Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Transfergeruchten

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ié wordt gewoon bij Trab. op de training verwacht morgen

 

+1/-0

Die doelman Jakobsson heeft een helft gekeept bij O21 dus we zullen zien of hij gaat tekenen. Net als die middenvelder Mikael Tørset Johnsen.

Dit bericht is gewijzigd op 15 augustus 2020, 23:20:00.

 

+2/-0

ook Meada peelde mee...onzichtbaar???

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 16 augustus 2020 om 10:04:

ook Meada peelde mee...onzichtbaar???Die jongens zijn al goed gescout voordat ze op stage kwamen, dus het oordeel hangt niet alleen af vd oefenwedstrijden. Die Silva bv was een tijd terug al in beeld.

 

+2/-0

Kut Dickie, hij weet al welke CV er gaat komen maar wil het nog niet zeggen. Heel flauw hou dan je mond tot het rond is LOL.

 

+1/-0

'Feyenoord in gesprek met verdediger Spajić'

Feyenoord is momenteel in gesprek met Uroš Spajić. De 27-jarige verdediger moet de Rotterdammers achterin gaan versterken. Spajić staat momenteel nog voor drie jaar onder contract bij FK Krasnodar en mag de club op huurbasis verlaten.

Dit meldt FeyenoordTM. Spajić komt uit de jeugdopleiding van Rode Ster Belgrado en speelde vervolgens voor Toulouse, Anderlecht en maakte vervolgens de overstap naar Rusland. De 1.88 lange verdediger speelde met Servië op het WK van Rusland.

 

+1/-0

Oud-Jougoslavische spelers hebben op de een of andere manier een grootse controle over de spelsituaties, daarbij ook nog balvaardig zijn en een traptechniek, heb ik me altijd verwonderd dat we daar nooit zijn gaan scouten. Wellicht heeft het te maken dat de spelers meer gericht zijn op Italie dan op ons warme zomerse temperatuur land. Ik hoop dat Uros aan mijn verwachtingen voldoet, want dan kan hij met Senesi een tandem vormen die defensief en offensief hun mannetje staan. Gouden tijden breken aan.

 

+1/-0

Lijkt me wel meedogenloos, heeft die servische killer uitstraling.

 

+1/-0

Helaas niet danall want onze rechts back positie is kwalitatief niet best bezet. En we we missen een kwalitatief goeie snelle linker vleugel aanvaller.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 9 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Transfergeruchten