Transparent
Inloggen
Sluiten

'Benfica wil ver gaan voor komst van Orkun Kökcü'

5 juni 2023 20:52 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Benfica wil ver gaan voor komst van Orkun Kökcü"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl wil Benfica ver gaan om Orkun Kökcü vast te leggen. De Portugezen zijn bereid om het uitgaande transferrecord van Feyenoord te breken om de middenvelder naar Lissabon te halen. Momenteel is dat record nog in handen van Luis Sinisterra die afgelopen zomer voor 30 miljoen euro inclusief bonussen naar Leeds United vertrok.

Vanwege de interesse van clubs uit de Premier League zet Feyenoord zelf in op een transfersom van ongeveer 40 miljoen euro. Indien dat bedrag later uitvalt verlangt de club een vrij hoog doorverkooppercentage voor de aanvoerder.




Discussieer mee op de forums


Tags

benfica kokcu leeds lissabon sinisterra transferrecord uitvalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
De helft van de transfersom van Fernández die van Benfica naar Chelsea ging, praten we nergens meer over en krijg je Dilrosun er nog bij ook...
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer