Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow weer eerste doelman bij Jong Oranje

30 mei 2021 22:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Justin Bijlow weer eerste doelman bij Jong Oranje; image source: Pro Shots

Justin Bijlow staat maandagavond in het doel als Jong Oranje het in de kwartfinale van het EK Onder 21 opneemt tegen Jong Frankrijk. In de groepsfase kreeg Kjell Scherpen nog de voorkeur, maar dankzij zijn uitstekende spel in De Kuip van de afgelopen periode is hij nu bij Jong Oranje weer de eerste keuze.

Bondscoach Erwin van de Looi werd zondag op een persconferentie gevraagd naar de keeperswissel. "De vorige keer heb ik voor Kjell gekozen boven Justin omdat het aan wedstrijdritme ontbrak bij Justin", aldus Van de Looi, opgetekend door Voetbal International. "Eigenlijk was Justin in onze kwalificatiereeks de eerste doelman, mits beschikbaar en fit. Maar dat was hij tijdens de groepsfase niet en dus heeft Kjell gekeept. Kjell heeft op zijn beurt bij Ajax in de laatste tijd wat problemen gehad, buiten de selectie geweest. Hij was ook niet honderd procent toen hij bij ons kwam. Nu gelukkig wel. Dus wat mij betreft is de keuze logisch."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje bijlow looi erwin frankrijk kuip scherpen wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda