Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord krijgt van Raad van State tot begin mei de tijd'

9 februari 2022 22:08 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord krijgt van Raad van State tot begin mei de tijd"; image source: Pro Shots

De Raad van State heeft bepaald dat uiterlijk 6 mei duidelijk moet zijn hoe het verder gaat met de plannen van Feyenoord City. Dat weet RTV Rijnmond te melden. Vanaf die datum zal de hoogste bestuursrechter in Nederland beoordelen hoe het verder moet met de behandeling van het bestemmingsplan van Feyenoord City. Dat heeft de Raad van State laten weten in een brief aan de gemeente Rotterdam, het Stadion Feijenoord, de BVO Feyenoord, de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas en de advocaten van de bezwaarmakers tegen het bestemmingsplan.

Een aantal bedrijven, een groep bewoners van de Veranda en supporters hebben bij de Raad van State een rechtszaak aangespannen tegen het bestemmingsplan. Het zou door de gemeenteraad al niet vastgesteld mogen zijn omdat de financiering van het nieuwe stadion op geen enkel moment rond was geweest. Omdat de verwachting is dat dat de komende tijd ook niet zal lukken is gevraagd het bestemmingsplan af te keuren. Aanvankelijk wilde de Raad van State uiterlijk 1 februari alle informatie hebben om een zitting te kunnen plannen. Nu is er tot begin mei extra tijd gegeven.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

state bestemmingsplan advocaten bestuursrechter bewoners bezwaarmakers brief bvo financiering gebiedsontwikkeling gemeente keuren maas nederland rechtszaak rijnmond veranda zitting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.355 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda