Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord vreest wedstrijd zonder publiek vanwege vuurwerk'

27 maart 2019 08:28 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Feyenoord vreest wedstrijd zonder publiek vanwege vuurwerk"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat de clubleiding van Feyenoord bang is dat het een wedstrijd zonder publiek moet gaan afwerken. Eerder kreeg het al een straf dat het een wedstrijd (thuis tegen sc Heerenveen) met een leeg vak S moet afwerken, maar er loopt nu nog een onderzoek vanwege het afsteken van vuurwerk in de bekerwedstrijd tegen Ajax.

Feyenoord hoopt dat het slechts een geldboete zal krijgen, maar vreest voor een veel zwaardere straf. Volgens het AD is het daarom zelfs mogelijk dat de afscheidswedstrijd van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst in een leeg stadion gespeeld zal gaan worden. De clubleiding gaat er niet vanuit dat er vanuit de KNVB enige clementie getoond zal worden.




Tags

vuurwerk afscheidswedstrijd bronckhorst clementie heerenveen knvb persie zwaardere

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Tja.. Gaat er misschien nu eindelijk eens een lampje branden bij die supporters die er maling aan hebben? Oproep aan alle goedwillende supporters, stop die gekken!!!. Die idioten helpen Feyenoord naar de kloten!!
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki