Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Utrecht - Feyenoord gefloten door Serdar Gözübüyük

26 maart 2019 12:03
Foto: Pro Shots

FC Utrecht - Feyenoord gefloten door Serdar Gözübüyük; image source: Pro Shots

Serdar Gözübüyük zal aanstaande zondag de scheidsrechter zijn als voor Feyenoord de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma staat. Het wordt de vijfde keer dat hij dit seizoen scheidsrechter is bij een wedstrijd van Feyenoord. In de Eredivisie floot hij de thuiswedstrijden tegen Vitesse en PSV, die beiden met 2-1 werden gewonnen. In de TOTO KNVB Beker floot hij de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en ook was hij scheidsrechter bij de Johan Cruijff Schaal wedstrijd tegen PSV aan het begin van het seizoen. Feyenoord was toen na strafschoppen te sterk.

Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als de VAR.




Tags

serdar utrecht knvb eredivisie fortuna kerkhof var vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed gefloten deze keer. Maar het was weer zwaar ondermaats van onze kant. Clasie, Vilhena, Vermeer, Martina, ongelooflijk wat een waardeloos niveau. Toornstra ook geen schim meer van weleer, evenals Jorgensen. Het wordt nog een klote einde van dit baggerseizoen. We zijn weer terug bij af. 4e plaats is zelfs nog in gevaar. Schande! Hoe heeft het zo ver kunnen komen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg