Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Santiago Gimenez

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Wat een geweldenaar zeg. Ik vermoed dat er nog behoorlijk wat rek in zit ook. Hoop dat we nog een jaartje van hem kunnen genieten.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willem van Hanegem looft Santiago Giménez: ‘Hij kan Feyenoord een heleboel miljoenen opleveren’
PODCAST
Willem van Hanegem stelt dat Feyenoord geen angst moet tonen, zijn eigen spel moet gaan spelen en dat de koploper kán winnen van Ajax komende zondag. De slechte resultaten van de Rotterdammers in de Johan Cruijff Arena in het recente verleden ziet hij niet als een belemmering, zo zegt Van Hanegem in de nieuwe aflevering van de AD Willem & Wessel podcast tegen Wessel Penning. ,,Al verlies je 50 jaar achter elkaar dan kan je nu gewoon weer een keer winnen hoor’’.

Sportredactie 17-03-23, 16:26 Laatste update: 17:43
,,Het mooiste wat je als speler kan doen, is dit soort wedstrijden spelen”, aldus Van Hanegem over de Klassieker. De titelstrijd is nog niet beslist na zondag, maar Feyenoord moet volgens Van Hanegem vooral niet verliezen: ,,Het doelsaldo speelt ook nog, dus je moet zorgen dat je niet verliest en je hoéft ook helemaal niet te verliezen.”

Het advies van Willem aan de spelers van Feyenoord is simpel: ,,Een ding moet je nooit laten voelen, dat je angst hebt. Ga gewoon spelen, je staat niet voor jan (die met de korte achternaam red.) al heel lang bovenaan dus je hoeft niet in je schulp te kruipen.’’

AZ is Europees kwartfinalist nadat de Alkmaarders donderdagavond Lazio wisten uit te schakelen in de Conference League en dat verdient volgens Van Hanegem een groot compliment. ,,AZ was heel leuk om te zien, en ze hielden zich erg knap en gemakkelijk staande tegen een vervelend Lazio.’’

Lazio stelde hem wel teleur. ,,Ze kunnen best aardig voetballen, maar maakten veel gemene overtredingen en de scheidsrechter deed daar ook niks aan. Des te knapper hoe gemakkelijk AZ het over de streep getrokken heeft.’’ De jeugd heeft de toekomst en de pluim van de week gaat deze week dan ook naar de 18-jarige Wouter Goes, niet verrassend speler van dit AZ. ,,Geweldige hoe die jongen zich in dat elftal speelt en na een foutje zijn hoofd omhoog houdt en goed door speelt. Nu moet hij de foutjes nog wel uit zijn spel zien te halen.’’

Erling Haaland en Santiago Giménez
Erling Haaland maakte 5 goals voor Manchester City, dat met 7-0 RB Leipzig wist uit te schakelen. Van Hanegem blijft echter niet thuis voor de Noorse spits. ,,Als die morgenavond speelt, ga ik niet denken dat moet ik zien. Er zijn er geweest die veel beter konden voetballen.”

Het gaat ook over een andere jonge spits. Van Hanegem verwacht veel in de toekomst van Feyenoord spits Santiago Giménez (21). ,,Hij kan een topspits worden, en een heleboel miljoenen opleveren voor de club, dat hoop ik tenminste.”

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 17 maart 2023 om 16:09:

Wat een geweldenaar zeg. Ik vermoed dat er nog behoorlijk wat rek in zit ook. Hoop dat we nog een jaartje van hem kunnen genieten.


Dat heb ik ook bij deze jongen. Die speelt straks bij een hele grote club net onder de absolute top. Hij mag alleen nog wat beter worden met het voetenwerk (dribbelen) in de kleine ruimte. Absoluut nog niet verkopen deze zomer als hij met Feyenoord een seizoen CL speelt is hij heel veel waard.

 

+1/-0

Las dat hij het erg moeilijk had de eerste maanden soort van heimwee naar Mexico. Zoveel mogelijk Sombrero's en Mexicaanse vlaggen zal hem nog meer helpen.

 

+1/-0

Hij scoorde supersnel in de klassieker het oude record stond op Koeman in de jaren 90, maar Slot vond hem beter in de 2e helft.

 

+1/-0

Goeie spits hoor. Nog een jaartje blijven en dan een mooie volgende stap maken.

 

+1/-0

Vijftien goals voor Feyenoord, gaat mischien wel de 25 halen sowieso nog 11 wedstrijden met kans op meer.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Feyenoord Forum » Spelers » Santiago Gimenez