Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » NOS Studio Voetbal

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 03 april 2023 om 00:06:

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 02 april 2023 om 23:21:

Zoals altijd dus.Yep niemand die echt het geheim van Feyenoord duidt, ze zijn fitter als de rest ze willen winnen verder komen ze niet. Maar het is veel meer dat komt door de trainingen het positiespel en het pressievoetbal is er ingeslepen elke speler weet wat er van hem verwacht wordt. Vond Slot vandaag ook behoorlijk kritisch nog meer als anders.Het irriteert me wel dat er constant word gezegd dat Feyenoord de minste selectie heeft van de top 4.
We hebben de beste verdediging, beste middenveld en de beste spits.
Wat moet je nog meer hebben dan.
Welke speler zou je nou echt willen van de andere clubs.
Kom op 3 spelers denk ik.

Wat dan weer mooi is , een Sneider die zegt wel gewoon dat Feyenoord betere spelers heeft zo 70/30%
Dat siert hem dan wel weer.

Dit bericht is gewijzigd op 3 april 2023, 23:33:14.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 03 april 2023 om 14:32:

open/sluit de onderstaande quote:

Yoda schreef op 03 april 2023 om 13:59:

(...)

ja joh, die moet je niet willen. Daarnaast zijn Alvarez en Timber natuurlijk ook gewoon goed, maar daar hebben we Wieffer/Trauner/Geertruida al staan.
Ik had gedacht dat Bergwijn met twee vingers in de neus topscoorder ging worden van de Eredivisie, en de beste speler zou zijn. Wat is daarmee aan de hand, niet fit en/of te zwaar? Niet bestand tegen de verleidingen buiten het voetbal om? Is ook een kwaliteit dat je daarvan kan afsluiten.Een vd meest overschatte voetballers vond ik het al bij PSV. Mist ook de slimheid die je nodig hebt voor de top. Gewoon een miskoop.

 

+2/-0

Zondag was wel aardig met Koeman zonder vd Vaart. Ronald was wel diplomatiek hij had veel meer willen zeggen maar kan hij natuurlijk niet doen in zijn functie.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 25 april 2023 om 00:08:

Zondag was wel aardig met Koeman zonder vd Vaart. Ronald was wel diplomatiek hij had veel meer willen zeggen maar kan hij natuurlijk niet doen in zijn functie.


Ik betrapte me erop dat ik dacht 'hé, is het nu al afgelopen?'
Eindelijk ging het ergens over.
Meestal zap ik weg, en al helemaal tijdens het verhaaltje van Spartahugo.

 

+1/-0

Stoor me wel weer aan het beste team verhaal niet de beste spelers.
Zou graag toch keer uitleg krijgen wat ze precies ermee bedoelen.

Terwijl ze het zeggen , zeggen ze vaak in 1 adem, ja kokcu beste middenvelder, Ja Hancko beste verdediger, Bijlow beste keeper,Spits hoort ook bij de beste.
Nee Feyenoord heeft niet op elke positie de beste spelers maar toch wel op veel.

 

+1/-0

Beschouw het als een compliment voetbal is een teamsport, het beste team is belangrijker als individuele kwaliteiten.

 

+1/-0

Overigens moet Kokcu gewoon voetballer vh jaar worden natuurlijk en Hancko beste verdediger.

 

+1/-0

Aflopende zaak na gister is al lang duidelijk maar gister was wel een dieptepunt. In deze vorm en deze mensen is het niet tedoen.

 

+1/-0

Schandalig. Een onafhankelijke publieke omroep laat zich lenen als podium voor de persoonlijke vete van een individu jegens de oud-trainer van zijn zoon.

Het was altijd al een belachelijk slecht programma, maar dit is een nieuw dieptepunt.

Terecht dat Steijn stappen onderneemt, laat van Hooijdonk maar met bewijzen; ik geloof geen reet van de aantijgingen.

Dit bericht is gewijzigd op 15 augustus 2023, 09:39:22.

 

+1/-0

Allang een verloren zaak natuurlijk met Affelay, Vaart en Pi-Air. Een oud-topvoetballer maakt nog geen goede analist, dat is wel helder. De een produceert alleen maar lucht (Ibi), de ander praat vanuit de onderbuik en kijkt buiten Ajax geen enkele wedstrijd (Vaart) en de ander heeft weliswaar best zicht op het spel en kan dat ook verwoorden, maar is rancuneus (Piair).

Schandalig dat de NOS geen volwassen en goed-inhoudelijk voetbal praatprogramma kan produceren.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:
Het is een kwestie van smaak. Wellicht zijn er Nederlanders die het wel fijne analytici vinden om naar te luisteren. Maar ik ken ze niet. Vergeet ook Arno Vermeulen niet, met z'n vergezochte theorieën. Of de onverstaanbare Waterreus, die iedere zin begint met 'Whaaa'.

En als we dan toch aan het afserveren zijn, mag iedereen die de Oranje Leeuwinnen volgt wat mij betreft ook mee met het grofvuil. Wat een niveauloos happy-de-peppy gewauwel is dat. Die zijn op welhaast incestueuze wijze vervlochten met de speelsters, en kunnen daardoor onmogelijk kritisch zijn. Met zo'n onafhankelijke verslaggeving heb je geen persvoorlichter nodig.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 15 augustus 2023 om 09:46:

open/sluit de onderstaande quote:
Het is een kwestie van smaak. Wellicht zijn er Nederlanders die het wel fijne analytici vinden om naar te luisteren. Maar ik ken ze niet. Vergeet ook Arno Vermeulen niet, met z'n vergezochte theorieën. Of de onverstaanbare Waterreus, die iedere zin begint met 'Whaaa'.

En als we dan toch aan het afserveren zijn, mag iedereen die de Oranje Leeuwinnen volgt wat mij betreft ook mee met het grofvuil. Wat een niveauloos happy-de-peppy gewauwel is dat. Die zijn op welhaast incestueuze wijze vervlochten met de speelsters, en kunnen daardoor onmogelijk kritisch zijn. Met zo'n onafhankelijke verslaggeving heb je geen persvoorlichter nodig.smaken verschillen, dat klopt, maar van de publieke omroep mag je toch enigszins kwaliteit verwachten. gewoon goede journalistiek, zo onafhankelijk mogelijk. Nu zetten ze gewoon jokers als Vaart, Pierre en Ibi neer omdat het bekende koppen zijn en ook nog eens zogenaamd de top3 belichamen. Kijkcijfers gaan boven kwaliteit en dat is jammer.

 

+1/-0

‘Meneer Van Hooijdonk heeft een groot probleem’
SN Redactie
13:18
15 aug 2023

Pierre van Hooijdonk kreeg het tijdens Studio Voetbal aan de stok met Rafael van der Vaart. Bij een ‘slip of the tongue’ betichtte de oud-spits ook nog even Ajax-trainer Maurice Steijn van ‘het sluiten van duistere dealtjes met betrokken zaakwaarnemers’. Steijn dreigt nu met aangifte voor smaad en laster, als Van Hooijdonk niet met een rectificatie komt.

Advocaat Peter Plasman vreest het ergste voor analist na Steijn-rel
“Mijn inschatting is dat meneer Van Hooijdonk een groot probleem heeft”, velt advocaat Peter Plasman zijn oordeel, in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik denk dat hij strafrechtelijk fout zit. Hier kan sprake zijn van zowel smaad als laster. Hij zei in de uitzending ook al dat hij zich op glad ijs begaf, dus hij kan ook niet meer zeggen: ik was me er niet van bewust dat ik fout kon zitten.”

Plasman adviseert Van Hooijdonk dan ook zijn woorden terug te nemen. “Doordat Steijn zo van zich af bijt, heeft hij blijkbaar veel vertrouwen in een goede afloop. Het is niet alleen logisch dat Steijn rectificatie eist, maar ook netjes. Hij had ook meteen aangifte kunnen doen. Nu krijgt Van Hooijdonk nog een kans om zijn uitspraken terug te trekken en zijn excuses aan te bieden. Dan lijkt het probleem opgelost.”

‘Rechtszaak kan hem zijn baantjes kosten’
Een gang naar de rechtbank kan héél slecht uitpakken voor de analist, denkt Plasman tot slot: “Het is een uitermate domme actie, zelfs als hij iets heeft. Dit kan zeer schadelijk zijn voor zijn imago. Wat er met hem kan gebeuren? De NOS kan gaan twijfelen of ze wel met hem doorgaan, zijn functie bij NAC kan op de tocht komen te staan. Als het uiteindelijk tot een strafzaak en veroordeling leidt, heeft Van Hooijdonk een strafblad. Dat lijkt me voor hem niet wenselijk.”

 

+1/-0

Sinds wanneer hebben strafrecht advocaten verstand van het inhuren van analisten. Hoe weet hij nou of dit een probleem is voor dat baantje. Storm
In een glas water allemaal. Pierre is waarschijnlijk te ver gegaan maar het zou schitterend zijn als hij morgen ineens het bewijs op tafel legt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 15 augustus 2023 om 16:45:

Sinds wanneer hebben strafrecht advocaten verstand van het inhuren van analisten. Hoe weet hij nou of dit een probleem is voor dat baantje. Storm
In een glas water allemaal. Pierre is waarschijnlijk te ver gegaan maar het zou schitterend zijn als hij morgen ineens het bewijs op tafel legt.Ook al heeft hij bewijzen deals met zaakwaarnemers gebeurt zoveel (Arnesen?) zo werkt het nu eenmaal voetbal is een duistere wereld.

Pierre is gewoon rancuneus en kan niet meer objectief zijn tov Steijn. Zelfde geldt overigens voor Vd Vaart die ook vooringenomen is.

 

+1/-0

Was geen slip of the tongue dus..

Van Hooijdonk zinspeelde twee dagen voor Studio Voetbal al op frontale aanval op Steijn

https://www.footballtransfers.com/nl/transfernieuws/nl-eredivisie/2023/08/van-hooijdonk-zinspeelde-een-dag-voor-studio-voetbal-al-op-frontale-aanval-op-maurice-steijnlink

 

+1/-0

Van Hooijdonk was een geweldige voetballer, die bijna in zijn eentje Feyenoord de UEFA Cup bezorgd heeft. Zelden een speler zoveel beslissende invloed zien hebben in een toernooi. Ronde na ronde. Wedstrijd op wedstrijd.

Van Hooijdonk als persoon is een ander verhaal. De verhalen van verschillende kanten en via verschillende kanalen, schetsen een beeld van een onbetrouwbaar, ‘moeilijk’ persoon. Iemand die om zich heen begint te slaan als zaken niet naar zijn zin gaan, en daarbij weinig onoorbare middelen onbenut laat.

Je begint inmiddels te hopen dat hij een keer echt tever gaat, en flink op de blaren moet gaan zitten. Wellicht wordt hij nu tot de orde geroepen. Want het wordt inmiddels een beetje gênant.

 

+1/-0

'Voorlopig' niet meer tezien bij Studio Voetbal, dat kan heel lang duren bij NOS Egbers zit nog steeds thuis. Als ajax dit seizoen tesprake komt kan je van hem niet verwachten dat hij objectief is, tussen hem en Steijn komt het nooit goed.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 16 augustus 2023 om 13:33:

Van Hooijdonk was een geweldige voetballer, die bijna in zijn eentje Feyenoord de UEFA Cup bezorgd heeft. Zelden een speler zoveel beslissende invloed zien hebben in een toernooi. Ronde na ronde. Wedstrijd op wedstrijd.

Van Hooijdonk als persoon is een ander verhaal. De verhalen van verschillende kanten en via verschillende kanalen, schetsen een beeld van een onbetrouwbaar, ‘moeilijk’ persoon. Iemand die om zich heen begint te slaan als zaken niet naar zijn zin gaan, en daarbij weinig onoorbare middelen onbenut laat.

Je begint inmiddels te hopen dat hij een keer echt tever gaat, en flink op de blaren moet gaan zitten. Wellicht wordt hij nu tot de orde geroepen. Want het wordt inmiddels een beetje gênant.Met terugwerkende kracht ! :B

 

+1/-0

Zonder Van Hooijdonk te verdedigen, want hetgeen dat hij beweerde kon dus van geen kant. Maar... de reacties in de media liegen er ook niet om.

Waarom moet je zo'n iemand dan ineens een rat en een slang noemen Andy van der Meijde?
Je bent zelf geen haar beter, want die heb je ook niet... Nou ja, zo kunnen we nog wel even door gaan.

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/08/van-hooijdonk-is-een-rat-algemeen-bekend-dat-hij-een-slang-islink

Afkeuren prima, maar olie op het vuur gooien is absoluut niet nodig en zeker al niet van mensen die zich in de Kuip niet durven te vertonen.

Dus laten we het lekker aan de betrokkenen over laten. De excuses zijn al gemaakt en aub de boel niet op de spits drijven.

Voorlopig ben ik ook blij dat hij even niet aanschuift bij de NOS, maar het zou fijn zijn als er daadwerkelijk eens zogenaamde goede analisten hun opwachting mochten maken daar.
Affelay, aardige jongen, geen persoonlijkheid, Van der Vaart is alleen leuk voor het Ansterdamse want verder kijkt hij nauwelijks. Sorry jawel, dat juweeltje uit Esjberg... Ach en Pierre, ja Pierre is Pierre, net als die twee anderen, totaal niet geschikt voor zo'n programma.

Misschien kan de NOS zich eens bezinnen over dit programma. Iedereen klaagt er al jaren over en laat dit dan de aanleiding zijn tot een overweging van het programma.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Feyenoord Forum » Feyenoord in de media » NOS Studio Voetbal