Transparent
Inloggen
Sluiten

Luis Sinisterra door UEFA verkozen tot grootste talent van Conference League

27 mei 2022 14:29 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Luis Sinisterra door UEFA verkozen tot grootste talent van Conference League; image source: Pro Shots

De UEFA heeft bekend gemaakt dat Luis Sinisterra is uitgeroepen tot Talent van het Seizoen in de Conference League. De international van Colombia had een groot aandeel in het bereiken van de finale met 11 goals en 7 assists. In de voorrondes maakte hij tegen Elfsborg voor het eerst in zijn loopbaan een hattrick.

De Europese voetbalbond heeft ook het Team van het Seizoen bekend gemaakt. Met vijf spelers is Feyenoord daarin de best vertegenwoordigde ploeg. Naast Sinisterra hebben ook Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Tyrell Malacia en Cyriel Dessers een plek gekregen.

Meer op UEFA.com




Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra conference uefa colombia cyriel dessers elfsborg geertruida gernot hattrick malacia trauner tyrell vertegenwoordigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda