Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü ontvangt Gouden Schoen als beste speler van Eredivisie

29 mei 2023 13:15 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Orkun Kökcü ontvangt Gouden Schoen als beste speler van Eredivisie; image source: Pro Shots

Orkun Kökcü is uitgeroepen tot Voetballer van het Jaar in de Eredivisie. De aanvoerder van Feyenoord is door de 35 rapporteurs van De Telegraaf verkozen tot beste speler en zal daardoor tijdens het VVCS gala later dit jaar de Gouden Schoen gaan ontvangen. In 2017 was Karim El Ahmadi de laatste Feyenoorder die deze prijs ontving.

Ook volgens Voetbal International was Kökcü de beste speler van dit seizoen. Over het hele seizoen ontving hij een gemiddelde beoordeling van 6,91 en daar bleef hij David Hancko nipt mee voor. De Slowaak heeft een gemiddelde van 6,90 gehaald. Hancko is volgens het Algemeen Dagblad wel de beste van afgelopen seizoen. Kökcü eindigde in die ranglijst op een zesde plek.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu eredivisie schoen hancko ahmadi gala karim nipt rapporteurs slowaak telegraaf vvcs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda