Transparent
Inloggen
Sluiten

Timber en Geertruida niet langs Jong Roemenië

27 september 2022 19:36
Foto: Pro Shots

Timber en Geertruida niet langs Jong Roemenië; image source: Pro Shots

Met aanvoerder Quinten Timber en Lutsharel Geertruida in de gelederen kwam Jong Oranje vandaag niet verder dan 0-0 bij Jong Roemenië. In Cluj werden de naar het grote Oranje vertrokken Brobbey en Gravenberch gemist en werd onder moeilijke veldomstandigheden gespeeld. "Je moet zelf zorgen dat je het tempo hoog houdt, maar dat lukte niet. Dan maak je het jezelf heel lastig", aldus Timber. Voor Jong Oranje was het vooral een kennismaking met de lokale omstandigheden; volgend jaar wordt het EK Onder 21 in Roemenië en Georgië georganiseerd.




Discussieer mee op de forums


Tags

jong roemenie timber geertruida oranje brobbey cluj georgie gravenberch kennismaking veldomstandigheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dus deze jongen met meer potentie en meer ervaring en ca 2 jaar ouder speelt in jong en Taylor die net komt kijken in de eredivisie in Oranje. Totaal onlogisch en niet uit te leggen en super irritant. Ben echt klaar met die snavelneuzen voorkeur. Nl elftal is geen opleidingsinstituut en zeker geen extra etalage voor najax.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda