Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Bespreek hier de verrichtingen van het Nederlands elftal. Deze week staan er uitwedstrijden tegen Duitsland en Estland op het programma.

 

+1/-0

Stormloop topic!

Dit bericht is gewijzigd op 7 september 2019, 10:12:53 door een mod.

 

+1/-0

Karsdorp voor Dumpfries en Haps voor Blind, want zij waren de 2 dissonanten.

 

+1/-0

Goed wedstrijd! Leuke voorhoede zo.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 07 september 2019 om 10:26:

Karsdorp voor Dumpfries en Haps voor Blind, want zij waren de 2 dissonanten.Koeman is net zoals de meeste bondscoaches een ajax liefhebber.(gek genoeg van Gaal niet)
Alles vandaar heeft een streepje voor.
Dumpfries zou nog kunnen al heeft hij daar ook liever aan ajax speler.
Blind gaat hij nooit vervangen, hij bedenkt nog liever een andere positie.

 

+1/-0

Zijn wel meer posities die vervangen kunnen worden hoor. Blind,dumfries,promes,de roon,babel en depay op een andere positie.

 

+1/-0

Berghuis krijgt mischien eindelijk de kans volgende week nu Bergwijn er niet is hopelijk pakt hij hem.

 

+1/-0

Had ik toch gelijk Steven in de basis!

 

+1/-0

Toch mooi naar zes jaar armoede is Nederland er weer bij. Koeman gaat geschiedenis schrijven.

Veelbesproken Berghuis hoopt Koeman overtuigd te hebben
16 nov 201923.58 uur

Steven Berghuis was zaterdag de meest opvallende basisklant bij het Nederlands elftal in het duel met Noord-Ierland (0-0). De vleugelaanvaller van Feyenoord kreeg het vertrouwen van bondscoach Ronald Koeman en startte als vervanger van de geblesseerde Memphis Depay.

Aanbevolen: Koeman zorgt met basisplaats Berghuis voor daverende verrassing
De voorbije dagen ging het in de media veel over Memphis, die ondanks een hamstringblessure koste wat kost mee wilde spelen in het cruciale kwalificatieduel van Oranje. Achter de schermen was bondscoach Ronald Koeman echter al volop bezig met een 'plan B', als Oranjes belangrijkste aanvaller onverhoopt toch niet actie zou komen. 'Het was afwachten wat betreft de situatie met Memphis, maar voor de rest was het mij wel duidelijk. Als hij niet kon starten zou ik gaan spelen. Gisteren werd de knoop doorgehakt en kreeg ik de bevestiging', vertelde Berghuis tegenover de NOS.

Een welkome afleiding voor de Feyenoorder, die niet voor het eerst dit seizoen negatief in het nieuws kwam bij zijn club, maar desondanks toch geselecteerd werd door Koeman. Het opstellen van Berghuis was ook een signaal van de bondscoach, gaf Koeman na afloop zelf toe. "Laat het maar zien", heb ik tegen Steven gezegd voor de wedstrijd.' Eerder had de keuzeheer van Oranje Berghuis nog aangesproken op diens gedrag binnen de lijnen bij zijn club. Na afloop werd de 27-jarige aanvaller geconfronteerd met de woorden van zijn trainer. 'Zei de bondscoach dat? Nou, hopelijk is dat gelukt dan', reageerde Berghuis na afloop. De aanvaller deed ruim een uur mee, raakte in de eerste zelfs nog de lat, maar werd daarna vervangen door Luuk de Jong.

Het EK vindt volgend jaar zomer plaats en Berghuis heeft tot dan om Koeman te overtuigen van zijn kwaliteiten. In de voorhoede is er met onder anderen AZ'er Calvin Stengs (die niet debuteerde tegen de Noord-Ieren) en de geblesseerde Steven Bergwijn (PSV) genoeg concurrentie voor Berghuis, weet hij zelf ook. 'Natuurlijk is het een doel van me om op het EK te zijn, maar dat is nog heel ver vooruitkijken', vertelde Berghuis, die aangaf zich nu eerst op de wedstrijd van dinsdag tegen Estland te willen richten. 'Doet die er niet meer toe? Nou, ik heb er wel zin in hoor. Ik hoop weer te mogen spelen.'

 

+1/-0

Het is een enorm overschat zootje.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal