Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Vandaag was er echt geen bal aan'

31 oktober 2021 15:00

Bryan Linssen gaf in gesprek met ESPN aan een heel gefrustreerde middag gehad te hebben. "Je hebt wel eens wedstrijden die je verliest waar je niet over wil praten. Nu win je, maar daar wil ik ook niet te veel woorden aan vuil maken", aldus Linssen.

Volgens de aanvaller was er echt geen bal aan. "Om een leuke wedstrijd neer te kunnen zetten, heb je twee teams nodig", zo gaf hij aan. "Nu klink ik heel negatief en dat bedoel ik niet zo richting Sparta, want zij spelen voor hun een prima wedstrijd. Ze zijn niet heel gevaarlijk geworden, maar ze zijn toch vervelend en dan hoeft er maar eentje fout te vallen."

Linssen ging verder: "Ze hadden het verder heel erg onder controle en wij eigenlijk ook wel. Alleen ze spelen heel ver terug en iedere bal die ze krijgen trappen ze direct weg. De enige kans die ik krijg moet dan zitten, maar dat lukt dan niet en dat is vervelend. Niet iedere bal kan er natuurlijk in gaan, maar je baalt er wel van."
Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan espn klink sparta vuil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 4x je inleg terug als Feyenoord wint van Fortuna Sittard en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane afc alireza bijlow boosters burgzorg danall derksen drama fortuna geertruida gemak gister hanegem heertjes heracles kuijt lichamelijk mischien nelson nijhuis pedersen pitbull ramesoe sinesterra sinisterra slot toornstra vakkiek var