Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord na hoger beroep competitieduel met leeg Vak S

25 juli 2019 14:36 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord na hoger beroep competitieduel met leeg Vak S; image source: Pro Shots

Feyenood zal het competitieduel tegen AZ moeten afwerken met een leeg Vak S. Dat meldt de club via de officiële website. Daarnaast ontvangt Feyenoord een boete van € 15.000 euro. Reden voor de straf is het afsteken van vuurwerk tijdens de bekerwedstrijd tegen Ajax.

Aanvankelijk had de tuchtcommissie nog geëist dat ook de vakken R en T een wedstrijd leeg moesten blijven. Feyenoord ging hiertegen in beroep, waardoor de Commissie van Beroep betaald voetbal nu tot deze straf is gekomen.

Het is mogelijk dat de straf tijdens een andere wedstrijd zal gelden. Indien het duel tegen AZ naar een andere datum wordt geplaatst, wat het geval zal zijn indien Feyenoord en/of AZ de vierde voorronde van de Europa League behaalt, zal de straf gelden tijdens de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op 15 september.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

beroep ado behaalt bekerwedstrijd feyenood hiertegen tuchtcommissie vakken vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik wacht nog steeds op een schokkende straf voor ajakkes mbt de schokkende gebeurtenissen tijdens de o19 kampioenswedstrijd. Je kunt niet menen dat de thuiswedstrijd zonder publiek de enige straf was? Ik wacht bij wijze van spreken ook nog steeds op een passende straf voor de mishandeling toen van van Persie en Acuna maar goed dat is inmiddels helaas verjaard.... Toen mbt onze spelers op het veld, nu familieleden, wat is de volgende stap als er geen passende straffen worden uitgedeeld voor de nationale troetelclub? Een aanslag op een speler in de kleedkamer (is de broer van summerville voor ajakkes?) of nog erger, thuis....?
+2/-0

5 maanden geleden
Ik ben het eens met die straf.

Kijk , 20 jaar geleden deed ik zulke rare fratsen ook zoals die Feyenoord supporters uit die vakken hebben gedaan. Lachte ik erom , dat er weer mensen gedupeerd zouden gaan worden naderhand was maar een bijzaak. En als ik dan nu midden 40 ben , dan laat die goede supporters maar onder de 'slechte' lijden is mijn redenatie. Is absoluut niet verkeerd,een paar weken geleden heb ik er al iets over gezegd.

Zo gaat het toch altijd , waarom nu dan ook niet ?
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arnesen arrow backs berghuis bodegom dirkteur fer hanegem jorien koevermans kuip marsman narsingh porto rangers realist rente socrates teduur toornstra topper trillen verbouwing vertraging yep yoda zinloos