Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Mijn God, toch niet Taylor?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Sobat schreef op 11 juni 2024 om 01:31:

Mijn God, toch niet Taylor?Natuurlijk wel, Als je ook Wijnaldum nog opstelt is dit maar een kleine stap. Vreselijk en daarom hoop ik dat ze vreselijk op hun bek gaan.

 

+1/-0

Het wordt dus Maatsen.

Maar als Koopmeiners ook nog wegvalt....Hopelijk dan Stengs. Taylor wil echt helemaal niemand

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 11 juni 2024 om 08:55:

Het wordt dus Maatsen.

Maar als Koopmeiners ook nog wegvalt....Hopelijk dan Stengs. Taylor wil echt helemaal niemand

Oh laat maar Maatsen dus haha

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 11 juni 2024, 09:36:29.

 

+1/-0

Wel lastig om hiervan een opstelling te maken hoor. Er zijn best veel gelijkwaardige spelers. Koeman zal echt een paar spelers op de bank moeten zetten die ook basisspelers kunnen zijn.

Ik denk dat ik het als volgt zou doen:

Verbruggen (maakt een prima indruk, Bijlow net fit ik snap de keuze wel)

Luts (icm Frimpong de beste optie op rechts)
De Vrij
Van Dijk
Ake (moeilijk om Van de Ven te passeren, die kan daar net zo goed staan)

Schouten
Veerman
Koopmeijners / Reijnders (vind de eerste bij zijn club net wat beter, maar lijkt me om het even, afhankelijk van wie fit is. Simons zou ook kunnen)

Frimpong
Memphis
Gakpo/Simons/Malen (een van die drie. Bij Malen zou Memphis naar links kunnen. Malen is te goed voor de bank, maar puur als linkerspits vind ik Gakpo de beste).

 

+1/-0

Maatsen is terecht, de rouw stemming over Frenkie bij NOS was wel geinig mijn inziens mis je er niet veel aan hij heeft al weken niet gespeeld.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 11 juni 2024 om 12:39:

Maatsen is terecht, de rouw stemming over Frenkie bij NOS was wel geinig mijn inziens mis je er niet veel aan hij heeft al weken niet gespeeld.Exact. Een half fitte de Jong heb je niets aan. Sowieso die hele heldenverering hangt me de keel uit, het is echt geen Robben, van Persie of Bergkamp ofzo. Media zitten op dit vlak in een hele diepe groef.

Vond het verfrissend om Veerman/Schouten/Reijnders gisteren te zien. Vaak aan Veerman geërgerd, maar moet toegeven dat ie een stap heeft gemaakt en ook opfleurt met betere spelers om hem heen.

 

+1/-0

geen vervanger voor Koopmeiners dus.

Prima eigenlijk. Zou toch zuur geweest zijn als die Taylor erbij zou komen, omdat Wieffer en Timber geblesseerd zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 11 juni 2024 om 13:16:

(...)Exact. Een half fitte de Jong heb je niets aan. Sowieso die hele heldenverering hangt me de keel uit, het is echt geen Robben, van Persie of Bergkamp ofzo. Media zitten op dit vlak in een hele diepe groef.

Vond het verfrissend om Veerman/Schouten/Reijnders gisteren te zien. Vaak aan Veerman geërgerd, maar moet toegeven dat ie een stap heeft gemaakt en ook opfleurt met betere spelers om hem heen.Ik las gisteren een discussie in de reacties op een VI-artikel waarin Memphis en van Persie werden vergeleken. Daarin werd gesteld dat zij niet veel voor elkaar onderdoen.

Het geeft mijn inziens heel duidelijk aan hoe een deel van het publiek en ook de pers de huidige Oranje spelers veel teveel kwaliteiten toedicht. Je zou kunnen beweren dat de pers geen keus heeft, ze moeten wel. Er zijn geen andere sterkhouders waarover geschreven kan worden. En als je bij voorbaat tot de conclusie komt dat Oranje géén favoriet of zelfs outsider is op basis van de individuele kwaliteiten; dan verkoop je geen blaadjes, kranten of kijkt er niemand naar je show. En het publiek vreet het op, de reacties online zijn van figuren die de vorige generatie waarschijnlijk niet eens voor de geest kan halen.

Terug naar Memphis en van Persie. Memphis kan vergelijkbare statistieken in Oranje overleggen, in vergelijking met van Persie. Maar op club-niveau komt hij nog niet in de buurt van van Persie. Om over het verschil in kwaliteit/talent nog maar te zwijgen. Waarmee ik overigens niet wil beweren dat Memphis géén talent heeft. Van Persie had alleen iets méér. In zijn rechterteen.

Memphis is géén van Persie.

De Jong is géén Sneijder. Of, god betere, Rijkaard. Hij loopt het risico bij Oranje een 'Seedorf' te worden, die ik overigens ook hoger aan sla. Een speler waarvan heel Nederland weet (denkt te weten) wat hij in huis heeft, maar wat er in het Nederlands Elftal gewoon niet uit komt.

Wat Seedorf tenminste nog had, was dat hij op club-niveau een "aardig" palmares had opgebouwd. Die heeft volgens mij op een gegeven moment tijdens zijn loopbaan ook gehad; 'Joh, zoek het uit met je Oranje. Dan win ik nog wel een paar keer extra die CL.'

 

+1/-0

Vond Derksen en Gijpie erg negatief slaat nergens op nee Nederland is geen top favoriet maar er staat toch wel een heel behoorlijk team hoor ervaring en jonge jongens op dit soort toernooien zie je juist nieuwe sterren opstaan en die heeft Oranje ook.

 

+1/-0

Nou Brobbey wordt hem ook niet meer, zo'n beer van een gozer maar fysiek is er wel iets mis als je zovaak en zo jong blessures hebt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 15 juni 2024 om 14:37:

Nou Brobbey wordt hem ook niet meer, zo'n beer van een gozer maar fysiek is er wel iets mis als je zovaak en zo jong blessures hebt.Brobbey wordt niet ‘opgetraind’ bij Ajax. De (medisch/fysiologische) begeleiding schiet daar schromelijk tekort, krachttraining is bezigheidstherapie, vaak nog facultatief ook.

Nu een lang, negatief seizoen is het voor zo’n jongen (die inderdaad ook gevoelig lijkt voor (dergelijke) blessures) wachten op een reactie van zijn lichaam…

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:Sluit me hier geheel bij aan, Memphis mag de veters van een van Persie nog niet eens strikken. Bovendien had van Persie ook de "pech" dat hij in een elftal speelde met sterren als Robben, die in de aanval niet direct aan een voorzet als eerste optie dacht. Terwijl dit huidige NL elftal niemand van dat kaliber heeft en dus de bal sneller aan een Memphis geeft. Het verschil in aanvoer is echt groot mijn inziens, dan is het ook aanzienlijk makkelijker scoren voor iemand die in de punt staat.

 

+1/-0

Koeman gaat lekker met de verkeerde spelers beginnen geen Geertruida geen Frimpong dan moet hij het later weer herstellen zo voorspelbaar.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

 Acardipane

16-06-2024 12:40:47

Koeman gaat lekker met de verkeerde spelers beginnen geen Geertruida geen Frimpong dan moet hij het later weer herstellen zo voorspelbaar.
LOL.

 

+1/-0

Haha die woutje als hij voor zijn land speelt dan gebeurt er iets in zijn bovenkamer.

 

+1/-0

De Vrij en Ake vond ik de beste aan de kant van Nederland. Met de keeper, die kon zich ook fraai onderscheiden. Knap.

Voorin moet het effectiever. Wijnaldum kan echt niet meer. Goed, zijn loopactie bij de winnende treffer was goed. Maar iedere bal die hij verder geraakt heeft was verkeerd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 16 juni 2024 om 18:46:

De Vrij en Ake vond ik de beste aan de kant van Nederland. Met de keeper, die kon zich ook fraai onderscheiden. Knap.

Voorin moet het effectiever. Wijnaldum kan echt niet meer. Goed, zijn loopactie bij de winnende treffer was goed. Maar iedere bal die hij verder geraakt heeft was verkeerd.Gakpo was ook goed hoor, zeker in de 1e helft. En Schouten en Reinders, dat was best prima allemaal.

Veerman helaas niet goed, had ergens gehoopt dat dat beter zou gaan. En Simons vond ik zelfs dramatisch, die kan beter als eerste reserve achter Gakpo vanaf links. Op rechts is dat niets. Dumfries was aanvallend af en toe best ok, verdedigend niet zo. Enter Geertruida, die is opbouwend echt een klasse beter en dan kan je direct Frimpong ipv Simons neerzetten.

 

+1/-0

Veerman en Simons waren slecht snap de keuze voor Xavi niet zowel Frimpong als Malen zijn op dit moment beter.
Dumfries of Geertruida dat zijn andere types maar opbouwend kan je veel beter Luts opstellen Dumfries is toch meer van het domme rennen langs de zijkant.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal