Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 65 66 67 68 69

Ach zie Alvarez, Magellan, Bhandi, Scherpen, Kierie, Marin....

 

+1/-0

19 jaar, dus straks gewoon weer zo'n talent van de beste jeugdopleiding blabla.
Koopclub, niks anders. Daar is niks mis mee hoor, begrijp me goed.
Maar in de media horen we continu maar anders.

 

+1/-0

Ach laat Overmars maar kopen... Dan smijt hij vanzelf die miljoenen die ze krijgen (van zelf opgeleide spelers en champions league inkomsten) weer over de balk. Hij gaat nu ook veel te veel naast zijn schoenen lopen door veel te hoge salarissen te betalen en allerlei matige spelers aan te trekken.

Zo'n beetje de enige spelers die er renderen zijn Nederlandse jongens of met een nederlandse achtergrond of die al ervaring hadden in de nederlandse competitie of konden rijpen in een jong elftal in de eerste divisie.

Als ik zo hun basis elftal bekijk waren enkel Neres, Tagliafico en Martinez directe versterkingen dus goeie buitenlandse aankopen die niet hadden hoeven rijpen in een jong elftal of geen eredivisie ervaring hadden zonder nederlandse achtergrond.

3 voltreffers in ik weet niet hoeveel missers... Enkel 020 komt daar mee weg omdat ze hun spelers voor veel kunnen verkopen door hun prestaties en naam.

Dus eigenlijk hadden Jonk en Bergkamp gewoon gelijk en is Overmars totaal overbodig. Laat die dus nog maar een tijdje zitten.


Als ik Feyenoord was zou ik hier wel lering uit trekken. Pluk de beste talenten uit nederland weg en laat die rijpen in jong Feyenoord! Of koop de beste eredivisie spelers. Haal weer oud top spelers terug waar mogelijk. En hou dus op met het aankopen (uitgeven transfergeld) van buitenlandse spelers. Haal goedkope transfervrije spelers en huur spelers met optie tot koop. En leid zelf goeie jeugd op in een jong Feyenoord in de voetbal pyramide.


Dan pas voer je goed beleid zonder wederom miljoenen te verkwisten. Het risico van buitenlandse aankopen is gewoon onverantwoordelijk groot. Het blijkt gewoon gokken met miljoenen.

Dit bericht is gewijzigd op 21 februari 2020, 07:43:34.

 

+1/-0

'Ajax-leegloop neemt ongekende vormen aan'

17 Februari 2020 09:42
Van Hakim Ziyech weten we al dat hij aan het einde van het seizoen van Ajax naar Chelsea transfereert voor maximaal 44 miljoen euro, en Sergiño Dest is vermoedelijk op weg naar Bayern München voor 26 miljoen euro. Het is de start van de verwachte leegloop in Amsterdam.

Volgens journalist David Ornstein van The Athletic, die te boeken staat als behoorlijk betrouwbaar, wordt Ziyech in de zomer in ieder geval gevolgd door Nicolás Tagliafico, André Onana en Donny van de Beek, die allemaal op weg zijn naar de Europese top.

Daar houdt het echter nog niet mee op, want naast Dest zouden ook Joël Veltman, Daley Blind én Noussair Mazraoui willen vertrekken... Al is het iets minder zeker dat zij ook daadwerkelijk het hazenpad kiezen. Ajax heeft intussen de strijd om Antony al gewonnen, want de Braziliaan komt voor maximaal 28,8 miljoen euro over van São Paulo. Klopt het nieuwtje van het bovengenoemde medium echter, dan moet directeur spelerszaken Marc Overmars nog veel meer geld uitgeven.

 

+1/-0

Lekker hoor de zoveelste nederlaag in 2020 hopelijk trekken ze deze lijn door.

 

+2/-0

We zien dat er altijd tal van spelregelwijzigingen voorgesteld worden precies nadat ajax daar last van had. Zo wordt er nu massaal geschreeuwd om zuivere speeltijd, als ze net 2 cm buitenspel staan wordt er gevraagd om die zone te gedogen, en een derde keer moet de beoordeling van een mogelijke strafschop aan de VAR worden overgelaten.

 

+1/-0

Wat een gejank toch weer over dat Getafe, ze wisten hoe ze speelden en ja ze deden echt alles om te winnen. Het is aan de scheidsrechter om de grens aan te geven.
Ze speelden gewoon heel erg slecht en met nul schoten op goal verdien je helemaal niets. Ze verschuilen zich nu achter het (toneel)spel van Getafe, maar de ware reden is gewoon dat de "Europese topclub" ajax voetballend te kort kwam.

Bovendien die Babel :D

 

+2/-0

Ik heb zitten genieten om dat gejank van gisteravond. Als je ze zo fysiek aanpakt, blijkt het gewoon best een matige ploeg te zijn zeker als ze wat blessures hebben.

 

+2/-0

Dat klopt in fysieke strijd zijn de prima donna's daar veel te zwak in. Maar tactisch moet ook niet heel de tijd druk zetten bij 020. Gewoon inzakken en met lange ballen naar voren op de counter direct spelen en zo stations overslaan. Zoals Man U in de Uefa cup finale en tottenham ze versloeg in de laatste minuten in de halve finale Champions league.

De ruimte bij 020 licht namelijk achter ze als ze hoog druk zetten. Dus word het met een lange bal naar voren bij een omschakel moment of bij de opbouw als je iemand hebt die de bal voorin kan vasthouden en snelle spelers in de aanval direct gevaarlijk. Enkel moet je dan wel direct compact aansluiten en er direct venijnig op zitten na zo'n bal de diepte in. En als er dan in hun organisatie ook nog iemand verzaakt of een foutje maakt heb je meteen doelrijpe kansen en foutjes maken ze met die vervangers tegenwoordig genoeg.

 

+1/-0

Nou ja de scheidsrechter floot in principe te snel af in de eerste helft, maar zelfs al had hij die tijd bij gerekent hadden ze nog steeds verloren.
Hopelijk krijgt die gozer met dat roze haar (joehoe!) een schorsing aan haar broekje met dat achterlijke gedoe. Ik zou mij kapot schamen als een speler zich zou gedragen. Wat een relnicht!

 

+2/-0

Gek toch dat als een andere speler zich zo aanstelt, de hele media over hem én de gehele club heen gevallen zou zijn.

Zonder dat roze haar zou hij helemaal niet opvallen. Ben bijna blij dat ie nu bij ajax speelt: zijn nadrukkelijke falen kost m straks plaats in oranje.

 

+2/-0

Als ze verliezen in Almelo is het nog maar 7 puntjes, dan met Feyenoord - Ajax nog voor de boeg een 6 punten wedstrijd is de titelstrijd weer open. We zijn de jagers zou De Jong gezegd hebben. :B

 

+1/-0

Van de laatste 13 officiële wedstrijden, gingen er 6 verloren.

 

+1/-0

Sinds Advocaat zijn we in 12 wedstrijden 8 punten ingelopen.
Nu nog 11 wedstrijden en nog 8 punten te gaan.

 

+2/-0

Ze zijn nu officieel aangeklaagt door de uefa voor het gooien van voorwerpen en het vernielen van stoeltjes. Ik heb Flappie nog niet gehoord, maar dat is logisch die is bang voor zijn eigen aanhang.
Ze hebben nog een voorwaardelijke straf lopen, dus het zal wel een uitwedstrijd zonder aanhang worden.

 

+1/-0

Haha ze kregen voetballes in eigen huis, 6 punten achter nu op beiden. Ajax kan nog derde worden..

 

+1/-0

Nu 6 punten en onoverbrugbaar doelsaldo dus 7 punten achter op beide ploegen. Hopen dat we nog uit van titelfavoriet AZ winnen.

 

+1/-0

Dat ze die Hakim Zyjech voor 44 miljoen hebben verkocht aan Chelsea snapt toch niemand ? Die gaat totaal mislukken in Engeland. Die grote kerels daar lopen hem zo omver , en dan staat het broekventje beteuterd te kijken. Die is niet geschikt voor het echte werk , let op mijn woorden.

Ajax gaat trouwens lekker , die gaan we waarschijnlijk niet in de bekerfinale zien op deze manier.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jorien van den Herik schreef op 01 maart 2020 om 23:08:

Dat ze die Hakim Zyjech voor 44 miljoen hebben verkocht aan Chelsea snapt toch niemand ? Die gaat totaal mislukken in Engeland. Die grote kerels daar lopen hem zo omver , en dan staat het broekventje beteuterd te kijken. Die is niet geschikt voor het echte werk , let op mijn woorden.

Ajax gaat trouwens lekker , die gaan we waarschijnlijk niet in de bekerfinale zien op deze manier.


Dan is het toch juist logisch dat ze hem verkopen? Het vreemd is dan juist dat Chelsea dat bedrag voor hem over heeft.
Veel te licht voor Engeland. had beter naar Spanje kunnen gaan. Zie ook weer zijn arrogante reactie op z'n wissel.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 69 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 ... 65 66 67 68 69

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax