Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal

Deze normale topic is open en bestaat uit 34 pagina's: 1 2 3 4 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 30 31 32 33 34

Ach Malacia.

 

+1/-0

Maar we hebben weer kunnen genieten van het wonderkind Frenkie. LOL. Ik heb de hype daarover nooit begrepen, speelt alleen maar breed en terug.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Vuist schreef op 14 juni 2023 om 23:15:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 14 juni 2023 om 23:15:

Dit is dus wel een pingel...


Nee toch?We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar als ik hier sommige reacties weer lees vanavond en het niveau van sommigen, dan vind ik dat echt onnodig.

Ik vond de eerste geen pingel, zijn veel meer die dat vonden, zelfs bij de NOS waren ze verdeeld.
Prima dat kan, maar ben er een beetje klaar mee hoe het niveau van sommigen is op bepaalde momenten.

 

+1/-0

Wat een oliedomme actie van Malacia. Dit leek wel de Malacia van 5 jaar geleden. Maar dik verdiend hoor, Nederland in de tweede helft en de verlenging totaal weggespeeld. Alle boerenmeisjes met kunsttieten, trommelaars en zwakbegaafden met een bos wortelen op hun harses kunnen weer naar huis en zich opmaken voor een wedstrijdje in de provincie waar ze ook thuishoren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 14 juni 2023 om 23:18:

Maar we hebben weer kunnen genieten van het wonderkind Frenkie. LOL. Ik heb de hype daarover nooit begrepen, speelt alleen maar breed en terug.Ik wilde al hetzelfde aangeven, Wieffer lijkt op dit punt al een paar stappen verder.
De Jong kan niet met druk omgaan en dat kan Mats wel steeds beter.
Ik snap ook echt niet dat de Jong laatste man werd gezet, wat verreweg z'n zwakste positie is.

Mats was verder leeg en had veel tikken gehad, dus wissel was logisch, maar de Jong heeft er echt een concurrent bij.

Tevens alles bij elkaar vind ik de nederlaag erg geflatteerd.
Ja ze speelden soms er makkelijk doorheen, maar ze hadden in delen van de wedstrijd geen antwoord op Oranje.
Dus de 2-4 is gewoon geen afspiegeling van de wedstrijd, vergelijkbaar met as roma-Feyenoord. Dat was ook geen afspiegeling van de wedstrijd.

Koeman moet met deze basis doorgaan en verder gaan bouwen, dit geeft echt wel hoop voor de toekomst en er komt nog een hele goede lichting aan.

Bijlow, Geertruida en Wieffer hebben het super gedaan, geen tot nauwelijks fouten gemaakt en laten zien dat ze op dit niveau goed mee kunnen.
Dat biedt hoop voor de CL volgend seizoen.

Nu nog een wedstrijd en dan lekker vakantie vieren voor de heren en in week 2 of 3 van de voorbereiding instromen.

Nederlaag is zuur, maar ik heb wel een goed gevoel overgehouden aan deze wedstrijd:pul.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 14 juni 2023 om 23:03:

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 14 juni 2023 om 22:56:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 14 juni 2023 om 22:55:

Individuele klasse wat een schot.Moah had ie moeten hebben. Ziet ‘m van ver aankomen. Grote smet op zijn wedstrijd.Ach zijn eerste wedstrijd na lange tijd, zijn wel puntjes waar hij nog aan moet werken met de nieuwe keeperstrainer.
Hallo dit is topsport hoor waar alleen winnen telt. Hoe je het ook wendt of keert zijn fout leidde uiteindelijk de nederlaag in.

 

+1/-0

Over de gehele wedstrijd volledig terecht verloren, maar met twee domme weggegeven penalty's en een misser van Bijlow had er ook wel meer ingezeten.

Los van zijn misser heeft Bijlow goed gekeept, Geertruida kan ook terugkijken op een uitstekende wedstrijd en Wieffer was gewoon weer geweldig.

En dat publiek blijft ieder keer weer te sneu voor woorden.

 

+1/-0

Bij de Kroaten is het al jaren een machine volledig verdiend en zo'n klein landje nog geen 5 miljoen mensen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 14 juni 2023 om 23:20:

Wat een oliedomme actie van Malacia. Dit leek wel de Malacia van 5 jaar geleden. Maar dik verdiend hoor, Nederland in de tweede helft en de verlenging totaal weggespeeld. Alle boerenmeisjes met kunsttieten, trommelaars en zwakbegaafden met een bos wortelen op hun harses kunnen weer naar huis en zich opmaken voor een wedstrijdje in de provincie waar ze ook thuishoren.Ik weet niet waar je vandaan haalt dat ze zijn weggespeeld, bij vlagen was Kroatië inderdaad een stuk sterker, maar bij vlagen kwam Nederland er prima uit en hebben ze alles gegeven.

Nee dit was een prima wedstrijd en had gewonnen kunnen worden, je hebt een paar beslissende momenten tegen, dit biedt hoop voor de toekomst.

 

+1/-0

Bijlow heeft niet overtuigd vanavond.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 14 juni 2023 om 23:27:

Bijlow heeft niet overtuigd vanavond.Zeker wel, geen fout gemaakt. Die 2-3 was gewoon een rot bal en kwam een paar keer heel goed uit.

Je moet niet vergeten dat dit heel hoog niveau is en hij heeft geen enkele fout gemaakt en ons er zelfs een paar keer ingehouden.
Dit is ook voor hem wennen en hij laat gewoon zien dat hij er staat.

 

+1/-0

Ben ook positief de Feyenoorders met zo weinig ervaring in de top stonden hun mannetje en zag zeker de intensiteit die Koeman wil zien als team moet het nog groeien.

 

+1/-0

Die Van Dijk kan toch ook niet meer.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 14 juni 2023 om 23:43:

Die Van Dijk kan toch ook niet meer.Koeman gaat wel doorselecteren hongerige spelers heb je nodig Hulshoff heeft een goede invloed op hem!

 

+1/-0

Zeker, die van Dijk kan echt niet meer. Wat mij opviel, was toen Mats het veld verliet, hij node werd gemist, want die Kroaten kregen steeds meer vat op het middenveld. Grote klasse. Ook het doelpunt van Lang was klasse, om direct de terugspringende bal het doel in te jassen. Het elftals zakte als een pudding in elkaar.

 

+1/-0

Ben overtuigd dat op het EK volgend jaar er een goed team staat Koeman is duidelijk dat hij een Feyenoord-stijl team wil zien.

Groot compliment voor Slot de toekomstige bondscoach, dat is zijn echte ambitie Wereld Kampioen worden met Nederland.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 15 juni 2023, 01:00:00.

 

+1/-0

Ik ben al heel blij dat ik eindelijk weer eens naar een evenwichtig Nederlands elftal heb kunnen kijken que selectiebeleid.
Niet alleen maar jongens die de A-trainer nog kende van zijn A-tijd. Geen taylor, blind, Timber en noem maar op.
En geen Cilessen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 15 juni 2023 om 03:48:

Ik ben al heel blij dat ik eindelijk weer eens naar een evenwichtig Nederlands elftal heb kunnen kijken que selectiebeleid.
Niet alleen maar jongens die de A-trainer nog kende van zijn A-tijd. Geen taylor, blind, Timber en noem maar op.
En geen Cilessen.Ja eens, er zat best wat potentie in. Moeten nog wat beter op elkaar inspelen en je merkte dat de pijp bij velen wel leeg was. Bank is wel heel dun. Invallers (behalve Lang misschien) waren helemaal niets. Weghorst kan sowieso niet. Wijnaldum en Bergwijn moeten echt nog in vorm komen.

Maar onder aan de streep: niet ontevreden. En Wieffer en Geertruida gewoon goed.

 

+1/-0

Ik heb er niet veel van gezien, maar ik vond het niet meevallen. Kroatië is een prima ploeg, maar je weet toch waar het gevaar bij hen vandaan komt?

Als je Modrić neutraliseert, ben je op de helft. Daar had je met de samenstelling van je middenveld rekening mee moeten houden. Ik vind het blok de Jong - Wieffer te statisch en te lief. Het zijn beiden geen spelers waarvan een Modrić op voorhand denkt; 'Kut. Die kom ik vandaag overal tegen, en ieder duel gaat pijn doen'.

Ik snapte de keuze van Aké als linksback ook niet. Geweldige speler, maar veel meer een centrale verdediger. Hij heeft niet de dynamiek en de drive naar voren van een Dumfries en een (goeie) Malacia. Die laatste heeft zijn seizoen in Manchester vooralsnog geen goed gedaan. Zo lijkt het.

Je kunt je afvragen of Hartman hem niet inmiddels voorbij is. Van wat ik gezien heb in het 'lopende spel', moest ik wel voortdurend aan hem denken. Zeker toen Aké op links stond. Zijn 'gezonde' agressie en vooruit verdedigen heb ik op de linkerflank niet gezien. Aké is in dat opzicht echt een centrale verdediger, die stapt van nature minder graag in en is meer positioneel aan het verdedigen.

Bijlow zat er ook niet lekker bij, bij de 2-3. Dan wordt het lastig. Ben enigszins blij dat hij die fout bij Oranje maakt en niet bij Feyenoord. Anderzijds moet dit er niet toe leiden dat een andere keeper straks weer de voorkeur krijgt. Het is goed voor hem en Feyenoord als hij gewoon de vaste doelman van Oranje is. Dat is in alle opzichten ook terecht.

 

+1/-0

Hij heeft aan die elleboogstoot van Perisic, wat een rode kaart moest zijn, toch wat last aan overgehouden. Hij had beter gewisseld moeten worden, maar dat is aan de coach. Wieffer was goed op dreef, Geertruida kon niet alles achter alleen voor opdraaien en Bijlow heeft redelijk goed gekeept. Ik ben blij met onze vertegenwoordigers.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 34 pagina's: 1 2 3 4 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 30 31 32 33 34

Feyenoord Forum » Andere competities » Nederlands elftal