Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Santiago Gimenez

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 23 24 25 26

open/sluit de onderstaande quote:
Het blijft voorlopig speculeren wat Giménez waard zou zijn in de markt komende zomer. En dan heb je 'daarboven' nog het bedrag wat Feyenoord 'niet kan weigeren' voor de speler. In relatie tot de interesse van Benfica werd een bedrag van 25M genoemd. Dat komt niet eens in de buurt van de waarde die hij in mijn ogen vertegenwoordigt, laat staan dat dit een bedrag zou zijn wat Feyenoord niet zou kunnen weigeren.

Maar misschien stellen wij ons de huidige financiele situatie bij de club wel te rooskleurig voor?!

Mijn inziens ligt de grens bij het dubbele van die 25M, waarvoor Feyenoord Giménez zou moeten verkopen komende zomer. Dat is een bizar bedrag, en kun je normaliter inderdaad pas vragen als hij zich komend seizoen laat zien in de Champions League.

Maar er kunnen gekke dingen gebeuren komende zomer. Antony was volgens TM.nl vorig seizoen rond deze tijd 35M waard, en hij vertrekt een half jaar later voor 95M naar Manchester. Een bedrag wat hij overigens nooit waard geweest is, volgens dezelfde website. En wat ik hem ook nooit meer waard zie worden.

In die zin echt een heel goede verkoop van Ajax.

Als zo'n situatie waarbij een club vér (20M!) boven de marktwaarde (en dan niet de marktwaarde van TM.nl) van een betreffende speler biedt bij Feyenoord zich komende zomer voordoet, kun je niet veroorloven dat te laten lopen.

 

+1/-0

Of Feyenoord moet zijn selectie doorlichten en in salaris toenemen met 15 miljoen en hoger. Pas dan kan je hogere transfersommen vragen als een speler in de markt ligt.

 

+1/-0

Al eerder geplaatst maar ik blijf erbij dat Feyenoord in de huidige markt en gezien de snelle ontwikkeling van Gimenez een bod onder de 40 miljoen niet hoeft te overwegen. We spelen volgend jaar CL en we hebben daarbij kwaliteit nodig in de voorhoede, Gimenez is hier pas net en we zitten financieel niet meer in de situatie dat verkopen noodzakelijk is. Alleen een extreem hoog bod is het overwegen waard, mits dat niet te laat in de transferzomer zal komen (of we moeten bijvoorbeeld al hebben geanticipeerd met een eventuele opvolger).

Ook op basis van de lijst argumenten die ik eerder noemde:
1. Gimenez wordt algemeen beschouwd als meest talentvolle en beste Mexicaanse aanvaller.
2. Hij heeft een enorm marketing en commercieel potentieel (iets dat door Feyenoord nog slecht wordt benut overigens).
3. De vorige beste Mexicaanse aanvaller (Lozano) werd door PSV voor ongeveer 42 miljoen verkocht en scoorde minder dan Gimenez nu bij Feyenoord.
4. Gimenez heeft vooral Europees enorm uitgeblonken, het hoogste podium. Er is alle reden om aan te nemen dat hij ook in de CL tot scoren zal komen. Er zit nog behoorlijk wat rek in waarschijnlijk.
5. Aanvallers die deze intensiteit kunnen opbrengen en scherp blijven voor het doel zijn extra veel waard.

 

+2/-0

Santiago Gimenez heeft het record van Ove Kindvall verbroken door in zeven opeenvolgende wedstrijden te scoren.

'Ik ga proberen om topscorer te worden. Het is voor een spits goed om topscorer te zijn. Het is moeilijk, maar ik ga het proberen, want ik weet dat met god niks onmogelijk is.'' De spits zijn van Feyenoord ziet Gimenez als een grote eer. ''Het is geweldig! We zijn als een familie en kennen elkaar, we weten wat we moeten doen. De trainer geeft goede instructies om de wedstrijden te winnen en denken alleen aan de volgende wedstrijd.''

 

+1/-0

Ik hoop dat hij het volgende seizoen de topscorer van de Eredivisie is.

 

+1/-0

HELDEN!

forumillustratie

 

+2/-0

Santi laat zich nu vertegenwoordigen door zijn vader, zijn Argentijnse agent is vertrokken. Die laat zich niet gekmaken door geld denk ik en wil gewoon het beste voor zijn zoon.

forumillustratie

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 06 mei 2023 om 13:39:

Santi laat zich nu vertegenwoordigen door zijn vader, zijn Argentijnse agent is vertrokken. Die laat zich niet gekmaken door geld denk ik en wil gewoon het beste voor zijn zoon.

forumillustratie
Al het geld in eigen zak houden kan ook een overweging zijn..

Snap eigenlijk ook niet dat er na een half seizoen in de basis hij opeens niet meer houdbaar is ofzo.
Maakt 1 goal per wedstrijd en dan stopt het en de grote wedstrijden mag zich meer laten zien.
Dat is de volgende stap en heb er alle vertrouwen in dat we die gaan zien volgend seizoen.

 

+1/-0

Anastasios Douvikas FC Utrecht 16
Sydney van Hooijdonk sc Heerenveen 16
Xavi Simons PSV 15
Santiago Giménez Feyenoord 14

 

+1/-0

Zou mooi en verdiend zijn als de beste spits van de eredivisie ook topscorer wordt. Het zit er op zich nog in.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 07 mei 2023 om 18:08:

Zou mooi en verdiend zijn als de beste spits van de eredivisie ook topscorer wordt. Het zit er op zich nog in.Denk dat het gaat gebeuren, is een klein dingetje in het groter geheel maar leeft wel binnen de spelergroep ze gunnen het hem echt! Zou mooi zijn als Kokcu hem de bal geeft mocht er nog een penalty komen, knipoog ook naar eerder dit seizoen.

Dit bericht is gewijzigd op 7 mei 2023, 22:58:09.

 

+1/-0

'Italiaanse topclub spreekt af met zaakwaarnemers Giménez'
Vandaag, 22:45 uur
De zaakwaarnemers van Feyenoord-spits Santiago Giménez hebben een meeting achter de rug met de directie van AC Milan. De Italiaanse krant Calcio Mercato meldt dat AC Milan zeer geïntereseerd is in de diensten van de Mexicaan. 'Vandaag was er een ontmoeting tussen de directie van Rossoneri en de zaakwaarnemers van Santiago Giménez', aldus het Italiaanse platform. De interesse van de halve finalist van de Champions League komt voort uit het mogelijke vertrek van Divock Origi. De Belg kan AC Milan verlaten vanwege interesse van het Turkse Fenerbahce. De Argentijnse genaturaliseerde Mexicaan speelt een enorm goed seizoen, waarin hij 23 doelpunten maakte in 44 wedstrijden.

 

+1/-0

Wordt gewoon moeilijk om hem tebehouden, maarja dat was ook het doel van Arnesen waarde maken voor de club. Maar ook nu staat Te Kloese heel sterk.

Tottenham join list of Premier League clubs interested in Santiago Gimenez

https://www.90min.com/posts/tottenham-premier-league-clubs-interested-santiago-gimenezlink

 

+1/-0

Ik geloof nooit dat die belangstelling ook echt al wordt doorgezet.. Milan, Spurs en daar zal het wel niet bij blijven, allemaal geruchten die opduiken in deze tijd van het jaar. Maar die clubs hebben ook gezien dat hij internationaal nog tekort komt. Tegen Roma kwam hij er niet aan te pas. Lijkt mij dat als Feyenoord Slot en Kocksu verkoopt voor een miljoentje of 50 dat de noodzaak om Santi te verkopen er helemaal niet is, heeft natuurlijk ook te maken wat er in zijn contract staat en dat is geloof ik wel een bijzondere constructie met dat gedeeld eigenaarschap.

 

+1/-0

Als het aan Te Kloese ligt gaat er niemand weg, wat dat betreft is hij toch duidelijker als zijn voorgangers heeft gewoon gezegd dat hij ervanuit gaat dat Slot, Gimenez blijven en dat hij bij Kokcu HEEL hoog in de boom gaat zitten.

 

+1/-0

Te Kloese wants to see Santi Giménez with Feyenoord in the Champions League
The president of Feyenoord stressed that the Mexican has adapted spectacularly to the team and that "he is a professional, he works like nobody else".
BY::
JAMIE BERNAL
POSTED MAY 23, 2023 – 12:44 PM EDT | UPDATED MAY 23, 2023 – 12:44 PM EDT

Santiago Giménez has completed a brilliant campaign with Feyenoord, winning the Eredivisie title with the Rotterdam club and being one of the top figures with 23 goals so far in his first campaign .

The Mexican striker has been a key player in the team since his arrival and has adapted to the squad in a great way, as stated by the team's president, Dennis Te Kloese .

“If the truth is I did very well (Santi). I remember last summer when the talks began, as I have known him for a long time and I know that at some point he needed this step of coming to Europe... and he adapted spectacularly, he is super professional, he works like no one else and you can see that it paid off. He has a huge career yet to go, but I think today's moment and the people who really love him here in Rotterdam,” Te Kloese said exclusively with TUDN's Adrián Esparza .

Regarding the future of 'Bebote', who has aroused the interest of several European clubs, Te Kloese was blunt: "I want to see him in the Champions League with Feyenoord next year", revealing that his wish is that the former striker of Cruz Azul stays on the team.

Te Kloese also thinks that this great season by Santi Giménez can also open the door for more Mexicans at Feyenoord.

“We continue to see, I know the market very well, obviously, and this has been a success so far. , so that's how surely we will continue to see and hopefully more will continue, ”said the manager.

THE GREAT CHALLENGES OF FEYENOORD
Dennis Te Kloese appreciated the great season for Feyenoord, who won the local league and reached the Europa League Quarterfinals , and is already thinking about the challenges for the following season.

“Next season the challenges are going to be very big, obviously. In the first place because we enter the Champions League directly, and the truth is that we are going to think about it in a few days, but in the meantime we are going to enjoy ourselves a bit”, stated the president of the Rotterdam club.


Finally, the manager referred to the title achieved in the Eredivisie and also to the great campaign that the club completed.

“I think it is the club that attracts the most emotion in people. It is something incredible, the truth is that the year we have lived with an almost new team, between the Cup, the Europa League, and now the league has been spectacular. Today they already saw it, it is a truly unique public, the fans that it leads and it is a great result that we are going to enjoy for a few days ”, he pointed out.

https://www.tudn.com/futbol/dutch-eredivisie/te-kloese-quiere-ver-a-santi-gimenez-con-el-feyenoord-en-la-champions-leaguelink

Dit bericht is gewijzigd op 25 mei 2023, 14:21:24.

 

+1/-0

https://www.voetbalnieuws.nl/nieuws/31111/feyenoord-duidt-opstartprobleem-gimenez-werken-aan-controle-over-romp-en-bekken.html?utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&a
mp;utm_campaign=Headliner.nl


Wel interessant , van mij mogen dit soort zaken eerder gedeeld worden.
Niet dat we er recht op hebben maar dat weerhoudt mij in het begin wat minder te roepen waarom bv deze speler niet eerder een basisplaats heeft :B

Wel goed om te zien dat Feyenoord echt op alle vlakken een topploeg word en niet alleen de supporters of het stadium ofzo.

Ben wel klaar om keer kampioen te worden direct na een kampioenschap.

 

+1/-0

Atletico zit er aan tedenken om hem nu al tekopen maar dan nog een jaar bij Feyenoord testallen om zo ervaring op te doen in de Champions League en voor te bereiden op een hoger niveau.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 09 juni 2023 om 14:14:

Atletico zit er aan tedenken om hem nu al tekopen maar dan nog een jaar bij Feyenoord testallen om zo ervaring op te doen in de Champions League en voor te bereiden op een hoger niveau.Ik vind Gimenez een geweldige spits voor ons, dus ik hoop dat hij langer blijft. Maar mocht het uitdraaien op een verkoop (wat best wel eens een transfer record zou kunnen worden, hoger dan het bedrag dat Feyenoord voor Kökcü toucheert), dan vraag ik me af of dit de beste constructie is voor Feyenoord.

In principe vind ik dat Feyenoord zo min mogelijk huurspelers moet hebben, al helemaal op de meest waardevolle posities in je elftal. De spits is in principe de meest waardevolle positie en daar zie ik het liefst een speler die eigendom is van Feyenoord.

Lastig dilemma, want Gimenez is al gewend aan Slotbal en verhoogt onze sportieve kansen op een nieuw kampioenschap en succes in de CL. Maar tegelijkertijd geloof ik ook dat er genoeg andere spitsen zijn met dezelfde potentie (of meer) en restwaarde, die Gimenez zouden kunnen vervangen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 26 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 23 24 25 26

Feyenoord Forum » Spelers » Santiago Gimenez