Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Santiago Gimenez

Deze normale topic is open en bestaat uit 25 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 22 23 24 25

Wat een geweldenaar zeg. Ik vermoed dat er nog behoorlijk wat rek in zit ook. Hoop dat we nog een jaartje van hem kunnen genieten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willem van Hanegem looft Santiago Giménez: ‘Hij kan Feyenoord een heleboel miljoenen opleveren’
PODCAST
Willem van Hanegem stelt dat Feyenoord geen angst moet tonen, zijn eigen spel moet gaan spelen en dat de koploper kán winnen van Ajax komende zondag. De slechte resultaten van de Rotterdammers in de Johan Cruijff Arena in het recente verleden ziet hij niet als een belemmering, zo zegt Van Hanegem in de nieuwe aflevering van de AD Willem & Wessel podcast tegen Wessel Penning. ,,Al verlies je 50 jaar achter elkaar dan kan je nu gewoon weer een keer winnen hoor’’.

Sportredactie 17-03-23, 16:26 Laatste update: 17:43
,,Het mooiste wat je als speler kan doen, is dit soort wedstrijden spelen”, aldus Van Hanegem over de Klassieker. De titelstrijd is nog niet beslist na zondag, maar Feyenoord moet volgens Van Hanegem vooral niet verliezen: ,,Het doelsaldo speelt ook nog, dus je moet zorgen dat je niet verliest en je hoéft ook helemaal niet te verliezen.”

Het advies van Willem aan de spelers van Feyenoord is simpel: ,,Een ding moet je nooit laten voelen, dat je angst hebt. Ga gewoon spelen, je staat niet voor jan (die met de korte achternaam red.) al heel lang bovenaan dus je hoeft niet in je schulp te kruipen.’’

AZ is Europees kwartfinalist nadat de Alkmaarders donderdagavond Lazio wisten uit te schakelen in de Conference League en dat verdient volgens Van Hanegem een groot compliment. ,,AZ was heel leuk om te zien, en ze hielden zich erg knap en gemakkelijk staande tegen een vervelend Lazio.’’

Lazio stelde hem wel teleur. ,,Ze kunnen best aardig voetballen, maar maakten veel gemene overtredingen en de scheidsrechter deed daar ook niks aan. Des te knapper hoe gemakkelijk AZ het over de streep getrokken heeft.’’ De jeugd heeft de toekomst en de pluim van de week gaat deze week dan ook naar de 18-jarige Wouter Goes, niet verrassend speler van dit AZ. ,,Geweldige hoe die jongen zich in dat elftal speelt en na een foutje zijn hoofd omhoog houdt en goed door speelt. Nu moet hij de foutjes nog wel uit zijn spel zien te halen.’’

Erling Haaland en Santiago Giménez
Erling Haaland maakte 5 goals voor Manchester City, dat met 7-0 RB Leipzig wist uit te schakelen. Van Hanegem blijft echter niet thuis voor de Noorse spits. ,,Als die morgenavond speelt, ga ik niet denken dat moet ik zien. Er zijn er geweest die veel beter konden voetballen.”

Het gaat ook over een andere jonge spits. Van Hanegem verwacht veel in de toekomst van Feyenoord spits Santiago Giménez (21). ,,Hij kan een topspits worden, en een heleboel miljoenen opleveren voor de club, dat hoop ik tenminste.”

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 17 maart 2023 om 16:09:

Wat een geweldenaar zeg. Ik vermoed dat er nog behoorlijk wat rek in zit ook. Hoop dat we nog een jaartje van hem kunnen genieten.


Dat heb ik ook bij deze jongen. Die speelt straks bij een hele grote club net onder de absolute top. Hij mag alleen nog wat beter worden met het voetenwerk (dribbelen) in de kleine ruimte. Absoluut nog niet verkopen deze zomer als hij met Feyenoord een seizoen CL speelt is hij heel veel waard.

 

+1/-0

Las dat hij het erg moeilijk had de eerste maanden soort van heimwee naar Mexico. Zoveel mogelijk Sombrero's en Mexicaanse vlaggen zal hem nog meer helpen.

 

+1/-0

Hij scoorde supersnel in de klassieker het oude record stond op Koeman in de jaren 90, maar Slot vond hem beter in de 2e helft.

 

+1/-0

Goeie spits hoor. Nog een jaartje blijven en dan een mooie volgende stap maken.

 

+1/-0

Vijftien goals voor Feyenoord, gaat mischien wel de 25 halen sowieso nog 11 wedstrijden met kans op meer.

 

+1/-0

Hij zegt zelf dat hij na de 0-1 richting de Mexicaanse vlag wilde, maar al snel merkte dat dit niet verstandig was. Het was dus geen provocatie, al werd dat geloof ik wel zo opgevat.

Wat een geweldige speler, ik vond hem wéér ijzersterk. Ik val behoorlijk in herhaling inmiddels, door dat te stellen. Het zij zo. Laat me dat maar na iedere wedstrijd zeggen. IJzersterk.

 

+1/-0

'Benfica-trainer Schmidt volgt Gimenez nadrukkelijk'

Gewoon nog minimaal één seizoen blijven. Volgens mij heeft Giménez niet de intentie om te vertrekken, maar als er 'an offer you can refuse' komt kunnen zowel de club als de speler daar wellicht anders over gaan denken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 21 maart 2023 om 11:31:

'Benfica-trainer Schmidt volgt Gimenez nadrukkelijk'

Gewoon nog minimaal één seizoen blijven. Volgens mij heeft Giménez niet de intentie om te vertrekken, maar als er 'an offer you can refuse' komt kunnen zowel de club als de speler daar wellicht anders over gaan denken.Scouts in heel Europa houden hem in de gaten, maar hij en zijn vader ook vinden dat hij eerst nog beter moet worden en op dit moment zit hij bij een perfect team dat vecht om de prijzen hij is nog geen jaar in Europa.

 

+1/-0

Ben ook echt wel blij met hem hoor maar nog lang niet waar hij hoort te zijn voor hij weer weggaat.
Als je hem nu verkoopt krijg je hopelijk iets in de 15 miljoen schat ik in maar meer toch niet.
Als hij 2/3 jaar blijft moet dat bedrag toch wel x3 gaan.
Dat snelle verkopen is nu toch wel voorbij hoop ik.

 

+1/-0

Ik ga dit voor het eerst over een Feyenoord speler zeggen. Wat mij betreft hoort de vraagprijs voor Gimenez niet lager te zijn dan 50 miljoen. Een aantal argumenten voor deze vraagprijs, niet limitatief tot onderstaande punten:
1. Gimenez wordt algemeen beschouwd als meest talentvolle en beste Mexicaanse aanvaller.
2. Hij heeft een enorm marketing en commercieel potentieel (iets dat door Feyenoord nog slecht wordt benut overigens).
3. De vorige beste Mexicaanse aanvaller werd door PSV voor ongeveer 42 miljoen verkocht en scoorde minder dan Gimenez nu bij Feyenoord.
4. Gimenez heeft vooral Europees enorm uitgeblonken, het hoogste podium. Er is alle reden om aan te nemen dat hij ook in de CL tot scoren zal komen. Er zit nog behoorlijk wat rek in waarschijnlijk.
5. Aanvallers die deze intensiteit kunnen opbrengen en scherp blijven voor het doel zijn extra veel waard.

 

+1/-0

Feyenoord hoeft ook niet meer direct teverkopen hé, dat was vorig seizoen anders toen konden ze die 15 miljoen voor Aursnes wel gebruiken.
CL levert tientallen miljoenen op dus als ik Te Kloese was zou ik alles op alles zetten om het huidige team bijelkaar tehouden, zelfs Kokcu en Geertruida alleen als er bedragen komen vergelijkbaar met Gakpo. Met een transfersom van circa 50 miljoen euro was hij de duurste uitgaande transfer ooit voor PSV.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 21 maart 2023 om 13:22:

Hij heeft een enorm marketing en commercieel potentieel (iets dat door Feyenoord nog slecht wordt benut overigens).Nu zit je nog aan de fanshops vast straks met Castore wordt het makkelijker voor Mexicaanse fans. Hun producten worden verkocht in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Zie ook RB Racing met Perez.

 

+1/-0

Huidige team, inclusief Slot, bij elkaar houden zou heel erg mooi zijn, maar we raken sowieso 3 huurlingen kwijt.
-Rasmussen is als matige inval verdediger gemakkelijk te vervangen.
-Idrissi's kans volgend jaar is veel kleiner. Ik verwacht niet dat 1) Sevilla water-bij-de-wijn gaat doen om zo een voor Feyenoord acceptabele transfersom te krijgen en 2) Idrissi veel salaris wil inleveren t.o.v. zjn Sevilla salaris.
-Szymanski ik heb nog wel de hoop dat CSKA. gezien de situatie waarin ze zitten, wel bereid is om hem voor minder te laten gaan dan in de clausule is afgesproken. Aan de andere kant zal er voor Szymanski veel Europese belangstelling zijn. Het is te hopen dat hij het hier enorm naar de zin heeft en graag met dit team de CL in wil.

 

+1/-0

Szymanski verdient een gigantisch salaris in Rusland, wat Feyenoord niet snel zal betalen. Los van het feit of Feyenoord de 10M wil betalen, of minder; het zal heel lastig zijn om er met de speler zelf uit te komen. Het kan nog zo’n verstandige gozer zijn die ‘iets’ voelt voor Feyenoord inmiddels; die gaat geen contract tekenen voor de helft van het salaris wat hij elders kan verdienen. En ik denk dat er genoeg clubs zijn die hem inmiddels in de gaten houden, die hem meer kunnen bieden…

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 21 maart 2023 om 19:33:

Szymanski verdient een gigantisch salaris in Rusland, wat Feyenoord niet snel zal betalen. Los van het feit of Feyenoord de 10M wil betalen, of minder; het zal heel lastig zijn om er met de speler zelf uit te komen. Het kan nog zo’n verstandige gozer zijn die ‘iets’ voelt voor Feyenoord inmiddels; die gaat geen contract tekenen voor de helft van het salaris wat hij elders kan verdienen. En ik denk dat er genoeg clubs zijn die hem inmiddels in de gaten houden, die hem meer kunnen bieden…Te Kloese zal vast een poging wagen, denk dat hij met zijn uitstraling best wat indruk kan maken bij die Russen. Maar het ligt ook aan de speler zelf natuurlijk zagen we ook met Til.
Overigens heb ik weinig over die goal gehoord zondag dat was ook grote klasse hoe die hem inschoot en nog maar 23 hé.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 21 maart 2023 om 19:50:Te Kloese zal vast een poging wagen, denk dat hij met zijn uitstraling best wat indruk kan maken bij die Russen. Maar het ligt ook aan de speler zelf natuurlijk zagen we ook met Til.
Overigens heb ik weinig over die goal gehoord zondag dat was ook grote klasse hoe die hem inschoot en nog maar 23 hé.Te Kloese heeft al eerder aangegeven dat hij zich weinig illusies maakt over de haalbaarheid van een langer verblijf van Szymanski. Helaas. Ik zou het geweldig vinden als Feyenoord hem langer aan de club willen binden.

Maar ik denk dat de situatie zo is, dat het vrijwel onmogelijk is. Qua salaris en sportief zal hij denk gemakkelijk een grotere stap kunnen zetten na dit seizoen.

 

+1/-0

Klopt kopen wordt lastig, zijn contract bij Dinamo loopt tot de zomer van 2026, maar dan mischien nog een jaar huren heeft het naar zijn zin, wss CL en kan/wil voorlopig toch niet terug. Die Russen zien ook dat hij zich hier ontwikkelt kunnen ze hem daarna alsnog verkopen.

 

+1/-0

El Bebote weet van niks van de belangstelling vanuit Portugal heeft het alleen op social media gelezen. Kan me niet voorstellen dat Te Kloese hem nu al wil verkopen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 25 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 22 23 24 25

Feyenoord Forum » Spelers » Santiago Gimenez