Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Feyenoord bestuur

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 09 oktober 2019 om 22:14:

De grootste fout is: het aan stellen van ROB JANSEN. Die zit er niet voor Feyenoord. Die moet eruit gepleurd worden en dan z.s.m. een ECHTE TD aanstellenEn dan NIET die Arnesen. Dat zou een typische opportunistische Feyenoord-move zijn

 

+1

De keuze voor Arnesen zou echt debiel zijn. Die man is overal mislukt. Ervaring is 1 maar het moet wel goeie ervaring zijn.

 

+1

@willem van hanegem

je komt er toch niet onder uit om met makelaars te moeten omgaan. Rob jansen schijnt een goeie onderhandelaar te zijn. gebruik die kracht en zet hem voor feyenoord in bij contract onderhandelingen en bij aan en verkopen bij spelers die niet in zijn stal zitten. Verder niet naar hem luisteren. Een marsman bijvoorbeeld had je nooit moeten halen. Het probleem is vooral dat Troost zo groen is dat hij geen onderscheid kan maken wanneer je wel en wanneer je niet naar rob jansen moet luisteren en hoe je hem het beste kan inzetten. Voorbeeld is dat hij luisterde naar het management van stam (timmer en van ginkel om senesi te halen) Pure belangenverstrengeling en is nooit in jouw voordeel.

 

+1

Gewoon nog een poging wagen bij Max Huiberts maar zal dan niet eerder worden als de zomer.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Feyenoord bestuur