Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Sam Larsson hervatten groepstraining'

4 september 2019 12:10 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Sam Larsson hervatten groepstraining"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Sam Larsson woensdagochtend met de groep hebben kunnen trainen. Jørgensen en Toornstra hebben vanwege blessures nog geen wedstrijd kunnen spelen dit seizoen, maar Feyenoord hoopt over anderhalve week tegen ADO Den Haag over het duo te kunnen beschikken. Larsson zou dan ook weer beschikbaar moeten zijn.

Ridgeciano Haps trainde woensdagochtend binnen, terwijl Luciano Narsingh ook ontbrak. Verder ontbreken er enkele spelers vanwege interlandverplichtingen.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

larsson toornstra groepstraining ado haps narsingh ridgeciano rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

4 jaar geleden
Wat is er nu precies gedaan aan de blessure van Jörgensen? Ik vrees dat er weer voor rust is gekozen ipv een ingreep en dat hij al snel weer uitvalt. Ik blijf het qua moment opvallend vinden dat hij eerst onverwachts bijtekent en dan ineens blijkt hij zodanig geblesseerd te zijn dat hij niet kan starten. Dat we vervolgens in augustus wel een hele bak verdedigers hebben gehaald en geen enkele spits geeft al aan dat we (Troost) ons al hebben neergelegd bij een bijrol dit seizoen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer