Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Bart Nieuwkoop teruggekeerd bij Feyenoord

10 augustus 2023 18:18 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Bart Nieuwkoop teruggekeerd bij Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft het nieuws bevestigd dat Bart Nieuwkoop is teruggekeerd bij de club. De rechtsback heeft in De Kuip een contract voor vier seizoenen getekend. In zijn eerste periode bij Feyenoord kwam hij al tot 81 officiële duels en wist daarin vijf prijzen te pakken. Twee seizoenen geleden vertrok hij naar het Belgische Royal Union Saint-Gilloise.

Zelf geeft Nieuwkoop aan dat het goed voelt dat hij het shirt van Feyenoord weer aan mag trekken. "De afgelopen twee seizoenen in België waren erg waardevol. Ik heb veel gespeeld en ben gegroeid als voetballer. Maar toen de mogelijkheid zich aandeed om terug te keren naar Nederland en weer bij Feyenoord te gaan voetballen heb ik niet lang hoeven na te denken", zo geeft hij aan. "Ik kijk ontzettend uit naar het weerzien met de supporters in De Kuip en naar het leveren van een bijdrage aan de sportieve ambities die Feyenoord heeft."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop kuip aandeed belgie gilloise nederland union waardevol weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda