Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Feyenoord bestuur

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11

Zoveel intriges, machtspelletjes, media manipulatie etc..dit zou een prachtige film opleveren.

 

+1/-0

Die gaan ze ook maken. De inkomsten daarvan komen ten goede de ontwikkeling van het nieuwe stadion.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 27 januari 2020 om 10:53:

Ik vertrouw persoonlijk die VVF totaal niet. Zijn uit op macht. Van Redders naar Dictators.Voorlopig kijk ik naar wat men in de club gestoken heeft.

Blokland: Geld
Bodegom: Praatjes.

Bij VI en De telegraaf hoor je alleen maar kwade geruchten over Blokland & de VVF. Dat het ze alleen om de rente te doen is en dat ze de zogenaamde grote investeerders tegenhouden. Rara wie dat allemaal bedacht heeft en in de media verspreid? Volgens mij is Blokland een man met echt hart voor Feyenoord en v.Bodegom eentje met hart voor zichzelf.

En wie zijn die zogenaamde investeerder dan? Eerst waren het Amerikanen en nu is het "een investeerder". Lekker betrouwbaar allemaal. Hoeveel clubs zijn er niet ten onder gegaan omdat een stel onbetrouwbare buitenlanders er geld aan wilde verdienen. Twente, Ado & Roda als recente voorbeelden.

Het is weer een herhaling van de geschiedenis. GKL & Blokland hebben beide met eigen geld Feyenoord gered en uiteindelijk worden ze zwart gemaakt en moeten ze oprotten. Op het moment dat mensen hun eigen centen in de club steken willen ze zeggenschap. Dat lijkt me logisch.Maar dat zijn wel mensen met hart voor Feyenoord die als de nood het hoogst is over de brug komen. Die vertrouw ik meer dan de mensen die alleen maar mooie praatjes verkopen.

 

+1/-0

Kruip Blokland lekker in zijn hol. Die moet uitgekocht worden en wel z.s.m.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 27 januari 2020 om 13:40:

Kruip Blokland lekker in zijn hol. Die moet uitgekocht worden en wel z.s.m.Net als Van Bodegom z.s.m. weg moet?

 

+1/-0

De VvF , die in 2010 wél goed genoeg waren om Feyenoord met 40 miljoen uit de stront te trekken omdat sommige supporters van den Herik weg wilden hebben. Deze liet voornoemde erfenis terecht als dank achter. En nu is vanwege een venijnig artikel in de NRC , alles wat met de VvF te maken heeft uitgekotst. Het geheugen van de gemiddelde supporter hier is die van een goudvis .

Als men maar krijgt , dan is alles goed. Maar als ze zélf een stuiver moeten geven zijn ze nergens te bekennen. Dan kom je ze aan hun eigen geld , en dat zit goed verborgen in een kluis met een metersdik slot eromheen. Bang dat iemand er een dubbeltje van afpakt.

 

+1/-0

Kijk ook eens dit interessante filmpje op youtube van VI:
https://www.youtube.com/watch?v=A2AGTJIStEc&list=PLeautrgjrDOzj0aU-3Y-o8EegLBKfvttB&index=7link

(minuut 8:05)

Daar bespreken reporters de financiele situatie van de top 3 clubs van nl.

Uit de jaarcijfers blijkt dat Feyenoord meer verdient (zelfs in de oude kuip) in het huidige eredivisie verdien model dan PSV. Feyenoord voert dus al jaren wanbeleid.
Ook verdien je maar 2 miljoen aan transfers over in totaal 10 jaar. Wat een nog matiger transfer beleid verbloemt omdat je verkopen van eigen jeugd spelers er ook nog bij zit inbegrepen. Eigen aankopen doen is dus een enorme verliesgevende praktijk. Vergeet het dus maar dat je ergens een speler kan kopen en dan meer geld aan overhoud. Uit de cijfers blijkt duidelijk dat gemiddeld spelers aankopen verlies oplevert.

Men voert bij Feyenoord dus al jaren lang wanbeleid.

Meer geld krijgen voor je aandelen bij een partij die Feyenoord enkel ziet als investering of melk koe gaat dat echt niet verhelpen.

Dat is bestuurlijk fout denken wat tegenwoordig alles kapot maakt. Gooi er maar weer geld tegenaan...

Die zogenaamde bestuurders mogen eerst eens laten zien dat ze met het huidige budget minimaal dezelfde prestaties kunnen leveren als PSV.
Als ze dan kunnen aantonen dat ze goed beleid leveren. Goeie beslissingen nemen met het geld waar ze beschikking over hebben. Dan pas kunnen we nadenken of ze meer geld tot hun beschikking krijgen om beleid te maken.

Met de rest van die zogenaamde plannen van bestuurders waar ze om meer geld vragen verbloemen ze gewoon dat ze niks toevoegen en niks presteren.

De VVF heeft gewoon gelijk!

Geen woorden maar daden!

Kijk naar de daden die men levert niet naar de mooie woorden die men verkondigd.

De fout zit onder andere in de bestuurs constuctie van de RVC:
Wie heeft van bodegom gehead hunt? Wat voor kwaliteiten heeft hij?

Hou dus op met de RVC zijn eigen vlees te laten keuren!

Laat de VVF 2 mensen kiezen uit hun gelederen 1 bestuurder met kwaliteiten om te netwerken en liefst verstand heeft van bouw projecten die ook de voorzitter is. En 1 financiele man.

Duidelijk portefeuilles geven per rvc lid. De stem van de portefeuille houder telt dan dubbel. En de doorslag gevende stem bij gelijke stand is van de voorzitter.

Dan democratisch de 3 andere kiezen. Niet meer de rvc hun eigen gelederen laten opvullen. 1 lijst met mensen verstand van jeugd opleiding. 1 lijst met mensen verstand van technisch voetbal beleid en coaching en scouting. En 1 lijst met feyenoord prominenten. Die lijsten met kandidaten en welke kandidaat op welke positie komt kan je dan laten opstellen door verenging Feyenoord.

Mensen laten stemmen die wat aan feyenoord toevoegen, werknemers, vrijwilligers seizoenkaart houders mensen die vaak een kaartje kochten, skybox huurders etc.

Enkel dan pas is de RVC constructie weer redelijk goed opgeschoond. Door een macht die hen weer terecht wijst bij wanprestaties.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 februari 2020, 07:13:06.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 11 pagina's: 1 2 3 4 ... 7 8 9 10 11

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Feyenoord bestuur