Transparent
Inloggen
Sluiten

Kabinet: 'Vanaf 1 juli mogelijk weer evenementen'

19 maart 2021 13:08 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Kabinet: "Vanaf 1 juli mogelijk weer evenementen"; image source: Pro Shots

De NOS weet te melden dat het vanaf 1 juli weer mogelijk kan zijn om evenementen te pallen in Nederland. Het demissionare kabinet heeft laten weten dat organisatoren van onder meer sportwedstrijden weer kunnen beginnen met het maken van plannen voor na die datum. Mochten evenementen toch niet door kunnen gaan ontvangen de organisatoren een soort annuleringssubsidie van de overheid.

Omdat naar verwachting in juli iedereen vanaf 18 jaar ingeënt is of de eerste prik heeft gehad verwacht het kabinet dat er vanaf 1 juli meer mogelijk is, al blijft het nog altijd onzeker. Ook positieve ervaringen met de fieldlabs zijn voor het kabinet aanleiding om met deze regeling te komen.

Meer op NOS.nl
Tags

kabinet annuleringssubsidie demissionare fieldlabs nederland nos overheid pallen prik regeling sportwedstrijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.135 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat asielzoekers bedrijfsleven belastingdruk bestlander bewuster bezuinigingen bozenik danall gedachtengoed hanegem kabinet kamerlid middelmaat nederland nederlanders omtzigd pvda regeren regering rutte tegenmacht utrecht verkiezingen verminderd vvd willykment wyniasweek ziektekosten