die hij in 2009 won met AZ, vertelde Van Gaal maandagavond tegen ESPN na het ontvangen van een oeuvreprijs. 'Natuurlijk is Ajax ook een fantastische club om kampioen mee te worden, maar dat is in principe gemakkelijker. Nu niet meer, maar toen wel', stelde hij met een veelzeggende glimlach. 'Want Ajax had toen de beste jeugdopleiding.'

'Nu is dat niet meer zo, nu is dat AZ', vervolgde Van Gaal, doelend op het grote aantal talenten dat de laatste jaren doorbrak bij de Alkmaarders. Bij Ajax blijven die de laatste jaren uit, nadat de club in het seizoen 2018/19 met een mix van ervaren aankopen en jonge talenten nog de halve finale van de Champions League haalde.

Van die succesperiode is weinig meer over. Na het vertrek van Erik ten Hag en Marc Overmars, is Ajax zoekende. Van Gaal lijkt niet gecharmeerd van het aankoopbeleid van technisch directeur Sven Mislintat. 'Nu zie je ook een vreemdelingenlegioen, dat kan eigenlijk niet. Je zou die spelers zelf moeten opleiden. Eigenlijk wat AZ nu doet.'

 

+1/-0

Je kan het die Duitser niet alleen kwalijk nemen na 2019 is het huidige beleid al ingezet !

 

+1/-0

Nou die Kroes begint pas in Maart tot dan zal Van Halst de club leiden was bij Twente ook zo'n succes.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 05 september 2023 om 15:52:

Je kan het die Duitser niet alleen kwalijk nemen na 2019 is het huidige beleid al ingezet !


Ik neem het helemaal niemand kwalijk hoor 😁

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Vuist schreef op 05 september 2023 om 19:46:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 05 september 2023 om 15:52:

Je kan het die Duitser niet alleen kwalijk nemen na 2019 is het huidige beleid al ingezet !


Ik neem het helemaal niemand kwalijk hoor 😁Haha ze geven 100 miljoen uit en het is nu 1 groot vraagteken wat het wordt. :B
Steijn is snel weg na zijn opmerkingen 100 miljoen uitgeven en dan openlijk zo ontevreden zijn LOL !

 

+1/-0

De Telegraaf heeft de loopgraven ingenomen, die gaan vol erin. En zoals altijd, er is geen enkele nuance meer te bedenken. Of Ajax vanaf links- of rechtsom gaat, het wordt sowieso afgefakkeld.

Mike Verweij gaf gisteren aan welke spelers Steijn had willen halen, maar als die allemaal waren gekomen had Mislintat zijn werk ook niet goed gedaan.

Allemaal spelers zonder restwaarde, spelers die 'bekend' zijn en waarvoor een TD geen groot netwerk en diamantenauge hoeft te bezitten. Daarnaast, het zijn allemaal spelers die (waarschijnlijk) een godsvermogen willen verdienen. En kan Ajax die salarissen betalen zonder CL-inkomsten?

De staat van Ajax is in alle geledingen problematisch. Jan van Halst als (tijdelijke) Algemeen Directeur, omdat AZ aan het concurrentiebeding van Alex Kroes vasthoudt. Een RvC die niets met voetbal heeft. Een Technisch Directeur die nu al op voet van oorlog staat met de hoofdtrainer. Maurits Hendriks.

Heerlijk, laat de Telegraaf maar stoken...

 

+1/-0

Zaakwaarnemer Rob Jansen heeft verwoestend uitgehaald naar Ajax en met name technisch directeur Sven Mislintat. Het is niet de eerste keer dat de belangenbehartiger van onder andere John Heitinga en Edwin van der Sar dat doet. Dit keer haalt hij echter de gehele club door de mangel.

"Voor Ajax is dit de aller aller slechtste periode in de geschiedenis van de voetbalclub, by far", vertelt Jansen in de podcast KieftJansenEgmondGijp. "Alles wat Johan Cruijff en Ajacieden van die club hebben opgebouwd, dat DNA is volledig weg. Niets meer van over, helemaal kapot."

Ook de aankopen van Mislintat vindt Jansen van een bijzonder laag niveau. "De academie kan je sluiten voorlopig, want Mislintat heeft zoveel jonge spelers gekocht dat je geen jeugd meer nodig hebt. Oude spelers heeft hij een contract van vijf jaar gegeven dus die zijn onverkoopbaar. Niemand kent die spelers. Het is totaal wanbeleid."

Jansen gaat verder met de toezichthouders die de transferzomer van Mislintat hebben toegestaan. "Hoe kun je als club een nieuwe raad van commissarissen hebben, die dit dus toestaat. Dan stel je een Duitser aan die een totale nobody is in de voetbalwereld. Die is aangesteld door Maurits Hendriks. Voetbalachtergrond nul, Ajax-DNA nul, de club is weer terug bij af."

Oplossing
Bij een vraag van tafelgenoot Wim Kieft over Klaas-Jan Huntelaar, zie Jansen de oplossing. "Als ze voor Mislintat hadden gezegd, we gaan het intern oplossen. Huntelaar gaan we dan opleiden en die krijgt tijd. Heitinga blijft gewoon zitten waar hij zat, want hij is Ajax. Als ze niet over die drie wedstrijdjes gezeurd hadden, dan had de club deze ellende nooit gehad."

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 65 66 67 68 69

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax