Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt deze week al op akkoord met Frank Arnesen over beëindigen van contract'

29 augustus 2022 20:09 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt deze week al op akkoord met Frank Arnesen over beëindigen van contract"; image source: Pro Shots

Voetbal International heeft in een uitgebreid artikel uitleg gegeven over de reden waarom Feyenoord in gesprek is met Frank Arnesen om zijn contract te beëindigen. De beslissing komt vanwege andere ambities én het feit dat men zich zorgen maakt over de fysieke toestan van de Deen. De geruchten die gingen dat Arnesen zou hebben gesjoemeld bij transfers werden eerder al met klem tegengesproken vanuit de club.

Volgens VI wil Arnesen zelf wel graag bij Feyenoord aan het werk blijven, ook omdat hij zich steeds beter voelt. Bij de club maken ze zich echter zorgen dat hij toch weer onder het mes moet en hij nog een transferwindow niet kan werken. Feyenoord hoopt deze week al tot een akkoord te komen met Arnesen.

Feyenoord had al langer plannen om de organisatie anders in te delen. Om die reden werd het contract van Arnesen ook maar met een jaar verlengd. Met Dennis te Kloese heeft de club momenteel een algemeen directeur die breed georiënteerd is en ook voetbalinhoudelijk verstand van zaken heeft. Daarnaast wordt hij ondersteund door een sterke scouting en trainer Arne Slot. Feyenoord zou er daarom voor kunnen kiezen om met een algemeen en een technisch manager te gaan werken, waardoor Arnesen voorlopig de laatste technisch directeur in De Kuip is geweest.

Meer op VI.nl




Tags

arnesen arne georienteerd gesjoemeld klem kloese kuip slot toestan transferwindow voetbalinhoudelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda