Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 65 66 67 68 69

Einde Ten Hag??? Loopt echt alles GOED te praten. Weet het niet meer.

 

+1/-0

Heeft wel wat krediet na vorig jaar, maar dat verliest hij nu wel snel. Interviews met hem waren altijd al tenenkrommend maar nu wordt het schrijnend en hij kan helemaal niet tegen kritiek.

 

+1/-0

Laat ten Hag maar zitten. Gaat 020 mooi punten kosten. Prima voor Feyenoord. Ten Hag doet er toch altijd al veel te lang over om het ideale team te vinden. Laat hem na het vertrek van spelers en die blessures nog maar wat langer zoeken.

 

+1/-0

Trainer zijn in een crisis , wanneer de spelesgroep je langzaam zat wordt en je het niet 1 2 3 omgedraaid krijgt, dat is wanneer je kan aantonen dat je echt het vak beheerst. Ten Hag is een beperkte trainer, een zeikerd met zwakke sociale vaardigheden. Als die de kleedkamer verliest krijgt die ze niet meer terug. Hyballa zou een goeie trainer voor ajaks zijn. Grote snavel weinig inhoud.

 

+1/-0

Ik ga er maar eens goed voor zitten vanavond :-)

Maar toch: ze zullen inmiddels toch wel wakker zijn en alles geven vanavond. Ook in dramatische vorm zouden ze Utrecht moeten kunnen bedwingen. liever dat ze zondag wat punten verspelen

 

+1/-0

Lekker hoor, breekbaar ploegje.

 

+1/-0

Die commentator van Fox is zo verdrietig. Aandoenlijk gewoon.

 

+1/-0

Schijnt dat de KNVB deze halve finale nu ook in twee wedstrijden wil laten spelen, in het belang van het Nederlandse voetbal.

 

+2/-0

Wel geinig voor John van den Brom zou ongeschikt zijn voor ajax. De Telegraaf gaat nu echt los haha.

 

+1/-0

Coronavirus treft trainersstaf Ajax. Poulsen, assistent-trainer heeft net als twee andere stafleden te horen gekregen dat hij tot vrijdag 13 maart thuis moet blijven. Het betreft een preventieve maatregel.

 

+1/-0

Domme Friezen, ajax was tepakken. Nou ja ze moeten nog naar Utrecht en Rotterdam.

 

+1/-0

meteen al weer praatjes, die ten Hag.
'we hebben hard gewerkt, en dan komt het vanzelf naar je toe'
nou, met een beetje meer geluk was het vanzelf naar de Friezen toe gekomen.
(en naar de West-Friezen dus eigenlijk)

 

+1/-0

Als wij hier niet van weten te winnen, kunnen we net zo goed een andere sport gaan beoefenen. Een goede keeper en als Ziyech in vorm is hij ook erg goed maar voor de rest is het puur brandhout.

 

+1/-0

Lol, alsof er wij er zoveel van kunnen.

 

+1/-0

ach er komt steeds meer voetbal in

 

+2/-0

Yup maar het merendeel is pure middelmaat. Alleen Berghuis, Senesi en Kokcu zijn Feyenoordwaardig. De rest niet.

 

+1/-0

Wat is dan Feyenoord waardig ? Als je 12e hebt gestaan , en absoluut niet voor het eerst in je bestaan . Zeer slechte eindklasseringen als 6e of 10e vrij normaal zijn de afgelopen 30 jaar. Je bijna altijd verliest van Ajax behalve dit jaar want Dickie wil ook in de galerij der winnaars ? Wat zijn we toch weer blij na zo'n voorspelbare overwinning. . .

Tis zo'n lachwekkend begrip dat zogenaamde " Feyenoord waardig "

 

+1/-0

Eens het niveau moet veel meer omhoog. En het spel moet beter en moet je kritisch blijven volgen.

De bewierookte Senesi faalde nog opzichtig onder stam. Of is iedereen dat weer vergeten? Hij heeft geen snelheid en kan niet met ruimte in zijn rus spelen. Onder Advocaat lijkt Botteghin ook weer ene goeie verdediger... Dat zegt genoeg.

Kokcu heeft talent maar is er nog lang niet. passing te inaccuraat en te trage handelingssnelheid en rendeert niet scoort nauwelijks en heeft een zwak schot. Hij heeft talent en het kan en goeie speler worden. Maar wees eerlijk zou hij in de basis staan bij 020? ik denk het niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 08 maart 2020 om 18:05:

Yup maar het merendeel is pure middelmaat. Alleen Berghuis, Senesi en Kokcu zijn Feyenoordwaardig. De rest niet.Wat is middelmaat, je doet gewoon mee om de dubbel als enige van de vier top teams. Overigens werd ajax nog kampioen paar jaar geleden met zes punten achter op psv en 5 achter op az vergelijkbaar met nu dus.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 8 maart 2020, 21:26:53.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 65 66 67 68 69

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax