Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 34 35 36 37 38 39 40 41

Daily Mail geeft Memphis laagste cijfer een 4 Gakpo een 9 lol.

NETHERLANDS (4-2-3-1)
BART VERBRUGGEN - 7

Became the youngest goalkeeper to start a men's European Championship match for 60 years. Could not do anything about Buksa's glancing header from a corner.

Verbruggen made smart saves from Kiwor and Zalewski, as well as an excellent stop from Karol Swiderski.

DENZEL DUMFRIES - 6

As expected, pushed high and gave the Dutch width on the right flank. Provided a threat with late runs into the box, firing one effort wide of the target.

ADVERTISEMENT

STEFAN DE VRIJ - 6

Should have done much better with a free header from a corner but sent his effort over the crossbar.

VIRGIL VAN DIJK - 7

The Dutch captain showed his leadership, marshalling the Dutch defence and directing his team-mates into position.

Did show some frustration after giving up free kicks in his duel with Buksa.


Nathan Ake played a crucial role in both of the Netherlands goals in their group opener
NATHAN AKE - 8

Excellent anticipation to cut out Poland clearance before feeding Gakpo to level the match. Tidy in possession as expected and slotted in from left back to form a three-man defence as Dumfries pushed on.

His drive forward also created the Dutch winner, albeit his pass was aided by a deflection.


JERDY SCHOUTEN - 6

A nice turn in the opening minute of the match, but was a largely quiet for the Dutch.

JOEY VEERMAN - 5

Appeared to be the man tasked with picking up Buksa from the corner. Needlessly booked for protesting Reijnders yellow card.

XAVI SIMONS - 6

Showed his potential by creating a number of openings in the early stages, but sliced wide from a promising Dutch break in the second half.

The 21-year-old was substituted as his influence faded.

TIJJANI REIJNDERS - 6

Unable to steer an early chance into the bottom corner, sending his effort wide of the target. Broke forward well and played an excellent though ball to launch a dangerous counter attack.

Was harshly booked early on for a mistimed tackle.


The impressive Cody Gakpo was a constant threat and was rewarded with the equaliser

Memphis Depay showed some nice touches but was wasteful leading the line for the Dutch
CODY GAKPO - 9

Appropriate Gakpo was the man to bring the Dutch level on the half hour mark having been their most dangerous outlet.

ADVERTISEMENT

The Liverpool man looked at home on the left flank, cutting in onto his favoured right foot. Rightfully named man of the match by UEFA.

MEMPHIS DEPAY - 4

Eye-catching in more ways than one, with the forward's headband and fast footwork grabbing attention.

Struggled with his back to goal and passed up two excellent chances in the first half, blazing a golden opportunity over the bar and scuffing another wide of the target.

Partly at fault for failing to block the run of Buksa for the opening goal.

SUBSTITUTES

Malen (for Simons 62) - 6

Wijnaldum (for Veerman 62) - 6

Wout Weghorst (For Depay 81) - 8 - The dream introduction, scoring the winner two minutes after coming off the bench.

Frimpong (for Gakpo (81) - N/A

Van de Ven (for Ake 87) - N/A

 

+1/-0

Het begon al voor de wedstrijd, de Poolse coach neemt nog het fatsoen om de "staf" bij Nederland een handje te geven, die Koeman reageert amper, wat een arrogantie heeft die man toch. verschrikkelijk.
Dan de wissel van de beste bij Nederland Gakpo, ook niet echt bijdehand, en Wijnaldum inbrengen ...? Die van Dijk die alleen maar loopt te schreeuwen en zelf nog wel wat steekjes laat vallen. Maar ... de eerste 3 punter is binnen !!!

 

+1/-0

Als je gewend bent Feyenoord te kijken dan valt op hoe anders de opbouw loopt. Veel lange ballen en vooral Aké en de Vrij spelen nog wel eens hard vooruit in. Van Dijk eigenlijk nauwelijks, speelt vooral breed. En Dumfries is helemaal niet bij de opbouw betrokken, is meer een eindstation.

Interessant zou zijn om met Geertruida op te bouwen. Misschien wel met Reijnders op positie Veerman en dan Simons of Gakpo achter de spits (Malen op links). Maar dat is alles bij elkaar teveel verandering voor Koeman denk ik. Toch zul je tegen Frankrijk wel iets anders moeten doen, vond dat Polen er af en toe veel te makkelijk doorheen kwam.

 

+1/-0

Klopt Yoda, vind het middenveld nu ook wel erg kwetsbaar Reijnders goed maar dat duo van PSV had het nu al zwaar en we zijn pas 1 wedstrijd onder weg daarom zou ik ook voor Geertruida kiezen die kan ook doorschuiven naar middenveld.

Geertruida en Frimpong en Memphis hebben ook een klick onbegrijpelijk dat Koeman dat niet ziet!

Dit bericht is gewijzigd op 17 juni 2024, 09:32:07.

 

+1/-0

Haarband Harry speelde als een krant. Koeman zou hem niet meer moeten opstellen, maar dat zal hij nooit doen. Eenmaal favoriet bij hem raak je jouw plaats nooit meer kwijt. Het was dat Weghorst er nog eentje maakte. Alleen de eerste helft speelden ze redelijk. Verder was het bagger. Maar ja als je het spel van Feyenoord gewend bent.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dick1507 schreef op 17 juni 2024 om 00:15:

Het begon al voor de wedstrijd, de Poolse coach neemt nog het fatsoen om de "staf" bij Nederland een handje te geven, die Koeman reageert amper, wat een arrogantie heeft die man toch. verschrikkelijk.
Dan de wissel van de beste bij Nederland Gakpo, ook niet echt bijdehand, en Wijnaldum inbrengen ...? Die van Dijk die alleen maar loopt te schreeuwen en zelf nog wel wat steekjes laat vallen. Maar ... de eerste 3 punter is binnen !!!
Dit slaat echt nergens op.
Ik heb het gezien en Koeman kreeg niet eens de kans wat anders te doen.
Staat opeens iemand voor je en voor je halverwege bent om op te staan was hij alweer weg.

Snap dat je iets tegen Koeman hebt en dat mag maar hou het wel eerlijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

L.Pincoffs schreef op 17 juni 2024 om 11:25:

Haarband Harry speelde als een krant. Koeman zou hem niet meer moeten opstellen, maar dat zal hij nooit doen. Eenmaal favoriet bij hem raak je jouw plaats nooit meer kwijt. Het was dat Weghorst er nog eentje maakte. Alleen de eerste helft speelden ze redelijk. Verder was het bagger. Maar ja als je het spel van Feyenoord gewend bent.Depay was in de oefenwedstrijden goed en hij begon gisteren ook goed. Het gaat alleen mis als hij teveel gaat zwerven en de duels opzoekt. Bij Atletico was zijn beste fase toen hij stijf in de 16 bleef spelen.

Weghorst maakte een knappe goal, maar het spel wordt direct minder omdat hij dat veel minder kan. En andere alternatieven Brobbey en Zirkzee zijn er nog niet klaar voor. Je zou ook Gakpo in de spits kunnen zetten en Malen op links. Maar ik zou best begrijpen dat Depay ook tegen Frankrijk start.

 

+1/-0

Memphis heeft meer baat bij een Frimpong die een voorzet heeft en ook zelf verdedigers bezig houdt dan ontstaat er meer ruimte voor Memphis.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dick1507 schreef op 17 juni 2024 om 00:15:

Het begon al voor de wedstrijd, de Poolse coach neemt nog het fatsoen om de "staf" bij Nederland een handje te geven, die Koeman reageert amper, wat een arrogantie heeft die man toch. verschrikkelijk.

Misschien had Koeman al eerder in z´n neus zitten peuren? En ja, dan mag je geen hand geven, toch? :B

 

+1/-0

Middenveld moet wel versterking hebben tegen Frankrijk Geertruida is de man en Frimpong moet ook spelen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 19 juni 2024 om 05:24:

Middenveld moet wel versterking hebben tegen Frankrijk Geertruida is de man en Frimpong moet ook spelen.Hoor wel vaker de optie Geertruida maar op basis van wat dan?
Als hij vanuit verdediging daar komt is het best maar de paar keer dat hij daar echt moest spelen vond ik het niet veel voorstellen.

 

+1/-0

Geertruida heeft het de laatste wedstrijden gewoon goed gedaan bij Oranje en hij kan zowel CV als RB. Nederland mist fysiek Veerman Schouten is imo telicht die worden compleet overlopen tegen Frankrijk en Oostenrijk.
Zonder de Jong koopmeiners Timber Wieffer de roon heb ik een hard hoofd in dit middenveld.

 

+1/-0

Wijnaldum basis plek netals Frimpong Veerman bank. Hopelijk kan Gini het nog een keer laten zien op top niveau het is wel zijn kans om afterekenen met zijn criticasters.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 21 juni 2024 om 13:48:

Wijnaldum basis plek netals Frimpong Veerman bank. Hopelijk kan Gini het nog een keer laten zien op top niveau het is wel zijn kans om afterekenen met zijn criticasters.Tactisch gezien snap ik het wel om Wijnaldum te laten spelen. Tegen Frankrijk wil je het middenveld versterken en Veerman zakte er toch redelijk doorheen. Maar tegelijkertijd vind ik het een enorm zwaktebod, Wijnaldum is de laatste wedstrijden in Oranje echt geen schim van wat het ooit was.

maar wat zijn de alternatieven?
- Veerman laten staan
- Geertruida naast Schouten
- Aké naast Schouten, Geertruida/De ligt of vd Ven naast van Dijk.
- Simons op 10

Kortom, op elk alternatief is best wat aan te merken. En Koeman kennende wil hij niet teveel gaan omgooien.

En dan noem ik Gravenberch niet, want dat lijkt me helemaal geen optie.

 

+1/-0

Ik begrijp het ook wel met Gakpo Memphis en vooral ook Frimpong moet het aanvallend wel goed komen denk sowieso niet dat Wijnaldum een volledige wedstrijd nog kan volhouden maar met zijn ervaring kan hij nog wel op momenten belangrijk zijn.

 

+1/-0

Verrassend, dus toch de optie Simons op 10. Wel lekker aanvallend, erg benieuwd!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 21 juni 2024 om 19:42:

Verrassend, dus toch de optie Simons op 10. Wel lekker aanvallend, erg benieuwd!Ja zeker geloof zeker dat Xavi nog zijn stempel kan drukken dit toernooi komt ook net het bericht dat Bayern een megabedrag voor hem wil betalen.

 

+1/-0

Mooi hoe Shearer Rooney en Lineker praten over Koeman tonen veel respect voor hem.

 

+1/-0

Als je die Fransen de bal geeft weten ze er weinig mee tedoen hoor het is reactie voetbal goed verdedigen is nu cruciaal.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 41 pagina's: 1 2 3 4 ... 34 35 36 37 38 39 40 41

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal