Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: 'De buitenspelgoal gaf ons een duw in de goede richting'

12 februari 2023 19:02

Mede dankzij zijn doelpunt, wist Feyenoord met 1-2 te winnen van sc Heerenveen. Santiago Gimenez maakte de knappe 0-2, waarmee hij zijn ploeg in het zadel hielp. Bij ESPN deed hij verslag van de wedstrijd.

"We bereiden ons voor op meerdere wedstrijden per week. Ik heb zelf maar 80 minuten gespeeld, maar sommige teamgenoten nog meer. Ons harde werken heeft deze overwinning gebracht. We waren in de beginfase niet agressief genoeg en toen scoorden ze die buitenspelgoal. Die heeft ons wel een duw in de goede richting gegeven. Daarna begonnen we goed te spelen."

Gimenez ging vervolgens verder over zijn doelpunt, maar ook over zijn huidige fysiek staat en de verschillen tussen Nederland en Mexico: "Ik hoorde Marcus mee opkomen en toen één verdediger met hem mee ging, kon ik naar binnen kappen en schieten met links. Ik voel dat ik aan het verbeteren ben. Alles was nieuw voor me, maar ik hou van Nederland. Dit is niet het eind, maar nog maar het begin. Fysiek ben ik 100% beter geworden. Dat was nog niet in orde toen ik hier aankwam, maar daar heb ik veel aan gewerkt. Ik voel me erg goed nu. Het verschil met Mexico is dat de aanvaller daar alleen hoeft aan te vallen. Hier is de aanvaller eigenlijk al de eerste verdediger. Nu kan ik zowel verdedigen als aanvallen. Dat geef ik ook mee aan spelers in Mexico."
Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez buitenspelgoal duw mexico santiago nederland beginfase espn heerenveen kappen marcus opkomen verslag zadel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza arena arne brief cliche ctwcamp ctwcon ctwgr ctwterm dilrosun fcupdate gimenez hartman heitinga idrissi kuijt kuip lopez mega middenveldert paixao pedersen plaatst slot szymanski trauner vakkiek vloek voetbalnieuws